Наприклад, 

Театр мороку 8

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Токійський людожер :re (2 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2018
Жанр: Бойовик, Детектив, Драма, Жахи, Сейнен
Режисер: Ватанабе Одахіро
Студія: Studio Pierrot, Pierrot Plus
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, Crupt, Lorelin

Дивитися Токійський людожер :re (2 сезон) онлайн

Зовні їх не відрізнити від звичайної людини, але вони зовсім інші. Змішуючись з натовпом, кровожерливі створення шукають їжу, безжально розправляючись зі своєю жертвою. Люди звуть їх людожер...
У центрі сюжету опиняється людина, якій судилося змінити долю цілого міста, потай втягнутого у боротьбу за виживання двох біологічних видів, продовжується. Особистість Сасакі Хайсе, альтернативи Канекі Кену, відійшла в минуле, і наш герой повертається в образі Чорного Бога Смерті, як називатимуть його у CCG, але чи надовго? І що чекає нашого героя далі? І що станеться з загоном квінксів, який тільки почав свій шлях у боротьбі з людожерами? Відповіді на всі ці питання дать другий сезон!
Приємного перегляду
Осінь 2018 / FanVoxUA
5 років і 3 місяці тому
24K
8.2/10 (202)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
master_sergius Анімешник
Дата: 28 жовтня 2023 17:20
Атака Титанів на мінімалках
  • Rudadeikuro Анімешник
    Дата: 20 жовтня 2023 19:48
    А чому не працює жоден плеєр? Де подивитися?(
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 вересня 2023 19:13
    Цитата: Kishou
    Yandere-kun,
    .


    Давно дивився, сперечатися не буду, але багато речей або додумані/висмокані з пальця (деякі. Хоча персонажів на 3 секунди показали і вони тупо здохли, бо вони виконали свою функцію - це просто клас і пофік що імбами були=/ і т.д.), або просто є база у вигляді манги (скоріше це), з якої береться додаткова інформація з деяких моментів. Тільки ось є маленький нюанс, манга - це все ж таки манга, а аніме-адаптація - це все ж аніме-адаптація в якій відповідей практично не було, а лише в калейдоскопі все миготіло, чому і було відношення, бо бажання на кавовій гущі гадати не було. А ось теми примирення та хепі енди, у японців вони як гриби на дощі і зазвичай висмоктані з пальця, тут же був апофеоз із цього всього, настільки пам'ятаю, тому й таке відношення. І добре, що дивився 2-3 роки тому, зараз би стосунок к цьому аніме був би у рази гірше. Мангу ж бажання читати нема, оскільки свого часу через відсутність інтересу (і т.д.) її покинув.


    --------------------
  • Kishou Анімешник
    Дата: 2 вересня 2023 18:48
    Yandere-kun,
    Жодного персонажа не злили бездарно, кожний з них зробив те що мав зробити. Навіть Татара, зробив те що мав зробити, він дав змогу Ето Йошимура відійти,в той час коли він взяв на себе загін Ходжи, і якраз він знищив багато слідчих. Його вбили тільки тому що напали ззаду. 
    І тут зовсім не обов'язково розуміти мотивацію кожного. І Дерево Аогірі не стали добрими, вони залишилися якими були. Дерево Аогірі мало ціль, хоч і не пряму - створити нового Одноокого Короля. І звичайно Аріма зробив суїцид тому що мав на меті те саме, що і Дерево Аогірі. Аріма і Ето Йошимура вірили в Канекі, що він втілить те що вони хотіли. Аріма вірив, що люди і гулі будуть співіснувати.
    Чому Гурмана висвітлюють як позитивного? Його не висвітлюють позитивним, і він не змінився. Він і далі надіявся в майбутньому хоча б трохи вкусити Канекі. Він лише став відповідальніший, і усвідомив що від нього залежить майбутнє його клану.
    Йошимуру не висвітлюють добрим, це спогади його колег з Антейку, так як вони його запам'ятиали. Кузена запам'ятали, через те що він дав іншим гулям - шанс вибрати іншу дорогу в житті, вони його любили і поважали. І акцентуюють на ньому увагу тому що він важливий персонаж в 1 і 2 сезонах.
    Сад де вирощували напівлюдей, керували люди з клану Вашу. 
    Так, скоріше за все в'язниця для гулів була потрібна щоб робити експерименти із кагуне гулів. В 3 сезоні CCG створили загін квінксів, в тіла яких імплантували какухо гулів. Взагалі в'язниця була добре захищена слідчими, і ця в'язниця існувала довгий час, і була неприступна. Те що в'язницю взяли, тільки через те що Дерево Аогірі цілеспрямовано діяли.
    Думаю, можливо, сцену примирення Акіри Мадо і сироти, досить правдоподібно, адже дівчинка сирота сама зробила перший крок на зустріч, не дивлячись на вбиство її батьків. 
    Так, кількість гулів зростатиме, і колись всі стануть гулями. Їстимуть можливо штучно вирощену плоть. Щось на зразок істот що відділялися від Канекі у формі дракона.


