Наприклад, 

Вбий мене, крихітко

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

У час, коли плачуть цикади (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2006
Жанр: Детектив, Деменція, Жахи, Містика, Триллер
Режисер: Кон Чіакі
Студія: StudiDEEN
Серій: 26 з 26 (24 хв.)
Переклад: MadGuy
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися У час, коли плачуть цикади (1 сезон) онлайн

У тому, що в тихому болоті чорти водяться, юнакові Кеїчі довелося переконатися на власному досвіді. Він переїхав з батьками з міста у мальовниче селище Хінамізава і потоваришував у місцевій школі з чарівними однокласницями, але навіть не підозрював, наскільки хибне у нього уявлення про цей безтурботний край та його мешканців. Пізніше Кеїчі дізнався, що за лаштунками ідилії криється темна історія жорстоких убивств і безслідних зникнень, а під покровом лагідної тиші діють якісь жахливі сили. Поступово юнакові стала відкриватися прихована в сільській глушині страшна таємниця.
Приємного перегляду
Весна 2006 / GweanMaslinka / AniUa
8 років і 2 місяці тому
39K
9.1/10 (173)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
photo_phantom Анімешник
Дата: 19 квітня 2024 11:41
  • 0
    Перепрошую, а що означає "Деменція" we в списку жанрів? 

  • お父さん Анімешник
    Дата: 11 березня 2024 22:35
  • 2
    нічого не зрозуміло, але дуже цікаво
  • lorem-ipsum Отаку
    Дата: 10 березня 2024 19:01
  • 0
    Не дуже цікаво дивитися таке зараз, мене вистачило на 2 арки на 2x прискоренні. Занадто повільний темп і рівень історії його не виправдовує. Але мабуть коли аніме тільки вийшло ці гойдалки з повсякденності в параною/жахастик з присмаком містики виглядали краще.

    --------------------
  • Ehydna Анімешник
    Дата: 1 грудня 2023 17:25
  • 1
    Подивились перший сезон, після цього в нас виник спецтермін "цикадне", тобто "укурене" або просто "хінамідзава" ) 
  • TrollZorr Отаку
    Дата: 23 жовтня 2023 10:32
  • 2
    Класне аніме. Одне з найтоповіших.


    --------------------
  • deathhconsciousness Анімешник
    Дата: 21 жовтня 2023 20:17
  • 0
     серії в кінці переплутані, виправте будь ласка.
  • WildHornet Анімешник
    Дата: 9 жовтня 2023 20:02
  • 0
    Це Аніме очолює мій особистий топ
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 1 жовтня 2023 04:49
  • 0
    Продовження.

    Музика.

    Незвичайний, хороший, красивий, таємничий, можливо приємний і трохи божевільний опенінг, як гарний тв приємний ендінг - роблять свою справу, нехай перший куди більше за другий зайшов, і його практично не пропускав. А так, загалом саундтрек хороший, в основному дає підтримку атмосфері та настрою того, що відбувається.

    Мальовка.

    Вона нормальна і свого часу, причому лампова в стилі даної студії. Але не в ній краса цього твору, тому на мінуси можна спокійно заплющити очі. А ось про дизайн персонажів написати варто... часом тих же зачіски явно химерні, але не б'ють по атмосфері (як це було з Shiki, наприклад) і не викликають питань/дисонанс. Самі постаті, обличчя і те, як корчать часом пики... часом викликають різні емоції, але без негативу, зовсім, нехай по своєму і вирвиочно це все.

    Підсумок.

    Оцінка при перегляді коливалася від 8 до 9, але через останню серію, вона впала на 8... Нехай емоції звичайно позитивні і звичайно сподобалося, так, але враження зіпсувалися і багато залежатиме від другої частини, яку чекаю з передчуттям. З іншого боку, ця остання серія стремає, бо може весь другий сезон пройти саме ось у такому ключі. Коротше, другий сезон при перегляді – розставить всі крапки над i.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 30 вересня 2023 03:31
  • 1
    Прода.

    Обережно спойлери!

