Наприклад, 

Інуяшікі

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Брюнгільда з пітьми

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Драма, Містика, Фентезі
Режисер: Імазумі Кен'їчі
Студія: ARMS
Серій: 13 з 13 (23 хв.)
Переклад: MetalFreak
Ролі озвучували: Surgeon, MariAm

Дивитися Брюнгільда з пітьми онлайн

Сюжет серіалу розповість про юнака Муракамі Рьоту, який 10 років тому через власну помилку втратив кращу подругу дитинства Куронеко, з якою вони провели разом чимало часу, споглядаючи в телескоп на далекі галактики. Події розвиваються в теперішній час, до класу, де навчається Рьота, по обміну приходить дівчинка, як дві краплі води схожа на Куронеко, але стверджує, що бачить Рьоту вперше і вони не знайомі.
Приємного перегляду
Весна 2014 / FanVoxUA
9 років і 7 місяців тому
7K
8.5/10 (56)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 16 серпня 2023 17:53
  • 0
    Забув, як це часто буває=/ Дякую за роботу, переклад та озвучку. У мене під час перегляду було враження, що автори даного аніме менше докладали зусиль... Досить.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 серпня 2023 00:14
  • 1
    Продовження, остання частина + обережно! є спойлери.

    Персонажів багато, підхід не вдалий, не такий як у тій же Мадоцi був. Там за такий короткий час було все: розкриття, розвиток чи деградація, тут нічого розумного... Хоча плюс, що у персонажів різні характери, але самі вони, крім деяких, не розкриті. Про деяких кілька слів: мгг у принципі нормальний і здивував, що головастий, але у відношенні з жіночою половиною типовий ояш, але хоч не бісів. Майже. Від Куроха Неко більше чекав, та й як для яндере слабовато вона себе проявляла. А ось та «дошка» з рожевим волоссям(Кадзумі Шліренцауер)здивувала найбільше, прикольна, хоч і вульгарна спокусниця. Загалом багато тягла саме вона. Пишна дівчина(Которі Такаторі),коли вона з'явилася було дві думки щодо неї, вони обидва кардинально відрізнялися. Перше фансервісний порожній персонаж або вмілий і добре підготовлений персонаж шпигун і маніпулятор. I, З часом почав схилятися до другої думки, там часто все надто складно виходило. Параноїк "фейспалм".Антагоніст нагадував Гендо Ікарі, який постійно звітував СIЛУ(?)і хотів не дружину,а сестру відродити + ще тут щось і від Elfen Lied було в цьому всім=/

    Кінець.

    Ну в перших однозначно потрібно продовження, тема яйця прибульців наприклад не розкрита. Сама по собі вона непогана, сумний хепі енд, багато було раптово солодкого, сумного і наївного. У результаті, якийсь фарс подивився. Спочатку не дивлячись на нюанси, на які міг в принципі заплющити очі, реально думав над 7-8 в оцінках, тепер навіть 6 поставити складно=/
    Такий потенціал, практично скрізь можна було краще, ех. Ну, в принципі, за незвичайну кінцівку можна було б трохи накинути оцінку. А, якщо продовження вийшло і була б можливість подивився чим би все це закінчилося, то дивився б.

    ps
    Зацікавився все-таки мангою, прочитав коментарі - її можна читати, але не потрібно, теж саме і з аніме, напевно=/ Просто неможливо серйозно цю справу сприймати. Тайтл начебто й не поганий, можна подивитися, просто він ніякий і особливо якихось сильних емоцій не викликає, ні в позитивному плані, нi в негативному. Або ж тут грає роль те, що просто не любитель хейту, нехай часом пригоріти від чогось може. А може просто засмучений від розтраченого потенціалу, хто знає?

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 серпня 2023 18:26
  • 1
    Обережно є спойлери

    Продовження+буде ще одна частина.


    Тут і про фантастику напишу, бо це теж по своєму б'є по атмосфері. Одне питання: а як вони живуть, рухаються (не всі) з тим приладом у себе в шийних хребцях? Загалом все пошито білими нитками, багато умовностей, занадто. Продовжувати не хочу і більш впевнений, що багато хто вже відбомбили по цій всій красі.

    Добре, що вже давно підходячи до якогось твору, не маю особливих очікувань, згодом вони самі себе виявляють з якого тiста вони зроблені, так би мовити. Купа збентежень/рожиць і фансервіса, коли вся справа можна було на глибину сюжету, лор і в принципі придатну задумку витратити. Більше того, завдяки Starcraft подобається псіоніка(тут більше типу «X-Men», «Darker than Black: Kuro no Keiyakusha» та Elfen Lied),так що=/Ну і паразити в тілі дівчат, чому вони вміють використовувати свої здібності, це ще десь було, але хто сказав "Біошок"?

