Наприклад, 

Дух в оболонці. Початок

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Афросамурай

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2007
Жанр: Аніме, Пригоди
Режисер: Кізакі Фумінорі
Студія: Fuji Television Network, G.D.H., Gonzo
Серій: 1 з 1 (1 год. 30 хв.)
Ролі озвучували: QTV

Дивитися Афросамурай онлайн

У світі самураїв існують тільки два великих воїни в пов'язках, їх називають Перший і Другий. Перший вважається як божество, людина, виклик якій може кинути тільки Другий великий самурай. Другому ж доводиться складніше, кожен може претендувати на його місце, тому життя Другого постійно перебуває під загрозою.
Все почалося з того, як до Першого прийшов Другий і переміг його, в результаті він став недоторканним, залишивши синові загиблого батька, колишнього Першого, слова - "Я буду чекати!". Син виріс і став могутнім самураєм, він став Другим, і тепер він вирушає на пошуки Першого, щоб помститися, зустрічаючи безліч небезпек на шляху до вбивці свого батька...
Приємного перегляду
Осінь 2007 / QTV
9 років і 9 місяців тому
23K
8.9/10 (141)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 15 лютого 2024 06:53
Прода.

Також ще треба відмітити такий момент... Сам тайтл (правда тут ще по різним першоджерелам треба дивитися, що раніше виходило) - це (грубо) хорошо збита компіляція інших творів і знову таки автори цього не приховують. Розписувати багато і немає ніякого сенсу, оскільки у японців - це загальноприйнята норма/практика. Але той хто дивився "Клеймор" помітить деяку схожість між цим мгг і Клер з Терезою та Лакі=/ Також буде схожий твіст з "Манускірпт Ніндзя" і це якщо не рахувати інших моментів. Ще вистачало тут схожого з "Самурай Чамплу", "Black Lagoon" (як там кулі катаною рубив один самурай, хоча тут автори ще далі зайшли=/) і навіть у деякому сенсі "Берсерка", "Дороро" і "Shigurui" + дещо "Тригери" візьмуть і в "Kill la Kill" наприклад. Ну і можливо були відсилання на Термінатора (музика схожа грала, якщо не помиляюся) і Франкенштейна/Дарт Вейдера. На цьому досить.

У цілому точно непогано і половинчато сподобалось. Хай з оцінкою все куди складніше, але нехай буде вище чим та, про яку думав на самому початку.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 лютого 2024 14:54
    Спойлери + можливо буде ще одна частина...

    Gonzo... Семюел Лірой Джексон... Як це не подивитись? Хоча у свій час, через якісь причини не став цього робити і як почав дивитися - згадав чому. Багато дурі у цьому треш-бойовику з (хай) чудернацькою мальовкою/анімацією, хоча технічно зроблено добре + дизайн жіночих персонажів теж сподобався, пропорції у них нормальні були, щей для такої стилістики. Сама історія про пригоди (грубо) "Геральта та Лютика" (чи чорношкірого, який постійно бігав, кричав, кривлявся тощо, як у багатьох/деяких інших Західних творах), яка динамічна та навіть з твістами і кексом. Також тут є +/- розкриття та різний розвиток на той час, хронометраж який йому виділили. Нехай і подача подекуди своєрідна з різними видами... "флешбеків" чи різними вставками між битвами, які переривають сам процес. Але й цей аспект зроблено теж добре, автентичність (так би мовити) не порушена.

    Сенси тут зрозумілі і типові не тільки для японців, але в першу чергу для них. "Ми народжуємось не для вбивств, а для життя". Правильна і у той же час спірна мораль, бо скільки живих істот майже кожна людина вбиває тим чи іншим чином за своє життя, якщо мова буде не лише про самих людей? З іншого боку, контекст який тут говорився меснику більш ніж зрозумілий та показали ціну його прагнень, помсти та куди його це все привело. Він все втратив (як і Фудзікі, але історії різні). Ну і в останній битві, антагоніст/злодій багато чого суперечливого наговорив, але знову таки - сенси зрозумілі. Насилля породжує лише насилля і цей клубок ніколи вже не вдасться розплутати, що добре показали у самому кінці.

    Дякую що добавили, "цікава" озвучка у QTV була...

    --------------------
  • SanjaGG Анімешник
    Дата: 27 грудня 2023 21:46
    Фільм просто бомба. Візуал, аудіо та бійки це 9/10 мінімум! Дуже рекомендую
  • Fantasy_fan Анімешник
    Дата: 27 листопада 2023 14:15
    Я так зрозумів що це цілий аніме серіал взутий в одну серію.А так повинен бути ще фільм продовження.
  • АndriyP Анімешник
    Дата: 11 листопада 2023 21:15
    Sousou, бо толку з вогнепалу в цьому аніме нема, тільки гроші на потратиш. Серйозно, той ковбой баті Афро голову не прострелив, а відрубав.
  • Ден Демидюк Анімешник
    Дата: 20 серпня 2023 11:36
    Якщо не помиляюсь то повинно бути ще одна чи навіть дві частини
  • Yuriy Анімешник
    Дата: 3 червня 2023 22:41
    Вау, це навіть для QTV озвучили, тоді варто подивитися.
  • doub Анімешник
    Дата: 28 травня 2023 14:06
    Унікальний стиль, подання сюжету, атмосфера - це те, що притаманно даному аніме. Сподобається тим хто цінує самобутній та не конвеєрний продукт.
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 28 травня 2023 13:11
    Дякую за озвучування та переклад)
  • Dmytrokun Анімешник
    Дата: 16 квітня 2023 00:52
    Я цей тайтл ще на ДВД дивився. Рекомендую до перегляду.
  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років