Наприклад, 

Сімейні труднощі родини Яґамі

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Пінг-понг

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Драма, Психологія, Сейнен, Спорт
Режисер: Юаса Масаакі
Студія: Tatsunoko Production
Серій: 11 з 11 (23 хв.)
Переклад: Джойс
Ролі озвучували: Kolzard

Дивитися Пінг-понг онлайн

Поєднання доволі незвичної мальовки та анімації з доволі незвичним сюжетом, у спортивному жанрі… аніме про пінг-понг та гравців в нього.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2014 / Mitsuruki
рік і 3 місяці тому
7K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.9/10 (43)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
Дата: 11 березня 2024 18:34
  • 2
    Рідко дивлюсь спортивні аніме, але це неймовірно. Сюжет, репліки, мальовка, герої. 10 з 10.  hh
  • Okris Анімешник
    Дата: 14 грудня 2023 23:35
  • 0
    Одне з найкращих аніме які я дивився, можливо навіть найкраще в плані сюжету і продумання персонажів та передачі атмосфери/настрою аніме. Не всі зрозуміють сенс, але хто розуміє тому пояснювати і не треба, будь які відео огляди чи пояснення на це аніме будуть лишніми. Автор топовий чувак, окрема подяка його мамі за те що виростила такого живчика. Також дуже вдячний за переклад та озвучення Джойсу та Колзарду, чуваки ви круті, люблю вас, цьомчик)
  • Flut Анімешник

    Дата: 13 вересня 2023 20:58
  • 2
    Дуже поступове занурення, яке підкупає цікавою історією, що чимдуще розкручується з кожною серією. Мальовка приємно вразила, а персонажі дуже живі, кожен зі своєю мотивацією, легендарне аніме
  • Тувік Анімешник
    Дата: 7 березня 2023 20:36
  • 1
    Це аніме не про спорт, воно про людей. Всі персонажі такі живі, що ти відчуваєш наче міг би бути з ними знайомий. І все ж через пінг-понг дуже гарно змальовується ставлення різних персонажів до діла, їх думки що до життя, їх прагнення. Мальовка дуже цікава, особисто мені сподобалася, музичний супровід також. Це був чудово проведений час, дякую за озвучку українською інакше я, мабуть, не подивитися б його, це було б жахливою втратою.
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 1 березня 2023 01:04
  • 3
    Дуже дякую за переклад та озвучення, неймовірно цікавий серіал, повністю сконцентрований на спортсменах та їх тренерах, серед яких немає добрих чи поганих, вони просто різні й обирають кожен свій шлях, як у спорті, так і в житті загалом. Індивідуальні види спорту вимагають наявності відповідного талану, але на відміну від поширеної в багатьох інших змагальних аніме ідеї, що характер та наполегливі тренування є майже єдиними умовами успіху, без яких і тут не обійшлося, проте переможцями на вищих рівнях змагань стають ті, хто до цих всіх речей зуміли додати й задоволення від самої гри. Ось чому за персонажами цікаво спостерігати, адже одному перемоги давалися легко і це мало не призвело до закінчення кар'єри; другий не надто й хотів саме перемагати навіть попри надзвичайні здібності; третій просто забув, як це весело просто грати; а ще один зрозумів, що талану немає і тренування більше не допоможуть, за то знайшов себе поза спортом... Усі разом вони утворюють певну спільноту, яка має своїх героїв і легенди, що передаються від покоління до покоління, кожен пам'ятає особисті рахунки зі всіма іншими, хай навіть суперництво почалося з дитинства - саме цей "світ" дуже вдало переданий у даному проекті.
    Графіка доволі своєрідна і незвична, але ракурси часом просто вражають, що завжди вирізняє роботи Масаакі Юаса, а ще тут надзвичайна рок-музика, особливо сподобалася вступна пісня, і це також характерна риса цього режисера.
    Ще раз дякую за чудову адаптацію та можливість переглянути серіал українською.
  • PalermoKaidash Анімешник
    Дата: 26 лютого 2023 22:26
  • 2
    Дякую за озвучування!
    Шикарне аніме. Прекрасні персонажі.
    Вони зачепили серденько депресивного глядача.
    Хочеться радіти, але також сум бере за те що саме такі історії також закінчуються(

    Всім гарного перегляду!
  • commander Ermine Анімешник
    Дата: 25 січня 2023 21:50
  • 0
    буду відвертим мене аніме "не зачепило". Ну знаєте як буває. ( коли перегляну в і починаєш в сльози ) Хоча якщо подобаються і ви є фаном цього аніме, то ми з вами можемо детально обговорити у групі «Aa/Mm-JKT (Fans)» ( що знаходиться на FB). Буду радий ( це я часно) якщо долучитесь до спільноти Aa/Mm-JKT (Fans)!!!
  • Наївний Анімешник
    Дата: 1 січня 2023 17:00
  • 1
    Я плакав, надзвичайна зворушливість
  • coconutcrab Анімешник
    Дата: 27 грудня 2022 22:28
  • 1
    аніме неймовірне! мальовка дуже класна та незвичайна. сюжет наче й не складний, але цікавий. за персонажами подобається дивитися, вони добре прописані. загалом супер!
  • Качур, який бачив деяке лайно Анімешник
    Дата: 14 вересня 2022 22:26
  • 3
    це шикарно... мотивація "антагоніста", а по факту просто суперника, просто і чудово прописана, ти йому віриш. головні герої не шаблонні–вони звичайні. їх характери зрозумілі, вони дійсно доповнюють один одного. мальовка своєрідна, але вже за 10 хв ти розумієш, що вона саме така, як має бути. екшен, сама гра в пінг-понг, динамічна і красиво поставлена, анімація дуже хороша.