Наприклад, 

Зустрінемось у понеділок

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Моя романтична комедія не зовсім те, на що я очікував (1 сезон) + OVA

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2013
Жанр: Буденність, Комедія
Режисер: Йошімура Ай
Студія: Brains
Серій: 13 із 13 + OVA (24 хв.)
Перекладали:
CheskaGamma
Ролі озвучували:
FairyDUB: CheweyOdonata
MelodicVoiceStudio
:
SladkoeshkaUrajimirZebadiyaKorzhikihabi

Дивитися Моя романтична комедія не зовсім те, на що я очікував (1 сезон) + OVA онлайн

17-річний хлопець Хачіман Хікіґая — пропалений цинік, упевнений в тому, що любов — це все вигадки дівчат, і нічого такого в житті немає, і з ним такого ніколи не трапиться. А підтримують цю ілюзію ті, хто отримав копняка під зад. Молода викладачка Шізука Хірацука теж не змогла переконати хлопця. Остання надія на клуб волонтерів. Щоправда, в цьому клубі всього один член, зате який. Це зірка і перша красуня школи Юкіношіта Юкіно. Можливо, вчителька розкусила обох та зрозуміла як допомогти обом?
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2013 / FairyDUB / MelodicVoiceStudio
8 років і 11 місяців тому
39K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
9.2/10 (237)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 20 квітня 2024 01:58
  • 0
    Цитата: JulieT
    Подобається графіка, знаю що потім її змінять, ех( Іду дивитись інші сезони)
    Так, зміниться ця компонента, буде миліше, м'якіше і гарніше. Інша сторона, в першому сезоні було лампово і мальовка підкреслювала навіть характери персонажів та ще деякі моменти.

    --------------------
  • JulieT Анімешник
    Дата: 18 квітня 2024 18:41
  • 0
    Клас! Чого я раніше не знала про це аніме. Дуже миле і приємне, а ще смішненьке.Подобається графіка, знаю що потім її змінять, ех( Іду дивитись інші сезони)
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 січня 2024 17:10
  • 0
    Цитата: Liben
    Хірацука Шізука, сенсей, така прикольна насправді, ну чому дорослі персонажі такі класні?
    Тому що мілфи або лолі:З А так, згоден звісно. У перший раз вона більш за всіх сподобалась. Потім інша забрала пальму першості.

    --------------------
  • Liben Анімешник
    Дата: 30 січня 2024 11:05
  • 0
    Хірацука Шізука, сенсей, така прикольна насправді, ну чому дорослі персонажі такі класні?
  • Ichiro_Takahashi Анімешник
    Дата: 20 січня 2024 17:08
  • 0
    Один з найкращих головних героїв серед тих аніме, які я дивився, а подивився, я не мало. Якщо його порівнювати з такими персонажами як: Аянокоджі(Клас еліти) або Юічі(Гра друзів) то можу сказати, що це найбільш реалістичний персонаж, за яким насправді цікаво спостерігати.
  • PavloUa Анімешник
    Дата: 11 грудня 2023 10:36
  • 0
    Дуже добре аніме
  • AnotherMan Анімешник
    Дата: 28 вересня 2023 21:10
  • 0
    Цитата: Mikos
    Вирішив усе ж таки в 1 сезон зайти і тут написати щодо цього аніме. Кхм.Можливо будуть спойлери, але дуже рідко котрі не сильно будуть псувати вам малину.Тож. Перший сезон дуже насичений гумором, в другому розвивається романтичний сюжет, а вже в третьому повна розв'язка.Перший дуже сподобався за графою хоч дуже частенько й мильною, гумором, раціональністю скажемо так героя.Другий якщо чесно був трішки скучнуватий, можливо через те що було тут поменше гумору.Третій був наче інше аніме, нова графа, інший характер Хіккі наче інша людина, також дуже сподобалася розв'язка в котрій
    Ну дякую, вирішив поки реклама почитати коменти, а тут відразу спойлери, на що було казати кінцівку? 
  • Mikos Анімешник
    Дата: 5 вересня 2023 16:40
  • 0
    Вирішив усе ж таки в 1 сезон зайти і тут написати щодо цього аніме. Кхм. Можливо будуть спойлери, але дуже рідко котрі не сильно будуть псувати вам малину. Тож. Перший сезон дуже насичений гумором, в другому розвивається романтичний сюжет, а вже в третьому повна розв'язка. Перший дуже сподобався за графою хоч дуже частенько й мильною, гумором, раціональністю скажемо так героя. Другий якщо чесно був трішки скучнуватий, можливо через те що було тут поменше гумору. Третій був наче інше аніме, нова графа, інший характер Хіккі наче інша людина, також дуже сподобалася розв'язка в котрій
    Увага! У Вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 19:30
  • 1
    Остання частина.

