Наприклад, 

Анна із зелених дахів

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Будь ласка, вчителько

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2002
Жанр: Комедія, Пригоди, Романтика
Режисер: Ґода Хіроакі
Студія: Daume
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: Simona
Ролі озвучували: Orotandr, Schmetterling

Дивитися Будь ласка, вчителько онлайн

Старшокласник Кусанаґі Кей під час нічних роздумів біля озера побачив дивне сяйво від космічного корабля, з якого з'явилась красуня в незвичайному чорному костюмі. Хлопчина так здивувався, що впав до озера, і, звісно ж, красуня врятувала його. Наступного дня в класі, в якому вчиться Кей, учні обговорюють несподівану появу нової вчительки, якою виявилася та таємнича красуня.
Приємного перегляду
Зима 2002 / FanVoxUA
5 років і місяць тому
5K
9.0/10 (33)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
SinbladeThanatoSideris Анімешник
Дата: 17 березня 2024 03:04
  • 0
    Дякую за озвучку!))

    Дивився це аніме ще класі в 8, тому сюжет давно забувся.
    Можливо тоді тайтл дійсно здався мені милим, але зараз в 24 роки, отримавши певний життєвий досвід (досвід стосунків в першу чергу), у мене підгорає майже з кожної серії. Вибачте, але персонажі - овочі. І справа не тільки в головних героях, а взагалі майже у всіх. 9 серія взагалі виморозила.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 листопада 2023 23:50
  • 1
    Прода.

    Окремо варто відзначити діалоги... чимала їхня частина - ніяка і вода в них - не найгірше. Також крінжа і незручностей вистачає, аж до нудоти. Нехай романтика місцями нічого, хоч є моменти висмоктані з пальця + обломи багато що псують і навіть підбішували. Хоча гумор періодично зустрічається нормальний (дядько мгг із дружиною як приклад "лулзів"). Ось тільки проблема в тому, що деякі мінуси вже так оскому набили, що часом просто нудило. Ні, це не закид цього сталого тайтлу, а більш новим, які задовбали йти по одному й тому ж шаблону, а за це ще хтось платить. Загалом черговий приклад, що повз ромкомів можна +/- спокійно повз проходити, хоч є і винятки.

    У результаті, в будь-якому випадку місцями все-таки непогано або нормально (частково з урахуванням часу виходу), після закінчення перегляду японської історії про "міс Мері Поппінс" (нехай автор(и) багато з "Urusei Yatsura" взяли, тут одна ціла арка була з медовим місяцем чого тільки коштувала її потім ще в "Grand Bule" візьмуть, де Іорі і Чіса поїдуть на дайвінг начебто на Окінаву, а за ними попруться всі інші: Кохей, Айна, Сакурако Бусудзіма, однокурсники Іорі, Кохея, Чіси і Іорі і т.д. В "Urusei Yatsura" Отару і Лам поїхали на гірськолижний курорт і за ними теж всі поперлися: Шинобу, Мендо, однокласники і т. д. Причому скрізь мотивації +/- схожі) негативу немає ніякого, нехай і була вся та дичина під кінець, але певний вплив і позитив теж не можна відкидати.

    Ps
    Цікаво і буде смішно якщо "ідею" про хворобу персонажів "Key" випадково не звідси взяли? Ну і навкруги, чимось сильно нагадало "Golden Time", причому автор реально щось звідси запозичив, від стану мгг, сюжетних арок і взаємовідносин/відносин.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 листопада 2023 19:19
  • 1
    Дякую за переклад та озвучку.

    Обережно спойлери!