    Багато сцен надто затягнуто, не рахуючи ейчатини з гаремом (проти цього вже нічого не маю, але). Коротше, хронометраж використовували не доцільно/розумно. Причому моменти з пляжу(дві штуки!), купальні... це навіщо? Проблеми зі сценарієм чи для банального фансервісу? Ну і найзухваліший затягнутий момент (можливо таких 2-3 було),який найбільше виділяється: це дурна смерть Нанамі, яка читалась і була драмою заради драми. Краще б вона частиною гарему стала. Правда тут вона себе, вірніше свою пам'ять лише в голові ояша зберегла, незвичайно, так?

    Минуло деякий час після перегляду і зовсім не можу згадати, якої якості були діалоги, дивно. Вони начебто не дратували так вже сильно, ось тільки місцями забагато пафосу і те, як переконували або щось аргументували, часом теж розчулювало. Для Нагаторо це дичина пробачлива(кому як),для такого тайтла жодного разу, краще б вони його більш псевдонауковим робили=/ Дії персонажів просто розчулюють... чому чим більше вiковий рейтинг у тайтла, тим часом або можливо часто вони діють тупіше?=/ Ні, є і реально логічні рішення, але вони блякнуть у маревних. Чого тільки варта 6-та серія, як мгг і Куронеко не вбили «дівчину циклопа». Дружити з убивцею я не хочу, але вбивати її теж не буду, тому нехай вона потім нас прикінчить=/ Нехай після цього, з неї викачали всю інформацію і зла корпорація (або хто там) - все одно вбили=/ Навіщо?

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 серпня 2023 19:58
  • 1
    Продовження.

    Музика ок, опенінг прикольний і не очікував, що в серіалі на 13 серій зміниться опенінг, причому несподівано і на більш драйвовий. Все-таки перший більше сподобався, хоча можливо вони приблизно однакові, просто різні за наповненням та характером. Ендінг же легкий та приємний. Ну і як завжди, дякую їм за спойлери сюжету =/

    Візуал у свою чергу теж приємний і зі спецефектами. Таке враження, що з часом стало куди більше статичних кадрів. Можливо це й спочатку було, не помітив=/ Дизайн і набір персонажів за типажами/характерами став уже? Повсякденним на наш час, але з цим у принципі напевно все ок, з дизайном так точно.
    А що далі?
    Починається цікаво і загадково, після, звичайно ж, ідуть дурниці і купи крінжу, які б'ють по зануренню в цю споконвічну атмосферу... один хлопець та купа дівчат=/ Варто вже тоді насторожитися... Проте, незважаючи на змішані враження у першій серії, все ж таки було цікаво як це всі вони будуть розвивати, так само і з історією=/ І… не можу написати що було нецікаво, було практично від початку до кінця, сам лор і чим усе закінчиться. На жаль цей твір один із багатьох з нереалізованим потенціалом, якого у нього було огого=/ Але на диво виглядало, що мінімум половина серіалу легко і час при цьому часто летів, що дивно. Динаміка теж начебто була присутня, принаймні спочатку. Але траплялися такі думки/враження, що багато серій були просто порожні... от і все.
    Сюжет місцями (?) сильно читався, що навіть найперші думки виявлялися правильними, згодом ця справа трохи навіть розчарувала = багато наївного, легковажного і читаного. Часто головним героям просто щастить (рояли), але й не можна заперечувати, що деякі їхні успіхи заслужені, бували хитрощі вiд них.
    Атмосфера для трилера, та й взагалі - легковажна і не витримана, переходи не особливо вдалі між несерйозним і серйозним, а ще й школа. Серйозно, школа? Постійне місце дислокації де її найлегше знайти? (чому тут згадав «Реквієм по Фантому»?) І це ще не починав писати про це все... сумно.

    Буде ще продовження.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 серпня 2023 18:06
  • 1
    Цей тайтл можна так коротко охарактеризувати. Японці можуть краще, але найчастіше, на жаль, прагнуть до гіршого… і за такий чималий термін переглядів аніме, не можу зрозуміти, а навіщо так робити? І це не кажучи про те, що вони часто роблять гарне гірше або маючи можливість зробити краще, вони йдуть найлегшим шляхом, через що багато їхніх творів з високим потенціалом або цікавими задумами/ідеями, таким і залишаються без належної реалізації на практиці.

    --------------------
  • Свічка Анімешник
    Дата: 10 липня 2023 15:47
  • 0
    Та ну,чому на такому моменті аніме закінчилось?!😭😭😭😭
  • Свічка Анімешник
    Дата: 10 липня 2023 12:32
  • 0
    Це серйозно шикарне аніме, рекомендую!
  • нудьга Анімешник
    Дата: 11 травня 2023 21:37
  • 0
    всеодно страшно дуже страшно особливо після другої серії

  • Vihola Анімешник
    Дата: 3 квітня 2022 23:53
  • 0
    Жалюгідна пародія на "Ельфійську пісню" від тих же авторів
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 18 квітня 2021 15:52
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення, непоганий проект, сюжет розгортається не дуже динамічно спочатку, але поволі фантастична частина все більше витісняє інші події, тому дивитися стає цікавіше. Хоча основна тема серіалу зовсім не про фантастику, а про можливість співіснування та цінність життя, готовність пожертвувати чимось ради іншого, навіть якщо це тільки підліткові почуття.