    Обережно є спойлери!

    Історія стара як світ, одна намагається всім наслідувати і виділятися із загальної кількості, у результаті втрачає себе. Зворотний бік - будеш ізгоєм.

    Інші починають бійку в мережі через інше, коли між собою не ладнають. Причому ціна такої компашки - мізер, вона існує через одну людину, яка не завжди може помітити таку важливу деталь, через яку йде конфронтація.

    Третю викинули зі свого зосередження і не хочуть приймати її у свою компашку з тієї чи іншої причини. Але добре зрештою показали ціну такої дружби (та й дружби загалом). Хіккі гарно підлаштував дещо, що вони миттю посварилися намовляючи один одному що думають насправді. Було приємно дивитись, як вони самі на місце ізогоя стали. Четвертий момент із фестивалем.

    Добре показали те, як інші за всіх усі роблять, а коли доходить справа – слава дістається іншим. Тут, оскільки вона до ладу не брала участь у роботі у підготовці до фестивалю, то коли вийшла на сцену, нічого не могла толково сказати. 1. Вона хотіла набратися досвіду, в результаті втратила/прогуляла весь цей час. 2. Так як за неї все зробили, зробив як колектив, так і окремі індивіди - вона просто до виступу та публіки не була готова (згадую Нагісу в Кланнаді і як вона намагалася), не в одному аспекті, бо вона прикрилася іншими (тут згадав старий фільм про каскадера та дублера "Чудовисько" з Бельмондо). І як же класно її в кінці Хіккі обробив, розповівши їй про все її потаємне, про те як вона "росте" над собою, також і те, що вона хотіла щоб її знайшли і втішали, причому сама себе словами принижувала: "Той хто себе цілеспрямовано принижує, той хоче уваги" (як Леліана в DAO наприклад, що говорив Страж Урни Праху). У цьому Хіккі ще став громоотводом, відвівши весь удар він від тієї немочі, бо якби вона все завалила - постраждав весь колектив і ті, хто реально все робили, тобто вся праця була б марною.

    У 13-ій серії політкоректність круто потролили, хех, це вони не знали, що воно далі буде.

    Загалом можна було набагато більше написати, бо практично всі серії насичені, але цього достатньо.

    І... мало не забув. Мальовка гарна і лампова, але не без вад, а музика дуже непогана. Загалом є як хороші, так і слабкі моменти.

    Підсумок.
    Мені сподобалося, як мінімум тверде 8 тайтл заслуговує, а там далі буде.

    Ps
    Ова була смішна.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 серпня 2023 00:44
  • 1
    Продовження + можливо буде ще.

    Діалоги.

    Крінжа зовсім мало, але є через деяких індивідів. А так в основі своїй вони нормальні чи навіть гарні. Часто несуть не малий зміст, глибокодумні та повчальні (іноді навіть не розумів або недорозумів, через що доводилося переглядати), часто зачіпають важливі теми. Є дуже цікаві та цікаві роздуми. Одразу пишу, ось такого від цього тайтлу не чекав. Також була пристойна кількість цитат, хай і банальних. Наприклад, "чим важче становище, тим краще людям доходить", "Боротьба і розвиток - сторона однієї медалі", "Що найкраще гуртує людей у колективі?", "Жорстокий лідер чи ворог?" Хоча це вже тема, а не цитата, але відповідь очевидна. У першому Которі - це все добре по поличках розклали на планеті Вукі, також добре на це писав Нікколо Макіавеллі і в цілому досвід історії не дасть обдурити. Дивно, не чекав подібних моментів у такому творі, хоч хех, після всього що дивився в жанрі аніме – складно вже чомусь здивуватися.

    У плані повсякденності бачив і краще, але і цей тайтл як мінімум хороший. Було цікаво дивитися на всі ці історії по ходу оповідання, також як вони розвиваються. Час у свою чергу під час перегляду – летить непомітно. Подано пристойно тем із самого початку і без дурнів (чого варте дві думки в першій же серії, є два шляхи: ти можеш старанням досягти і віддячити людині, яка врятувала свого собаку або ж, намагатимешся з пересічними результатами, але якщо ти людині не байдужий), він оцінить твої старання, яким би був результат. Подані вони придатно і з сенсом, нехай місцями і сумбурно.
    Трохи на теми:

    --------------------