Наприклад, 

Азуманґа Дайо: Дуже Короткий Фільм

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Янголи пекла

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2008
Жанр: Жахи, Комедія, Пригоди
Режисер: Ямакава Йошікі
Студія: Madhouse Studios
Серій: 1 з 1 (1 год. 57 хв.)
Переклад: sei
Ролі озвучували: Regnant, Smile2You

Дивитися Янголи пекла онлайн

Амаґане Лінне нещодавно переїхала в нове місто та поспішає в свій перший день у нову школу!
Проте по дорозі до школи трапляється дещо дивне і дівчинка, нічого не підозрюючи потрапляє в досить незвичне місце з не менш надзвичайними істотами, з якими вона хоче стати друзями, не дивлячись на те, що потрапила вона... у пекло! Звичайно, вона хоче потрапити додому, проте ще ні кому не вдавалося звідти вибратися, та чи вдасться їй?
Враховуючи те, що чим більше часу вона залишається в ньому, тим більше цікавих речей вона дізнається, розкриваються секрети та справжня суть тих, кого вона, здавалося б вже взнала, навіть про себе вона дізналася таке, у що не одразу повіриш! То чи зможе наша юна героїня, з цікавою історією та дуже колоритними персонажами, потрапити додому, та допомогти тим, хто потребує її допомоги?!
Приємного перегляду
7 років і 2 місяці тому
9K
ПЛЕЄР
8.7/10 (53)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Regnant Анімешник
Дата: 23 лютого 2024 02:02
KuNika,
Добрий день! 
Дозвольте поцікавитися що саме вас так захоплює в ньому?

З повагою,
Пан Реґнант
  • KuNika Анімешник
    Дата: 8 січня 2024 14:34
    Обожнюю. Передивляюся раз на рік hi
  • Regnant Анімешник
    Дата: 8 грудня 2023 03:00
    Yandere-kun,
    Ставте 10, нехай інші теж час витратять.
  • Vaclav Yeager Анімешник
    Дата: 12 листопада 2023 18:59
    Обожнюю авторський стиль в аніме. Дуже потужний посил для того, щоб вірити в свої сили. Сподобалося.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 серпня 2023 17:03
    Продовження.


    За оцінкою... спочатку на 8 було, потім почало просидати і тому хз що ставити.

    Дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 серпня 2023 03:47
    Обережно є спойлери!

    "Дружба – це чудово. Хіба може щось замінити друзів"
    (У таких моментах у п/ф не міг зрозуміти, стеб це, іронія чи серйозне ставлення)

    По суті... ну що за дичину подивився? На що це витрачаю свій час?) Хочеться відразу ж написати що твір незвичайний, бадьорий, задерикуватий і звичайно ж трешовий (мicцями починає цей аспект набридати в аніме, чесно), причому зі специфічною мальовкою в якому багато відвертого психодiла. Музика ж була непогана, спочатку взагалі заходила добре місцями і була атмосферна. Початок п/ф звичайно порадував, за справи свої потрапила до Пекла. Які? Хотіла врятувати одного коте і потрапила з ним під машину, а потім у прірву. Хоча, звичайно, потім за сюжетом все набуло зовсім інших фарб.

    Сам сюжет спочатку трохи навіть доставляв, а потім пофіг стало. Хоча до того виглядало легко, захоплююче і цікаво, були навіть повороти (після порятунку всього і вся, як то стало не так, хоч і не можу написати, що не сподобалося. Хто зна чому така реакція трапилася),але під кінець, хотілося лише одного, щоб тайтл швидше закінчився.

    Сеттинг незвичайний і наповнений купою посилань (чого тільки вже не бачив і шкільне чистилище... тут же Пекло з перенавчанням людей у відповідній школі з подальшою реінкарнацією в реальність/матеріальний світ) як на аніме (чого тільки шолом Гріффітса вартий. Проте з Щось подібне було в Kill la Kill місцями, та й деякі нотки в плані музики були взяті в Пані Кагую),так і на релігію, літературу і т.д. Більше того, воно на цьому всім ґрунтується, наприклад на Біблійній міфології, яку досить вільно, своєрідно під дурню інтерпретували. Були не раз явні посилання на Ніцше, Едіпів комплекс(це вже бiльш вшито у сюжет, не суть) i Данте з його "Божественною Комедією"(як почав дивитися чомусь відразу ж про цей шедевр згадав) і "Залиш надію - кожен, хто сюди входить".Крім різних метафор і посилань на теологічні речі. Хоча що там, тут просто Біблію прямим текстом цитували, персонажі прямo цими всіма речами були озброєні. Причому спочатку зрозуміти не міг - стебнеться з цього всього автор чи ні. Насправді виявилось, що і так, і ні. На різні слова, справи чи процеси – йшла відповідь. Спочатку кричали що віра і надія всемогутні, а потім розбивали це все тим, що світ рухає воля. Та й - "Бажань багато, а світ один". Хоча часом це все повторювалося, а згодом суперечило один одному і т.д.

    Буде ще одна частина.

    --------------------
  • 大安奈 Анімешник
    Дата: 16 серпня 2023 03:16
    доволі нестандартний тайтл, мені сподобалась стиль анімації та завʼязка, але потім щось таке завертилось, я його ледви у себе в голові потім розбирала xD

    але маю сказати, що це дійсно прикольне аніме на один вечір, коли не знаєш, що глянути. рекомендую тим, кому подобається незвичайна атмосфера та хаос. hey  
  • Роман Головінов Анімешник
    Дата: 4 серпня 2023 13:35
    На любителя. Початок інтригуючий, а потім таке... Половину подужав і кинув.
  • yuunaゆうな Анімешник
    Дата: 20 березня 2023 11:23
    мені дуже сподобався фільм:) стиль нагадує "пожирача душ" і "пенті та стокін", а ще гру "darkestville castle". головна героїня крутезна) на початку є сцена, що нагадує трохи "євангеліон", вона так само бігла з хлібом і теж має блакитне волосся хд . але крутецьке, правда. мені сподобалось
  • tomа Анімешник
    Дата: 24 жовтня 2022 22:21
    особисто я переглядала це аніме дуууже давно та з величезним захопленням. радію, що зараз можу переглянути його українською(дякую!!)
    в цьому аніме мені подобається все: цікава мальовка, непередбачуваний та динамічний сюжет, цікава історія, що не дасть занудьгювати. загалом, круто. саме те для перегляду якогось жовтневого вечора uu