Наприклад, 

Заковане Літописання: Світло Хеккейтаса

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Пірати «Чорної Лагуни» (ТБ-2)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Драма, Комедія, Пригоди, Шьонен
Режисер: Катабучі Сунао
Студія: Madhouse Studios
Серій: 12 з 12 (24 хв.)
Ролі озвучували: Андрій Альохін, Катерина Буцька

Дивитися Пірати «Чорної Лагуни» (ТБ-2) онлайн

Простий японський службовець Рокуро Окаджіма відправляється у відрядження в південно-східну Азію: йому потрібно доставити дуже важливий диск. Все його життя перевертається в той момент, коли на корабель нападають пірати і беруть Рокуро в заручники. Керівник компанії, вирішує позбавитися від диска разом зі службовцем. Щоб вижити, Рок об'єднується з піратами — і тепер він співробітник «Чорної лагуни»! Разом вони б'ються з найманими вбивцями, гелікоптерами і кораблями, а потім відправляються шукати загадковий підводний човен нацистської Німеччини.
Приємного перегляду
Осінь 2006 / QTV
9 років і 7 місяців тому
17K
9.4/10 (137)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Levcko Анімешник
Дата: 22 листопада 2023 06:57
Тайтл непоганий, дуже навіть файний і можливо я міг би його полюбити, але як говорив один філосов "усі наші проблеми через росіян". Вони заважають цьому тайтлу, тому 7 з 10, більше поставити не можу.
  • Smoking Cheese Анімешник
    Дата: 8 листопада 2023 23:09
    Роберта вогонь ❤️
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 8 листопада 2023 23:08
    Цитата: saata andagii
    Непогано, але перестрілки тут дуже дивні. Один раз людина може стояти як вкопана на лінії вогню і залишитись ціленькою - або зловити першу ж кулю що трапиться. Під час перегляду мене це дещо бісило 
    Це ж трешовий бойовик, данина старим бойовикам, там 1970/80-2000 років.

    --------------------
  • saata andagii Анімешник
    Дата: 8 листопада 2023 21:57
    Непогано, але перестрілки тут дуже дивні. Один раз людина може стояти як вкопана на лінії вогню і залишитись ціленькою - або зловити першу ж кулю що трапиться. Під час перегляду мене це дещо бісило 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 вересня 2023 05:21
    Прода.

    Обережно є спойлери!

    Третя, найдовша.

    Початок був багатообіцяючим. "Як тобі Японія Реві?" - "Пару чоловік до мене чіплялося, але отримали відворот-поворот, а потім обізвали мене - гайдзин. Країна довбання виродків". Японці судячи з багатьох із їхніх творів - вміють у самокритику)

    У продовженні цієї арки, вона мені відразу ж нагадала те, як свого часу Романо-Британці запустили до себе в Британію саксів (поляки двічи так в історії помилялись=/ чого Тевтонсьий Орден коштував), щоб ті боролися з піктами, поки не виявилося, що вони куди страшніше других + теж нагадав цю арку і фільм The Godfather за своїм задумом, бо і тут довелося брати в свої руки все тому, хто цього не хотів і до цього ніколи не прагнув, бо було б інакше все дуже погано/гірше (по суті показано, як ми самі собі брешемо і як соціум та ситуація на нас впливає/тисне, а потім точить як вода камінь), але... кінець, здивував, хоч і логічне завершення історії, все ж таки сумна картина. Хех, не чекав такої кількості вдалої драми, яка не висмоктана з пальця.

    Також було, несподівано - чимало філософських відступів на різні теми в цій арці, тут особливо сніжинка, Юкія виділялася, хех в плані аніме - далеко не перший персонаж з таким ім'ям, багато кого зараз вже можу спокійно згадати.

    Добре розкрили тут Балалайку і ко... один серіал тут згадав=/

    Той Самурай класно не раз кулю розрубав катаною, але... тут і Блейд відпочиває, та й катана не витримала такої вогневої мощі, пофік, це ж просто бойовик, подекуди дуже трешовий і не логічний у плані екшну, так що все норм, не наукова ж фантастика.

