Наприклад, 

Дівчата і танки

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Армітаж III

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 1995
Жанр: Кіберпанк, Пригоди, Романтика, Фантастика
Режисер: Очі Хіроюкі, Конака Чіакі
Студія: AIC
Серій: 4 з 4 (34 хв.)
Переклад: Sashi Chak
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Армітаж III онлайн

Людство успішно колонізувало Марс, встановивши на ньому розвинуте урбаністичне суспільство. Велика заслуга в цьому належить біороїдам другого покоління, які живуть серед людей нормальним життям. Проте через економічний спад відбулося загострення відносин між людьми та «другими», яких звинувачують в безробітті та інших проблемах. Все частіше розлючений натовп лінчує сусідів-біороїдів.

У цей час з Землі до марсіанської поліції переводиться детектив Сілібас Росс, напарниця якого була вбита біороїдом.
Приємного перегляду
Зима 1995 / GweanMaslinka
7 років і 9 місяців тому
4K
8.4/10 (20)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 8 вересня 2023 01:30
Armitage III: Poly-Matrix. Цього узагальнення тут немає на сайті, але там були важливі нюанси, які вносили ясність і цілісність в історію.

Спочатку як тільки зрозумів що це узагальнення, взагалі не хотів дивитися, але... як побачив що є деякі фрагменти яких не було в овах, то побіжно глянув, замість 1:30, хвилин 30... і не пошкодував, хоча місцями зло взяло.

Відразу ж напишу про візуал і він став таке як гірше попередника, мда. Принаймні просидав він явно.

Музика... чи то приїлася, але ост чомусь не слухався до пуття.

Тепер потрібно написати про найважливіше і найсмачніше що в ньому було. По-перше в плані дубляжу та діалогів було більше конкретики та сенсів. Через що можливо і варто було повністю глянути цей п/ф. Але як далі виявилося, що в ньому були цілі нові фрагменти і вставки з тих моментів, яких не було в овах, вони закривали сюжетні проломи, як в історії та оповіданні. Чого варті моменти з самим фіналом, також показали рівень ушкоджень

За оцінкою 7+, чисто за нову та важливу інформацію. Хоча можливо і загнув з нею.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 вересня 2023 04:11
    Продовження +обережно є спойлери!

    Якщо писати в плані особливостей жанру, то тут все показано на рівні,у плані тих самих соціальних проблем можливого майбутнього.Є розшарування суспільства на людей і кіборгів,аж до недовіри до автоматики(прямо згадав Тогусу,який яро тримався за свій револьвер).Причому це все не з пальця висмоктано,бо роботи забирають у простих людей робочі місця,бо наймати їх багато в чому дешевше. Підсумок: зростання безробіття і ще більше виникає дистанція між верхами(у яких своя корпоративна філософія) і низами(які у свою чергу починають жорсткі протести та страйки, але хаотичні?Цей момент до речі у Деус Екс з Адамом Дженсоном буде у гарному кольорі та на власні очі показаний).Все це, звичайно ж, вигідно істеблішменту, бо він має з цього всього гарну вигоду,що в продовженні буде лише доведено,коли прості люди у програші,про яких ніби ці популісти/демагоги дбають.Хоча тут ще був кумедний і гордовитий момент,про який так часто говорять японці:"Поліція своїх поранених не кидає".Хех, не важливо яке це творіння,але поліція навіть у жанрі кіберпанк у них із народом.

    Персонажі.

    Армітаж трохи пекла,була трохи кумедна і симпатична,але..та ще сьюха,тому так собі зайшла.А ось Росс інша справа, бо в ньому було зростання як персонажа з подоланням себе і переосмисленням світу в якому він живе,не рахуючи програбування в цих процесах, нехай і сильно побіжно.Про антагоністів нічого писати не буду,бо їхня мотивація: мвахаха=/

    Мальовка на добротному рівні на той час і виглядає.

    Музика хороша та атмосферна.Опенінг сподобався, хоч десь його вже чув...

    Діалоги нічого так були,води начебто не пригадаю та й слухалися. Сюжет затягував і часом дивував,виглядало все непогано,а часом і захоплююче.

    У плані кінцівки.

