Наприклад, 

Поцілунок сестер

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

18+

Реквієм по Фантому

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2009
Жанр: Драма, Пригоди
Режисер: Машімо Коїчі
Студія: Bee Train
Серій: 26 з 26 (24 хв.)
Переклад: Maslinka
Ролі озвучували: Maslinka, Gwean

Дивитися Реквієм по Фантому онлайн

В Америці править мафія, наймані вбивці на вулицях - звична річ. Одного дня японський турист випадково стає свідком убивства. Відчайдушно намагаючись втекти, японець ховається у закинутій будівлі. Однак його знаходить дівчина на ім'я Айн.
Приємного перегляду
Весна 2009 / GweanMaslinka
2 роки тому
11K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.6/10 (64)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 29 серпня 2023 02:40
  • 1
    Остання частина.

    І... починаючи з якоїсь там серії? 20-тій? Нехай так. Але тут смішно те, як часто японці роблять подібну хрінь, що викликає, в кінці багатьох історій. Далеко не вперше про це варто писати.


    Підсумок.
    Можна було краще за бажання, хоч гірше теж бачив. Оцінка 8, нехай не тверда, але мені все ж таки зайшло, не без нюансів, на жаль, але таке в плані аніме (не тільки) - дуже рідко зустрічається.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 серпня 2023 21:19
  • 1
    Продовження + буде ще, мабуть.

    Обережно є спойлери!

    Текстова складова.

    Діалоги нормальні, є навіть вдалі міркування та розслідування, а є відверта тутфа, яка включає режим "фейспалм". Причому є такі, що намагаються порушити тему або показати персонажів, що вони думають і т.д., як то Цвай часто повторював - "Вбити або бути вбитим, тільки так можу вижити в цій ситуації" або "Якби не ти, то це ще хтось би зробив”. У принципі, вірна думка, хоч і не виправдання. Правда часто сама балаканина була ні про що, до моменту з ось цією псевдофілософською нісенітницею 80-го рівня, яка останнім часом починає в контексті аніме сильно набридати - "Від жорстокості толку не буде. Особливо тоді, коли щось хочеш захистити. Зброю потрібно лише для того, щоб калічити та вбивати. Їм нікого не захистити”. У цьому моменті не знав як поводитися, тому писати банальне не варто - думаю тут без слів все ясно. Також варто написати в якому ключі часто проходили діалоги, наприклад раптом Айн каже Цвай - що є куди повертаються, на що другий бере і рве свій паспорт, промовляючи те, що вони всі номери і нічого більшого. Через сценку - все набуває зовсім іншого обороту, Цвай каже Айн, що вони вже не номери і їй потрібне своє власне ім'я = Ось як до цього серйозно ставиться? І ось це буде повторюватися раз у раз.

    Персонажі.

    Одразу ж напишу, що вже трохи набридли трагічні персонажі, хоча такому твору - це безглуздо пред'являти, бо реалістично. Просто часто це все з пальця висмоктують, втім як і драму, тут такого здебільшого не спостерігалося. Самі по собі персонажі нормальні і їх навіть розкрили, але... Напевно напишу про Сайса, ох який він огидний і як виділялося в цьому ключі його поведінка. Цілковитий псих та збоченець, правда хороший ляльковод. Також варто згадати те, як за два роки виросла Кел в карколомну красуню, тільки ось мотивація її... ні, вона зрозуміла, але знову ж таки сильно АЛЕ. Більше тут писати просто нема про кого і нема про що. Правда був один момент з якого сміявся, битва Айн і Цвая, лол - ось і все, що хочеться на цей момент написати. Швидко ж він її переконав, а раніше поговорити не можна було – поки що все не дійшло до апафеозу? Причому те, як Айн врятувала, закривши своїм тілом Сайса, ось так без особливих проблем його зраджує... ой, краще про це не замислюватися.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 28 серпня 2023 13:10
  • 1
    Продовження + буде ще продовження.

    Обережно є спойлери!

    Також крім кримінальної(них) організації історія крутиться навколо двох підлітків убивць з різними властивостями та їх взаємовідносинах у яких занадто багато пафосу. Загалом, нехай трохи по своєму - це ще одна історія про трагічні персонажі, яким поламали життя, через що їх чекає пошук і прийняття себе, пошук шляху та усвідомлення всього. В принципі після того, як подивився Shiki - це почало все сильно приїдатися, нехай - це не закид цього тайтлу. Хоча подібне в принципі серйозних тайтлах, занадто часто зустрічається - тому починає надокучувати, нехай у контексті цього тайтла, мені зайшло.

    Сюжет.

    Напишу відразу ж від сюжету нічого не очікував, ось зовсім, багато моментів звичайно читалися (наприклад, як Цвай взяв бритву після вбивства і його в результаті цим компроматом підставили, нехай там уже пішла недовіра і розгорявся вогонь ворожнечі. Тільки ось, в даному контексті тільки дурень робить висновки з припущень, тому виглядало - це не дуже), проте в плані поворотом тайтл не раз здивував, як і те, яким чином персонажі викручуватимуться, нехай дурниць і справді вистачало. Принаймні інтерес до того, що відбувається, не згас на підлогу шляху, як це часто буває, що доводиться пересилувати себе дивитися далі. Загалом сюжет не підмочив, бо вже подібне зустрічав пристойну кількість разів, хоч і зовсім логічним його на жаль не можу назвати.

