Наприклад, 

Наше кохання завжди було на відстані 10 сантиметрів

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Хроніки непереможного Бахамута

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2016
Жанр: Бойовик, Еччі, Комедія, Меха, Надприродне, Романтика, Фентезі
Режисер: Масаомі Андоу
Студія: Lerche
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: SHEVA777
Ролі озвучували: Artymko, Hoshi, Di-Vers, Bitari, Dark_undine

Дивитися Хроніки непереможного Бахамута онлайн

Аніме Хроніки непереможного Бахамута покажуть нам долю непростого хлопця на ім'я Люкс. По-перше, він принц. Точніше, колишній принц: так вже вийшло, що батько Люкса стояв на чолі імперії Аркадія, поки п'ять років тому його НЕ скинули в результаті масштабного повстання. По-друге, Люкс володіє абсолютно унікальними навичками бою: він здатний пілотувати бойові машини, використовувані в Аркадії і по всьому світу для ведення воєн. Правда, навички свої колишній принц використовує вельми своєрідно: він більш ніж здатний постояти за себе, але ніколи сам не атакує, в результаті чого і заслужив прізвисько «непереможений слабак».

По-третє ... по-третє, у Люкса унікальна здатність вляпуватись у безглузді ситуації з несподіваними результатами. Судіть самі: він примудрився випадково потрапити до лазні гуртожитку академії для дівчаток, наштовхнутися там на оголену принцесу, викликати її гнів своєю «негідною поведінкою» і прийняти від неї виклик на дуель. І що в результаті? В результаті Люкс виявляється в числі учнів академії і єдиним чоловіком в цьому квітнику. Тепер його бойовим навичкам знайдеться гідне застосування, а принцесі випаде унікальний шанс повчитися у колишнього принца вгамовувати свій запальний характер.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2016 / UkraineFastDUB
4 роки і 5 місяців тому
14K
ПЛЕЄР
7.7/10 (82)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 18 лютого 2024 19:38
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку...

    Дуже типовий тайтл для своїх жанрів, одні і тіж самі (інколи/часто/місцями бісячі) кліше, шаблони, штампи... що навіть більше писати сенсу немає, бо з самого початку він схожий на "Інфініті Стратос" та "Відвагу Лицаря-Невдахи". І це на той момент були, лише самі початкові враження в першій половині, першої серії=/ А що далі буде... чого коштує тільки "Хрест Анджі" (люди-дракони та "інший" світ) чи "Dead a Live" (Курумі Токісакі чи ти це?=/ Також схожий гарем та дизайн "мехів") + навіть не дивився рекомендації - це все тільки що з ходу згадав. Крім цього, єдине що хочеться добавити, тут є +/- нормальний саундтрек у цілому (але у ньому є бісяча, різна гра на емоціях/емоціональна музика від якої починає боліти голова, грр) та непогану мальовку/анімацію, особливо для еччі, бо фігури дівчат не зовсім типові і різноманітні. А ось мгг тут, нажаль - та ще ганчірка, яка звісно не розуміє, що від нього хоче гарем=/ навіщо таких роблять? Хоча зрозуміло... навіщо=/ З іншого боку він далеко не найгірший + злодії/антагоністи з мвахаха куди більше дратували/відштовхували, як і деяка частина пустих або бісячих діалогів... ух, скільки тут води було... місцями ця компонента так собі=/ Тем не менш подивитись... думаю можна=/ Причому десь з другої половини сезону почне зявлятись нормальний для таких жанрів сюжет, який, правда деякі банальнощі та трабли будуть робити гірше... про це навіть писати не хочеться. Хоча приклад, як в одній серії прямим текстом причину деяких проблем, а у наступній чи там же, персонажі не можуть зрозуміти (або можуть трозуміти трохи згодом), а у чому була проблема? Ну і динаміка була різна, то оповідання летить, то лізе. А враження загалом... +/- нормальні для такого аніме, але на жаль, тут висачає але.

    Ps
    6 серія не працює.

    --------------------
  • Беркут Анімешник
    Дата: 6 січня 2024 15:29
  • 2
    Цитата: ArkanoUa
    Комент не по темі, але назву перше прочитав: "Хроніки непереможного Бахмута". До речі, таке аніме я б подивився)
    Згоден
  • AniSis Анімешник
    Дата: 30 жовтня 2023 01:52
  • 0
    Максимум 6 (5.75)\10, графон..ну е, не знаю, може на 6 потяне, персонажі..на балів так 5..Ну, є деяке різноманіття, ГГ сором'язливе гівнище, ну як це буває в гаремниках, цей тайтл не далеко від них пішов, як і по розкриттю персонажів. Сюжет..ну в принципі відносно стандартний на балів 6 також зійде. Опенінг фігня, скіпав весь час, аудіосупроводу недостатньо - 6\10.

    Може я занадто категоричним став до аніме..але... ну..кхм
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 13 серпня 2023 17:54
  • 1
    Дякую за адаптацію. 
  • BodyaAnime Отаку
    Дата: 24 травня 2023 22:07
  • 17
    Цитата: Sazeks
    Один я прочитав як хроніки непереможного Бахмута ?
    Не один!)))
  • Sazeks Анімешник
    Дата: 24 травня 2023 19:10
  • 27
    Один я прочитав як хроніки непереможного Бахмута ?
  • Vanosz Анімешник
    Дата: 7 травня 2023 01:59
  • 3
    ІМХО.
    Якщо ви шукаєте хлопака-гаремника чи якусь романтику чи просто взаємодію персонажів, то вам не сюди. Однак, якщо в вас пошук глибинних змістів в незрозумілому наляпаному по стіні кецялом-мецялом світі, та ще й на пару з лейтмотивом меха і роботами зі стирчастими гостряками у всі сторони, то вам сюди. Є спроба відкрити персонажів, що не увінчалась успіхом. Величезна к-сть непотрібних юнітів, що тиняються, як наповнювачі. Взаємодія між персонажами жевріє якось, та всерівно ніяка. Починається, наче щось накльовується... із 2-3ої серії можна без проблем дивитись 12. По мені, то ця анімеха, як двигун, що заводять зі шморгавки, а той прихвачує десь вкінці крутного моменту і гасне.
  • Lisovychok Отаку
    Дата: 11 лютого 2023 07:29
  • 3
    6 серія не грузиться
  • ArkanoUa Анімешник
    Дата: 9 лютого 2023 21:08
  • 11
    Комент не по темі, але назву перше прочитав: "Хроніки непереможного Бахмута". До речі, таке аніме я б подивився)
  • i_believe Отаку
    Дата: 19 серпня 2022 10:10
  • 2
    Дякую за труд!