    Добре показали почуття і бачення,ціну слів і справ,крім того,як все досягається і що мета виправдовує засоби. Причому зробили це креативно та цікаво подали з тим,що правда у кожного своя. І те,що люди вітали солодкі обіцянки і те,що хочуть бачити і чути по телебаченню, але образно показувалася і зворотна сторона,ціна цього всього,яку бачили виключно третій вигляд.Подали це все прямим текстом, образами та без слів.Непогано на мій погляд вийшло.Хоча сам фінал банальний хепі інд,та й пофік.

    Оцінка.
    Аніме дивне, вона вагалася між 7-8,тому можна було спокійно проходити повз і нічого нового для себе в плані жанрів не побачив,хоча про витрачений час не шкодую.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 7 вересня 2023 02:02
    Обережно є спойлери!

    Буде ще одна частина, мабуть.

    "У мене попереднє питання, хто перед нами жінка чи робот?"

    Відразу ж варто написати, що цей тайтл/серія нагадує за концептом і змістом(але куди слабше) Blade Runner з його Адом розлюднення. Тільки ось там були репліканти,а тут кіборги/андроїди,які практично такі ж люди як і самі люди про що кричить і цей твір(аж до того, що третій вид міг народжувати).Причому рішення Росса, це можна сказати черговий символ і те, що повинен прийняти кожен для себе таке рішення, щоб вийти з-під гніту всесильних корпорацій, всього того кошмару, расизму по відношенню і поділу людей та кіборгів/андроїдів. Останні ж мислять,значить існують(нехай вони і правда місцями відрізняються,але),причому насправді виявилося все куди складнішим і жінки(а практично всі кіборги третього покоління/виду жінки) андроїди можуть ще народжувати повноцінних людських дітей (що станеться і з Наомі Армітаж. Причому у жгг виникає правильне питання по ходу твору, від чого і її мотивація: "якщо ми не потрібні, то навіщо люди нас створили?",а згодом йде і символізм, який показує тонку грань у плані цього світу в якому живуть люди з доступними технологіями, як між людьми та кіборгами. Коли мгг Россу ставлять пристойну кількість імплантів. Чомусь тут сильно Шепарда згадав і йому кажуть: "Іронія, ти все більше через нові частини тіла, починаєш бути схожим на кіборгів, яких так пристрасно ненавидиш", а згодом показали і мережу/віртуальну реальність в яку Росс з Армітажом змогли повноцінно зайти, на що він згадав раніше наведені слова (тут також згадав Шепа в співтоваристві Гетов).Теж момент і з технологіями дещо символізував (ту ж втрату з реальним світом),як йшов мгг і дівчина сиділа в будівлі як на пляжі влітку, на що він каже: "може сказати їй,що зараз зима?"

    Якщо продовжувати, то почну з самого початку і історія починається з планети Марс(через що згадав один старий фільм зі Шварцем),а після, звичайно ж, виникла ще одна аналогія: випадково не звідси почалася подорож Роя Батті? Тільки тут не він, а вона, причому у всьому червоному...У плані сеттингу вже написав, що він нагадує. Він увібрав у себе в багатьох відношеннях: першого "Blade Runner"(цікаво в ньому спочатку було задумано, що жгг може народити? Бо про це дізнався лише в сіквелі),а також деякі кліше ранніх робіт у плані аніме: це "Bubblegum Crisis", "Яблучне Зернятко" та GitS!

    --------------------
  • Alexey Smirnoff Анімешник
    Дата: 21 квітня 2022 18:02
    хоча б торент додайте.... без впн не працює, а з - дивитися неможливо

  • Noyamano Shuichi Анімешник
    Дата: 24 січня 2020 23:12
    Звертаюся до адміністрації, відео не працює, певно через авторські права абощо. Чи є можливість це якось полікувати?
  • АдмінКО
    Дата: 9 червня 2016 21:17
    sashko san,

    не знаю) як випаде більше вільного часу.
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 9 червня 2016 20:58
    sashichak,
    Ну то коли чекати переклад? hi

    --------------------
  • АдмінКО
    Дата: 9 червня 2016 20:43
    sashko san,є продовження у вигляді повнометражки :what:
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 9 червня 2016 11:59
    Дякую. Шкода що не показали їх з малюком.

    --------------------