  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 вересня 2023 01:44
    Продовження.

    Питання в'язницею для гулів так і залишилося відкритим. Навіщо вони були потрібні? Щоб крім інформації та експериментів, їх у своїх цілях застосовувати? Хоча по суті побачив лише одне... вони існували для одного, щоб на них гулі нападали та звільняли в'язнів=/

    Ситуація примирення дівки та Акіри Мадо, батько якої вбив батьків першою. Чи не можна було куди краще і правдоподібніше обіграти? Нехай тут також був тиск, але не те.

    Якщо так дивитися, то четверта частина була першою, коли мені було начхати на все, що діялося в тайтлі. На сюжет, історію, персонажів та багато іншого... було все нудно та нецікаво.

    Якщо дивитися по сезонах, то в першому був один настрій, другий його менш підтримав (мова не про якість, а про наповнення і події), в третьому настря помітно змінилася, як і в четвертому взяла крутий поворот... Дивна гра контрастів, яка мало пояснювалася, що говорить не дуже добре, хоч і не про весь твір, бо перший сезон явно виділяється і найсильніший.

    Підсумую кінцівкою... ?

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 31 серпня 2023 16:58
    Обережно є спойлери! + можливо буде продовження.

    У 4-му сезоні знову все з ніг на голову перевернули + практично весь сезон був нудний екшн (одним ним ситий не будеш) з діалогами - вірю чи сподіваюся, сміх та й годі, тьху. Те саме і з подіями, їх дуже багато нарило і багато просто не зрозуміло, про імена персонажів і зовсім нема чого писати, їх було дуже багато і йшов калейдоскоп їх усіх в м'ясорубці, що дуже смішно. І це загалом страшного сумбуру і зім'ятості. Багатьох персонажів злили бездарно і нещадно (чого тільки Тотора вартий, другий одноокий Пугач і Аріма, хоча з цим інша ситуація), багато хто не зрозуміло якою мотивацією керувалися.

    Персонажі І... сьюхи зрештою дістали остаточно (правда це хоч якось обґрунтували, хай і дуже банально), але насмішило інше, як їх раптово без особливих проблем почали зливати, ніби їх та їх сили не було. Та який же фейспалм був через суїцид Аріми, хоча це хоч якось обґрунтували в результаті. Про інші моменти драми заради драми і якихось соплів писати не буду.

    Щодо саду, в якому вирощували дітей напівлюдей... і хто всім цим керував. Ну це вже зовсім банально і ці думки, які приходили під час перегляду сезонів - відкидав, ну що ж... і тут виродки при владі виявилися, які полюють на інших виродків. Мда. Хоча сенс як і посил - це непоганий, напевно =/

    З дрібниць? Не зовсім...

    Коли це Древо Аогірі стали добрими? Де їхнє розкриття? Бо всі їхні вчинки були м'яко сказати, так собі... Занадто багато соплями спливали після вбивства першого Одноокого Філіна наприкінці другого сезону. Просто тут смішно, не важливо ким був персонаж і що робив за своє життя, в результаті акцентуєш на ньому увагу, вибираєш тільки все хороше (одна з крайнощів, буває й інша, коли вибираєш все тільки погане), після давиш на емоції і жалілвива та відповідна музика і вуаля! Як там говорив свого часу Папа Юлій II/III "Сину мій, невже ти не знаєш як треба мало розуму, щоб правити світом?". З іншого боку. Тут задіяли тему з вихованням та перевихованням, нехай трохи й завуальованою, але з людьми треба працювати і говорити, щоб із них щось вийшло, проте шлейф вчинків/проступків залишається, про це теж говорилося.

    З якого переляку Гурмана з третього сезону виставляють як позитивного персонажа? Де його розкриття та розвиток, крім тих усіх плювків? По суті він увесь час хотів з'їсти мгг=/ а потім взяв і змінився.

    --------------------
  • Damglador Отаку
    Дата: 18 серпня 2023 16:20
    Цитата: def_Simara
    чому людожер а не гуль
    ну в назві говориться про істоту гуль
    навіщо міняти назву
    Я через це вже подумав шо якесь прикольне аніме знайшов 😬

    --------------------
  • Shan4es Анімешник
    Дата: 4 серпня 2023 21:04
    Чому одразу кидають в гущу подій, ну камон я навіть ще мангу не читав, а вже розумію що дофіга вирізали бо просто не підготовки ні чого, а одразу вирізання древа аогірі, аніме може і годне. Але коли його глобалізують та щей купу інфи викидають і ти вмикаєш хоч трощи мізки при перегляді розумієш що тут відбувається казна що.
  • def_Simara Анімешник
    Дата: 29 липня 2023 02:03
    чому людожер а не гуль
    ну в назві говориться про істоту гуль
    навіщо міняти назву
  • LefinGame_UA Анімешник
    Дата: 5 червня 2023 20:25
    В плеєрі MP4 на андроїд реклама закриває відео та її неможливо вимкнути