Наприклад, 

Хроніки Ґеда

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Моб-Вар'ят 100 (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2016
Жанр: Бойовик, Комедія, Містика
Режисер: Тачікава Юзуру
Студія: Bones
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Переклад: Mad_Company
Ролі озвучували: AdrianZP, MariAm

Дивитися Моб-Вар'ят 100 (1 сезон) онлайн

Каґеяма Шіґео (відомий як 'Моб') - восьмикласник із телекінетичними здібностями. Він з дитинства вмів згинати ложки та пересувати предмети силою думки. Однак із часом він припиняє користуватися своїми здібностями через невдоволення оточення, яке лише зростає. Тепер єдине його бажання - потоваришувати зі своєю однокласницею Цубомі. Зі своїм наставником, котрий не має жодних здібностей, він намагається знайти та зрозуміти мету свого життя.
Приємного перегляду
Літо 2016 / FanVoxUA
7 років і 6 місяців тому
52K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.2/10 (295)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
klark27 Анімешник
Дата: 16 березня 2024 08:43
Клонований Сайтама це дещо)))Особливо жінки Сайтами))
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 листопада 2023 19:40
    Цитата: ozversh
    непогано, проте, очікувала набагато більшого, всі так нахвалювали його..  br 
    Аналогічно. Хоча таке часто буває.

    --------------------
  • ozversh Анімешник
    Дата: 21 листопада 2023 19:33
    непогано, проте, очікувала набагато більшого, всі так нахвалювали його..  br 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 жовтня 2023 04:33
    Прода.

    Обережно є спойлери!

    Загалом цікава та нечаста тематика зі стьобом (і т.д.) над нею. Людьми, які в це вірять, беруть участь, наживаються на цьому і т.д. Мова про екстрасенси, секти, екзорцистів тощо.

    Діалоги різні, багато хто ніс сенс (а вже наратор + монолог в останній серії/серіях від Рейгена Аратаки чого тільки коштував) і було пристойно різних тем, тобто, окрім комедійної/пародійної складової, була ще й глибина. Вистачало різної соціальної проблематики, як не смішно. Наприклад: суперництво, ідоли, комплекси, аферисти, відповідальність за силу якої маєш (багато чого із Західної супергероїки нагадала) і зловживання владою з усіма витікаючими (що можна за рамки вийти. Хоча наслідки і там, і там цікаві були) – це дві майже центральні теми даного тайтла. Загалом добре, що це є. З іншого боку в аніме, цього як бруду і вже не викликає того захоплення, що спочатку, як тільки зайнявся переглядом аніме. Тим не менш і в будь-якому випадку, добре що про це говорять, оскільки - це дійсно, часто важливі теми.

    Гумор всякий, є вдалі моменти з тими ж обломами, але в основному повз це проблема. Також різного роду крінжу вистачало. Нехай і є розуміння, що це було навмисно зроблено з різних причин. Іноді трохи навіть заздрю тим, кому +/- легко подібні моменти, що викликають/відштовхують, даються.

    Відсилання (і взаємності). Чого тут тільки не було: One Punch Men (саме собою), Онідзука, X-Men, Ласкаво просимо в NHK (далі цього більше буде), Дюрарара, Акіра (саме собою були цілі плани), виродок Сіндзі Мато і не тільки.

    Про персонажів писати не буду, бо вони дивні та викликали різні емоції тощо. Далі, трохи краще розкриються. Проте у когось розвиток і розкриття +/- і тут було. Інша справа антагоністи...

    Загалом, тайтл +/- прикольний і сподобався (можна сказати One Punch Men, тільки в іншій обгортці, але). Де-не-де краще, ніж міг думати, а місцями на жаль виявився правий, що при перегляді будуть трабли, бо смаківщина і т.д. Нехай місцями вдалося абстрагувати від деяких мінусів, про які писати не буду. 

    Ps Щось зовсім мало вийшло, але не продовжуватиму, бо може понести і т.д. Достатньо.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 6 жовтня 2023 04:14
    (Відразу пишу, є що писати, але бажання, настрою не дуже, тому постараюся як можна лаконічно написати. Хто зна що з цього вийде)

    "Соціум завжди мене недооцінював. Дурні які не намагаються побачити що у середні обгортки. Ось чому все так легко контролювати. Зірці не треба гратися в промінях слави. Зірка і є джерелом цих промінів. злітаються до тебе."

    "Цінник який на тобі начіпили інші, зовсім не відповідають твоїй справжній ціні."

    Зрозуміло, що перший сезон про плід кохання Сайтами та узаконеної супер лолі Senritsu no Tatsumaki (сила та зовнішність на обличчя) був переглянутий. В цілому, прикольна пародія, нехай деякими аспектами схожа на One Punch Men, але й близько не рівня першого сезону. Проте, ок, бо японці часто вміють у пародії. Тут же місцями доставляло, було смішно дивитись на стьоб, сатиру, іронію тощо. Вистачало посилань і не тільки.

    Мальовка своєрідна/специфічна/химерна, вистачало в ній психодела/сюра. Загалом на любителя, хоча звикнути можна, але не дарма, не хотів через це дивитися, бо той самий дизайн (особи персонажів, їхні емоції тощо) для мене це відверто мінус. З іншого боку, стилістика, анімація та дизайн, були у них свої плюси та шарм.

    Екшн не особливо зацікавив і не особливо для мене виглядала видовищно, було часом нудно при перегляді цього всього. Щоправда, не любитель подібного, можливо, це і є причиною.

    Музику не особливо оцінив, але опеннінг класний, топовий. Ендінг слабший.

    Сюжет по-різному заходив, але він як мінімум непоганий у своїй конструкції/структурі (у продовженні, все буде +/- одноманітно йти) + були якісь повороти, але... Багато з цього, де тільки не було (це нормально) і т.д. Хоча виглядає все одно нормально, непогано, а то й добре.

    Динаміка різна, нерівномірна і часто її все ж таки не вистачає.

    Можливо буде продовдення.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 вересня 2023 19:29
    Дякую за переклад та озвучку. Вцілому прикольно, але хз як його сприймати, що ставити і т.д. Мабуть треба далі дивитися. Просто з одного боку, мені сподобалось, а з іншого, висточало того, зо мені не до смаку=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 29 вересня 2023 20:56
    Трохи подивився. Подобається, але не дарма були сумніви по деяким позиціям, вони дійсно так собі сприймаються.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 вересня 2023 16:46
    Після One Punch Men треба скоріш за все глянути... і... мгг з цього серіалу, випадково не є плодом кохання Сайтами та узаконеної супер лолі Senritsu no Tatsumaki? Зовнішність + сила в наявності.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 серпня 2023 06:16
    Цитата: Юра Луциюк
    Рекомендую хто ще вагається.
    Я один із таких. Свого часу хотів, але мальовка просто відштовхує, дизайном тих самих персонажів. Тому, хай у планах буде до кращих часів, ну якщо вони настануть =/

    Ps
    А пародiя це добре, японцi в них можуть.

    --------------------
  • Юра Луциюк Отаку

    Дата: 23 серпня 2023 23:28
    Це просто вибух мозку🤯 Моб-Вар'ят феноменально крута картина. Тут і розрив шаблонів, і пародія від якої відразу кидаєшся в сміх. Рекомендую хто ще вагається.