    Спочатку теж була думка, що оповідання йде задом наперед (після свята, під час і до нього,а виявився день бабака з одного певного моменту) розкриваючи арки персонажів та їх передісторії і можливо намагаються показати що стало каталізатором тих всіх процесів. Інша думка була зовсім божевільна, всі ці арки об'єднують найперші вбивства (що були 5 років тому і далі) і їх ось таким чином показують, тільки від осіб або особами ось цих персонажів. Ось як в одній з арок, мгг битої дядька Сатоші Сатоки забив і закопав, а потім її брат у минулому зник за легендою, але тут убитий дядько живий залишився(доплер?),а потім теж зник. Як мгг почав всіх проклинати, всі почали помирати (наприкінці було все село за його бажанням. знищено + це все Сайлент Хілл нагадала, третя арка). Та й та дівчина фотограф-медсестра теж явно в чомусь замішана (як виявилося, вона збирала різні дані, можливо конспірологічного характеру і можливо, вони виявилися правдою). Моменти з прокляттям, чи не зрозуміло чи було воно реально, якщо хтось якось зробив/провинився в чомусь, воно починає діяти і мстити. Як це було з Сатокою, можливо прокляття над нею взяло гору (або вірус/хвороба) і вона вбила брата (у минулому) скинувши з мосту, як і мгг в одній з арок. Це все набрало чинності після того, як вона влізла в храм і зруйнувала статую, потім з її сім'єю і нею що сталося. А ось остання серія була звичайно ж вогонь. Дебільний захоплення, мгг теж діє як дебіл: маючи шанс разів 10 Рену знешкодити, цього не робить і заради чого було зроблено?(Знаю, що заради блювотної моралі останніх секунд серії і того, щоб її переконати. Хоча бомбу він на лічильнику таймера зміг зупинити лише на останній секунді!)Заради смішної інтриги (яку близько 20+ років не можна всерйоз сприймати?)або того, щоб після камер тортур арки Шіон, щоби ще й Рена влаштувала масове спалення школоти? Ну так, різноманітність, тьху. Багато речей так і не розкрили, потрібно як видно сезон 2 дивитися, бо не зрозуміло щось було, паралельні простори (ще й про вірус мова якась була,але виявилося все начебто казками,а начебто і ні. Відповіді чекаю в продовженні),щось спільне між тим що ніс раніше. Далі буде все в Розгадках, але день бабака, ця думка правдою виявилась=/ Також залишилися моменти з двійниками, тут лише один раз допплерів(як варіант)згадував лікар і все. Але містика явно присутня, правда який оборот це все надалі прийме, питання.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 вересня 2023 02:58
  • 1
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Сестра Сатоші Сатока і сам він... поки що крім того, що вона жертва зі страшною травмою - про неї нічого не було, нехай воля у неї і присутня, що з Сатоші трапилося не зрозуміло, не рахуючи натяків, але за ідеєю він міг і живим залишитися, хоча погляди з майбутнього про таке не натякали. А ось Ріка (десу-десу) - це явно найбільша загадка з усіх, як і її містичні здібності (вона явно бачить майбутнє), аж можливо до роздвоєння особистості, на кшталт Бугіпопа. Детектив Ойше старий мужиг, він той ще пройдисвіт виявився, хех, як же він з багатьма грає і маніпулює ними, але відразу ж було зрозуміло, що він не такий простий як хоче здаватися в першій арці, що в продовженні тому тільки доказ. Думаю, на цьому вистачить.

    Питання, думки і відповіді які виникали по ходу твору + Арки теж все-таки трохи торкнуться. Насправді, крім що це своєрідний день бабака, особливо не зрозуміла їх спільна нитка, що тут правда, а що вигадка і до чого, крім самого тривіального - це було:

    Коли місцями почав клубок розплутуватись, і які ж банальні речі спливли... і 10 негрітят (хто і як їх тільки вже не інтерпретував), щодо сестричок відразу вгадав і написав у нотатках "Офелія така сама як і ти", загалом було очікується, що одна другу буде змінювати, обманюватиме інших, можливо навіть вбивати і т.д. З іншого боку не зрозуміло, після того, як вона впала з балкона і вбилася, хтось прийшов у палату мгг і став йому забивати цвяхи в пальці, то за демон був?...

    Ще дещо щодо цих моментів - по спочатку думав, що дівчат демони захоплювали, а воно виявилося, що персонажами володіла можливо якась хвороба або вірус і їм всяке почалось здаватися... через що вони починали творити дичину, аж до того, як розірвуть собі горлянку (момент з Реною і черв'яками більш ніж промовистий). Це не рахуючи їх психологічного стану. Теж була думка, що сам мгг і був злочинцем місцями, і все те, що діялося, було лише в його голові... Не перший, не другий момент не підтвердився, але не зовсім.

    Можливо буде ще.

    --------------------