    Оповідання.

    Воно йшло нормально і в стилі японців до того моменту, поки не почалася затягнута туфта зі школою і повсякденністю через яку щось серйозніше чекати вже не доводилося (правда часом воно ще зустрічалося, але до якої ж міри - це все викликало лютий дисонанс у цьому театрі абсурду). Не знаю навіщо гарне робити гірше... це історія стара як світ, а вже як японці раптово можуть чудово здивувати, але в наступній сцені можуть весь цей прогрес похерити на корені. Серії із самоповтором. Їх було дві (хоч не 4 як це було з Вовчим Дощем. Їх можна було віддати на те, як розвивалися ситуації в тому розриві років) і... це чудова втрата часу була, хай дивитися довелося через те, що можна було упустити щось важливе, яке місцями прослизало. Але як же це бісить, навмисна затягнутість, причому сам серіал можна було за бажання закінчити на 20-й серії.

    Дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 27 серпня 2023 03:18
  • 1
    Обережно є спойлери!
    +буде ще продовження.

    Що ж, подивився останній тайтл, який свого часу порадив мені один челiк. Здебільшого все виявилося прохідняком, хай не без винятків – як цей тайтл і особливо Death Parade. Якщо так писати, то від нього зовсім нічого не очікував, а отримав гарну штуку – хай не без дурниць, на жаль. Крім того, що це вже не перший тайтл, який намагається створити напругу в різних ситуаціях на екрані, але нічого у нього не виходить, нехай місцями вдалі моменти і траплялися. До речі, по масках відразу ж виникли асоціації з Darker than Black, але як виявилося до цього тайтлу більше підійде порівняння з Gungrave, причому не в одному аспекті.

    Почну напевно з музики.
    Вона хороша, мені таке зазвичай заходить, тільки проблема в тому, що безліч композицій було зовсім не до місця, є і зворотний бік, хороша. Тут відразу ж згадав Дюрарару, в ній теж було дуже багато дуже сильних композицій, але так як часто використовували, тому вони ще до кінця першого сезону набридли, хоча порівнювати некоректно, бо в Дюрарарі воно все було в тему. Коли тут цей наліт містичності і церковний хор використовують де і абияк, причому воно виходить просто пафосно, от і все. Також музикою часто намагалися нагнітати ті чи інші моменти, і... теж нічого, пшик в основному. Опенінг перший хороший, другий і ендінги (перший з них, нагадує опенінг з Another) гірші будуть.

    Мальовка.
    Візуал дуже гарний, безліч деталей промальовано на ура, як і той самий дизайн персонажів. Екшен теж нехай навіть вдалий і непогано поставлений + чого тут вартує момент із пострілом снайпера і підготовкою до нього.

    Історія та зав'язка.
    Взагалі любитель кримінальних розбірок і мафії з усім випливаючим, чого тут варте те, що сильний пожирає слабкого, як тут не раз говорилося, а потім на прикладі показували. Причому з дорослим і серйозним контекстом, тут це все було до певного часу, поки не настав здебільшого театр абсурду. Тобто таємниці, інтриги, ляльководи, зради, подекуди дилеми, крім вбивць та іншого - це одне з того, чому цей тайтл тепло прийняв (тут ще непогано все закрутили), просто любитель відігравати в іграх, тих же вбивць.

    --------------------
  • Vihola Анімешник
    Дата: 10 серпня 2022 00:56
  • 1
    Блін ну от знову так, початок топовий, шедевральний, потім 7+- серії лайно, потім наче реабілітовується все, знову доволі хороший сюжет і 18 серія просто всралося все, ну от сеча кабана, ну і фінал посередній. Я нічого не очікував від тайтлу коли брався, але після початку, я думав що це буде шедевр, проте.... сум
  • Vihola Анімешник
    Дата: 5 серпня 2022 01:08
  • 0
    Поки ще в процесі перегляду, проте проситься аналогія до зошита смерті. Після таймскіпу тайтл послабшав, імхо
  • FuriKuri Анімешник
    Дата: 30 липня 2022 21:48
  • 2
    О, аніме з мого топ-3. Transparent - взагалі вишка, досі в плеєрі є.
  • Malnormalulo Отаку
    Дата: 30 липня 2022 14:46
  • 4
    Чудове аніме
    Дякую всім,хто приклав руку до локалізації

    --------------------
  • Anbiot Отаку
    Дата: 23 травня 2022 20:44
  • 3
    Щиро вдячний за здійсненний переклад та озвучення. Неймовірно захоплююче анімаціне творіння. Окремо вдячний меценату Віктору,  що профінансував даний  шедевр.
  • Alexey Smirnoff Анімешник
    Дата: 16 квітня 2022 16:34
  • 0
    щемить від фіналу...
  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років