Наприклад, 

10 Сміливців

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Звучи! Еуфоніум (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Буденність, Драма, Музичний
Режисер: Ішіхара Тацуя
Студія: Kyoto Animation
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: Gedet
Ролі озвучували: Lorelin, Sogo

Дивитися Звучи! Еуфоніум (1 сезон) онлайн

Є в сфері музичних змагань таке поняття як марне золото, це коли наче й виграв змагання, але далі не проходиш. Саме це й стало причиною сварки між Омае Куміко та Косака Рейною наприкінці навчання в середній школі. І тут новий навчальний рік, старша школа, в якій Куміко планувала почати нове життя, клуб духової музики, але долі старих подружок знову перетнулися.
Приємного перегляду
Весна 2015 / FanVoxUA
8 років і 9 місяців тому
11K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.3/10 (44)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
TrIgeR_256 Отаку
Дата: 26 листопада 2023 11:25
Дякую за переклад та озвучення, чудовий клубно-змагальний серіал, попри банальну шаблонність основної лінії сюжету, проекти саме на музичні теми найбільш насичені з усіх. Можливо, причиною є підбір використаних композицій, що нерідко самі по собі мають значний вплив на глядача, а до цього додаються різні перипетії у складних відносинах та долях персонажів, що якраз і є характерною рисою відображення творчих колективів у ніппонських творах загалом. Ця ж тенденція впливає на опис персонажів, бо їх характери ніби доповнюють(чи -ся) інструменти, на яких вони грають, в майстерність відображає силу духу, наполегливість  чи інші риси, які хочуть підкреслити в них автори. Здебільшого увага сконцентрована на кількох персонажах, проте тут це доволі значна кількість різнопланових героїв, що й формує доволі яскраву картину колективу в цілому. На графіку в таких проектах мало звертається уваги, хоч вона тут гідна похвали, проте глядача практично поглинає музика в різних формах і звучить постійно, багато індивідуальних та колективних номерів показують усю складність підготовки виступів та величезну кількість зусиль та часу, яких вони потребують. Ще раз дякую за адаптацію проекту, нехай навіть не надто досконалу, обов'язково ватро подивитися продовження.
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 8 липня 2023 14:13
    Дякую за озвучування та переклад)
  • Савчук Миша Анімешник
    Дата: 3 червня 2022 22:12
    оооо дааа слизьке аніме
  • VOVANIME Анімешник
    Дата: 3 червня 2022 21:28
    Хех, якби slidan не сказав, що озвучував у фанвоксів, не глянув би це чудове аніме.
  • Юрий Анімешник
    Дата: 28 листопада 2021 11:37
    Grid,
    Гружу , сьогодні буде мабуть
  • Grid Анімешник
    Дата: 25 листопада 2021 15:33
    Не працює жоден з плеєрів. Будь ласка виправте
  • heatcold Анімешник
    Дата: 22 жовтня 2021 22:13
    Прекрасно зроблене аніме. Рідко коли другорядні персонажі отримують більш-менш оригінальний дизайн. Пейзажі та добре промальовані деталі просто насолода для очей. Щодо озвучення, то воно непогане, але дуже сильно бракує декількох жіночих голосів. На початку, доки ще не звик, всі голоси жіночих персонажів зливаються в один. В будь-якому випадку, дякую, що озвучили українською, я отримав задоволення від перегляду. be 
  • Яснояна Анімешник
    Дата: 13 лютого 2020 19:49
    Така хороша озвучка, просто ідеальна під це легке й приємне аніме. uu 
  • Mister_WHAT_ Анімешник
    Дата: 1 лютого 2016 21:04
    Досить-таки непогане аніме. Люблю музичні аніме і після перегляду "Еуфоніуму&quot
    ; ще більше полюбив . Аніме такого жанру, на перший погляд, виглядає простим і передбачуваним. Можливо усе саме і так, але при створенні таких аніме дуже легко зробити помилку, наприклад: зациклившись на музиці можна забути про індивідуалізацію героїв або навпвки. Еуфоніум добре збалансований у цьому плані. Дивовижною є графіка та деякі 3D ефекти. Сама музика - непогана: зроблено по декілька зразків однієї і тієї ж мелодії, шоб показати поступовий розвиток навичок гри на муз. інструментах. Але подекуди, все звучало одноманітно. Із сюжетом усе зрозуміло і ніяких особливих відмінностей від інших аніме такого типу не помітив. Найбільше у цій історії мені сподобалася малопомітна і неакцентована любовна складова. Як же мені набридли усі ці страждання та соплі головних героїв, а тут все просто: зізнався одразу і все. Це аніме для відпочинку, нічого складного і заплутаного тут немає. Потрібен лише хороший настрій перед переглядом серій і вам воно сподобається.

    P.S. Дякую за переклад та озвучення даного проекту)