    Не знаю як утримався, можливо вже набридло, втомився чи настрою не було, не знаю, але все ж таки не став писати під час перегляду. Мова про те, що відбувалось з 9 серії. Тут просто не було слів, одні емоції. Вкотре переконуєшся, що романтика у японців крім винятків, у кращому разі тупий кринж. Тут навіть не хочеться нічого не розписувати, ані аргументувати. В черговий раз тупо затягували аніме, висмоктуючи проблеми з пальця роблячи з мухи космічний корабель і ходили навколо та ще й з величезними очікуваними наслідками! Як блін класно. На цьому хотілося 1 вліпити, "давно" такого не було. Загалом ситуацію довели тупо до абсурду, обравши найгірший варіант і нічого після не рятувало. Ні непогані міркування в 11 серії, ні рішучість мгг, не місцями гарна музика. З іншого боку, через час, як емоції під час перегляду вляглися, почав думати про реальний світ, що в ньому теж часом йдуть тупо найгіршим шляхом не дивлячись ні на що і це можна винести в позитивному ключі, що це типу було повчальним/показовии момент (насправді ні, тут все банально. Хоча... хтозна). Правда, тут все одно ця справа виглядала як не крути – так собі. Далі буде написаний "відгук" до кінця 9 серії, не став нічого змінювати і місцями він все одно залишився актуальним.

    Такі аніме зовсім не хочеться лаяти, нехай є за що, тільки воно вже старе, але миле і з нормальною мальовкою для свого часу + непогані/хороші моменти теж були в плані серій/історій. Інша справа, це відмінний приклад, що за 20+ років нічого в плані творів з такими жанрами не змінилося... скільки кліше/штампів... хлопчики і дівчата, що падають на один одного, бісячий птах обломінго, мгг тупить, подруга дитинства любляча мгг - зайва, ревнива сестра/брат, багато дурниць, ходять навкруги (інша справа, є і гарні моменти, де діють сміливіше і деякі відносини, частково і головних героїв теж - рухаються +/- динамічно з розвитком і показана якась складність у цій справі) тощо. Хоча про що пишу? Нічого не змінилося ще з часів "Urusei Yatsura"=/ В іншому, якийсь час тому хотів подивитися щось подібне, про стосунки хлопця учня та жінки вчителя, тоді помітив це аніме та відзначив. Щоправда подібне знайшов і в хентаї, нехай там історії були різної якості.

    Можливо далі буде ще одна частина.

    --------------------
  • Eternity Анімешник
    Дата: 6 листопада 2023 15:18
  • 1
    у 13 серії відео поламане(

  • SayAaa Отаку
    Дата: 7 серпня 2023 16:50
  • 0
    Прекрасна романтика! Я б сказав, що це вже класика жанру! Однозначно всім рекомендую!
  • Vinaylexan Анімешник
    Дата: 28 березня 2023 00:04
  • 0
    Плеєр не працює
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 28 лютого 2021 00:48
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, веселе і насичене аніме, дещо по графіці старомодне, але це тільки додає шарму різним моментам.
  • SUAF Отаку
    Дата: 18 липня 2020 18:26
  • 0
    Тайтл наче і не поганий.... Але, як же мене вибісив ГГ😠
  • Ukr_san Отаку
    Дата: 7 серпня 2017 15:55
  • 0
    Дуже класно! І цікаво побачити відмінності між сучасними аніме, все ж 15 років назад це вийшло! І саме по собі воно миле і дійсно цікаве, насичене подіями, персонажі продумані.
    І так, як вірно підмітили, класно, що є кінець :-)
  • ZOXIN Анімешник
    Дата: 6 серпня 2017 10:40
  • 1
    Після безлічі незавершених аніме ром-комів це видається просто шедевральним. Ніби подивився завершальний сезон. Нарешті є і кульмінація в 11-й серії, і розв'язка у 12-й, і трохи збочена OVA-епілог-13-та. Події розвиваються настільки динамічно, що інколи здається ГГ закричить "How did I got into this shit?", але все ж загалом досить гармонійно вписуються у сюжет. Не втримаюсь і ще раз підкреслю: за один сезон з дванадцяти двадцятихвилинних серій змогли почати, розказати і завершити історію.
    Єдиним мінусом може бути поганенько (ніби у караоке) виконана пісня під час opening, але то дрібниці.
    З радістю додаю це аніме до улюблених!

    "Ви маєте це побачити, це ваше основне завдання!"