    Варто згадати гарний момент з виродком, який хотів викликати Реві на дуель (у фільмі "13-й Район" подібне було, бо в тому випадку йому це було вигідно)... хех, як багато людей не хочуть розуміти, що подібне, як повага і банальне "Ви" - потрібно ще заслужити, і воно не йде в якомусь комплекті, як родовід чи старість.

    За оцінкою, після двох сезонів все також: 9/10. Можливо через те, що не очікував подібної придатності у багатьох аспектах.

    Ps
    До речі, ще на початку першого сезону гарний та показовий момент був із начальником Року. Це той, хто Року сказав, що той уже помер, хоча сам після приходу додому, як він поводився по відношенню до своєї сім'ї та її проблем? Як відчужене, через що питання - хто ще за фактом виявляється мерцем.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 вересня 2023 03:30
    Продовження. По арках. Перша, арка близнюків: Друга, найслабша на мій скромний смак, але не без цікавої. 

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 вересня 2023 03:21
    Продовження.

    Персонажі. І... всі придатні на подив, всі чіпляли, причому у багатьох було добре розкриття, яке часом теж сильно дивувало

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 21 вересня 2023 15:06
    Відразу ж наптшу, що означає, коли тайтл, продовження історії роблять талановиті люди тощо. Бо якщо в першому сезоні була серія 1 історія наскільки пам'ятаю, то тут, розуміючи, що такий підхід і подача буде не ок, вони вже зробили більше акцент на сюжетні арки! Тобто вони зробили (чи автор у манзі, а студія адаптувала, не важливо) ось така різноманітність, в результаті історія та її складові працювали і т.д. А не тому, що в тому ж другому сезоні Mushishi наприклад, хоча в першому сезоні все було +/- ок.

    Саме продовження не гірше за перший сезон, він просто трохи інший і у своїй манері ТБ-1 не поступається. Тайтл втратив колорит у плані пригод і став набагато більше...місцевий (перша арка натуральний трилер, до речі),але головні герої на свою дупу знайдуть пригоди=/ Все також керують великі гроші, насильство, наркотики, мінімум цензури, сильні правлять - слабкі гинуть. Також тайтл відійшов від оповідання типу Ковбоя Бібоп - на дві арки по 3 серії і одну шість (ось чого не очікував). Сюжет дуже придатний і часто трапляються повороти, які не очікував - не побачити, не почути. Також дуже багато часу приділили не аби яким другорядним персонажам (чого тут тільки Балалайка стоїть, правда на того ж Датча забили),клани мафії/угруповання та їх війни, як ведуть справи різного штибу з усім холоднокровністю та прагматизмом (від переговорів до можливих жертв) серед союзників і т.д. Показано також стратегію, тактику і координацію різних бойових дій так би мовити, і виглядало дуже переконливо, рідко де таке прослизає. Як бойовик, цей тайтл як був, так і залишився на гідному рівні. Та й взагалі звук на гідному рівні, чого тільки вартий постріли з пістолетів Реві, ніяк не міг цього наслухатися + не міг не помітити, що коли розкривали передісторію Балалайки грала композиція Чайковського - "Лебедине Озеро"(начебто). Діалоги просто шик (найменше води і в основному все по справі) і від завзятого бойовика такого не очікував, є купа цитат знову ж таки, ось наприклад одна за ситуацією "Якщо я піду світлому шляху, то всі інші поринуть у темряву. Цього не уникнути".Пристойна кількість відсилань теж, як на Сартра (люблять його японці)"Люди як гральні кістки, ми кидаємо себе по життю" та "Боні та Клайда",не вперше на них натикаюся в аніме та іграх, люблять їх. І як не написати на придатний інвентар зі зброї, чого тільки тут вартий пістолет "Стечкіна", бо дуже велика рідкість, коли його згадують.

    --------------------
  • Makimka33kit Анімешник
    Дата: 8 квітня 2023 23:54
    Цитата: Типічний підліток
    8/10 поставив би десять якби в кінці був геноцид росіян.
     
    Цитата: Типічний підліток
    8/10 поставив би десять якби в кінці був геноцид росіян.
     
    Підтримую вашу думку
  • Типічний підліток Анімешник
    Дата: 12 березня 2023 18:40
    8/10 поставив би десять якби в кінці був геноцид росіян.