Наприклад, 

Запис Дубля

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Кланнад: Післяслово (сезон 2)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2008
Жанр: Драма, Комедія, Надприродне, Романтика
Режисер: Ішіхара Тацуя
Студія: Kyoto Animation
Серій: 22 + 3 з 22 + 3 спешли (24 хв.)
Переклад: Gedet
Ролі озвучували: Crupt, MariAm, Surgeon, Helga Victim, Lorelin, Alfa-Bell, Snovyda

Дивитися Кланнад: Післяслово (сезон 2) онлайн

Події другого сезону починаються тим, чим закінчився перший. Минули літні канікули і наших героїв чекає останній рік у школі. Оказакі Томоя зробив свій вибір і тепер живе в родині Фурукава разом зі своєю дівчиною Наґісою. Живучи з коханою та її родиною, Томоя пізнає все те, чого був позбавлений у дитинстві, він відкрився світу і тепер поруч із ним не тільки супутниця життя, а і вірні друзі.
Не стоять на місці і події у Вигаданому світі. Із приходом зими на безкрайні рівнини, Вигадана дівчинка та Лялька з брухту опиняються в складній ситуації, яка розкриває справжню мету існування Вигаданого світу.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2008 / FanVoxUA
4 роки і 10 місяців тому
9K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.1/10 (64)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 21 серпня 2023 00:59
Можливе пояснення кінцівки:


--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 серпня 2023 01:14
    Продовженя.



    Буде ще одна частина й краще, можливе пояснення кінцівки.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 18 серпня 2023 03:23
    Спочатку слід написати, що другий сезон мені куди більше зайшов першого, а починаючи з третьої серії виглядало все дуже навіть добре і від безлічі серій неможливо було відірвати погляд, так затягувало, чого частенько не було в першому. А так...

    Сюжет місцями непередбачуваний (причому місцями, суто віддалено і деякими моментами мені нагадує книгу Хайдера Хаггарда "Дочка Монтесуми", хоча історії різні як і задум), але закономірними поворотами які передбачувані, як то так=/ Взагалі добре показано, як вся цілеспрямованість і старання йдуть прахом через життєві принади. Тим не менш все ж таки добре показано як все йде вперед, старе йде - щось нове приходить. Загалом гарна життєва історія з живими персонажами та сімейними цінностями.

    Також піднімалося пристойне число важливих тем, як ті ж Батьки та Діти, про таке люблять японці говорити в голос. Багато чого було між рядками та безліч речей вдало показані з психологічної точки зору.

    Діалоги нормальні, багато хто з них віддавали філософією під відповідну музику.

    Сама музика дуже хороша, опенінг та ендінг на рівні.

    Гумор як був, так і залишився легким, з присмаком цинізму та саркастичності (правда стьоба поменшало). Хоча дурних моментів було чимало, але вони в цілому картини не псували. Правда як комедія цей сезон не дуже, та й націлений був на куди важливіші/серйозніші життєві речі, як то повсякденність з усіма ламповими витікаючими (через це, сезон був місцями не слабо затягнутий, Але це все задумка автора, щоб споглядаючі перейнялися всією тією атмосферою того, що відбувається під відповідну музику) і в цьому плані - це придатний тайтл, що дивився і через це на затягнутість просто не звертаєш увагу, а після перегляду ще хочеться, але.

    Як романтика, воно теж дуже придатне, втім як і драма (яка приправлена різними речами, тією самою психологією) яка частково заради драми, на що і йде чи не найбільший ухил. Загалом на цьому всім вдало грають на емоціях з розрахунком видавити з тих, хто дивився - сльозу, як читав у багатьох з хорошим результатом починаючи з 16-ої серії.

    Буде ще продовження.

    --------------------
  • AlexFox Отаку
    Дата: 24 червня 2023 10:13
    Дякую за переклад і озвучення. Неймовірно чутливе аніме, зі своїми персонажами, кожному з яких я співпереживав протягом всього аніме. Дуже радий, що в жанрах є містика і закінчилося все на Загалом — це те аніме, яке після кожного перегляду викликає ті ж самі відчуття, що і вперше. Як вже писав під першим сезоном, кожному з персонажів приділили час, аби можна було співпереживати героям.
  • serafim13 Отаку
    Дата: 22 квітня 2023 04:30
    Ооооо, та що ж ви зі мною зробили?! Це було прекрасно!  hv 
    Тепер я розумію, чому продовження має ще більший рейтинг, аніж початок (бо перша частина реально була слабша). Це було просто неймовірно. Яка зміна емоцій, який глибокий сенс у всьому. Цей тайтл точно здатен змусити сміятись, плакати, а потім думати над своїм життям.
    Однозначно всі частини варті перегляду і скоріш за все будуть вами додані до улюбленого. Бо залишитись байдужим мабуть просто неможливо.
    Окремий низький уклін за переклад та прекрасне озвучення українською цього шедевру.  uu
  • SayAaa Отаку
    Дата: 9 лютого 2023 08:19
    Чудове продовження! Я б хотів ще сезонів!
  • Couplex Анімешник
    Дата: 4 листопада 2022 18:36
    Єдина нормальна озвучка цього аніме тільки на українській. Аніме легенда як і візуальна новела. Під кінець все стає зрозумілим, так що краще додивитися до кінця. Єдине що не сподобалося так це те що до головной арки дуже потрібно було довго чекати. 10/10
  • i_believe Отаку
    Дата: 7 серпня 2022 17:47
    дякую за працю! hey 
  • yamaha373 Перекладач
    Дата: 13 квітня 2022 00:20
    Меюшка,
    можете написати мені у телеграм, допоможу вам розібратися з торрентом, там нічого складного насправді нема)
    мій юзернейм @Yamaha373

    --------------------
  • Меюшка Анімешник
    Дата: 12 квітня 2022 23:47
    Цитата: Helga Victim
    Меюшка,
    на сайті справді можна дивитися без завантаження, просто для старіших тайтлів підтримувати робочі плеєри довго складно. Адміни час від часу стараються їх оновлювати, але, на жаль, зараз такі вже обставини… що тільки на толоці. Але щось нове можна справді дивитися прямо тут (тільки вмикайте адблокери).
    Дякую <3
    це вже хоч щось)