Наприклад, 

Моя романтична комедія не зовсім те, на що я очікував. Фінал (3 сезон)

ВЕСНА 2024 від команди Glass Moon


Містика, дівчата і таємничі зникнення | Kaii to Otome to Kamikakushi


Жанр: містерія, надприродне
Опис: Це історія маленької дружби та розставання через низку дивних подій. Сучасна химерна романика з пронизливим поєднанням «дивацтва», «дівчат» і «сексуальності».

Безіменна пам'ять | Unnamed Memory


Жанр: пригоди, фентезі, романтика
Опис: «Я хочу, як чемпіон, щоб ти спустилася з вежі і стала моєю дружиною». Піднявшись на смертоносну вежу, Оскар шукає сили її господаря, Відьми Лазурового Місяця. Він сподівається, що її неймовірна магія зруйнує прокляття, яке вб’є будь-яку жінку, яку він візьме собі за дружину. Однак коли принц бачить, яка гарна Тінаша, у нього виникає краща ідея — оскільки вона, безсумнівно, достатньо сильна, щоб пережити його прокляття, вона повинна просто вийти за нього заміж! Тінаша не в захваті від цієї ідеї, але погоджується жити з Оскаром у королівському замку протягом року, досліджуючи закляття, накладене на принца. Але гарне личко відьми приховує кілька темних таємниць — таємниць, які знову починають спливати...

Бармен | Bartender: Kami no Glass


Жанр: драма, сейнен
Опис: Вузенькі вулички старої Ґінзи приховують в собі багато таємниць, провідне місце серед яких займає бар Едем-холл. Його бармен, Сасакура Рю – справжнісінький чарівник, він робить найкращі коктейлі в світі, які не просто «заливають горе», а «лікують душу». Та знайти цей бар не просто, адже не ви шукаєте Едем-холл, а він вас…

Фейбл | The Fable


Жанр: комедія, сейнен
Опис: Фейбл — легендарний вбивця, який виконав безліч завдань для різноманітних клієнтів. Після виконання останнього завдання кількість людей, яких він нещодавно вбив, стає занадто великою, і його бос наказує Фейблу заховатися на рік. Йому припускають, що адаптація до життя звичайного громадянина може стати цінним досвідом для його майбутньої роботи. Фейбл супроводжуватиме жінка, яка буде його водієм, і вони вдаватимуть брата й сестру. Однак їхній бос попереджає їх, що їх обох чекає смертельне покарання, якщо Фейбл когось уб’є під час свого відпочинку. Так починається спільна однорічна відпустка Акіри та Йоко Сато від кримінального світу.

Вовчиця та спеції: Казка про купця та мудру вовчицю | Ookami to Koushinryou: Merchant Meets the Wise Wolf


Жанр: пригоди, драма, фентезі, романтика
Опис: Друга екранізація одноіменної манґи.

Медуза не вміє плавати вночі | Yoru no Kurage wa Oyogenai


Жанр: повсякденність
Опис: Аніме розповідає про дівчину, яка проводить свої ночі, блукаючи Шібуєю. Дівчина нездатна кимось стати, але її життя починає змінюватися після особливої зустрічі.

Синій архів | Blue Archive the Animation


Жанр: бойовик, фентезі
Опис: Міські академії поділені на власні райони і вважаються переважно самостійними. Загальна студентська рада діє як керівна рада для управління академіями в цілому. Однак здатність групи управляти припинилася після таємничого зникнення президента Генеральної студентської ради. Незліченні проблеми почали виникати в Ківотосі за відсутності керівництва президента. Щоб уникнути катастрофи, Генеральна студентська рада просить допомоги у Федерального клубу розслідувань, також відомого як Шале. Насправді Шале є найновішим клубом міста і останнім, який був затверджений перед зникненням президента. Щоб виконати своє завдання, Шале покладається на керівництво Сенсея, який може допомогти їм вирішити інциденти навколо Ківотоса.

Вітролом | Wind Breaker


Жанр: бойовик
Опис: Харука Сакура не хоче мати нічого спільного зі слабкими — його цікавить лише найсильніший із сильних. Він щойно почав навчання в середній школі Фурін, школі виродків, відомій лише своєю силою бійки — силою, яку вони використовують, щоб захистити своє місто від усіх, хто бажає йому зла. Але Харука не хоче бути героєм чи частиною будь-якої команди — він просто хоче пробитися до вершини!

Код Ґіасс: Відповідь Розе | Code Geass: Dakkan no Rozé

Жанр: бойовик, драма, меха

Дівчачий табір (сезон 3) | Yuru Camp△ Season 3


Жанр: повсякденність
Опис: Надешіко, Рін та їхні подруги продовжують відкривати для себе радості кемпінґу.

Велика жерейнджеризація | Sentai Daishikkaku


Жанр: фантастика, шьонен
Опис: Тринадцять років тому на Землю вторглася Армія Кайджінів, але величні захисники людства, Воїни дракона, розгромили їх всього за рік! Відтоді щонеділі кайджіни повинні розігрувати принизливу поразку на очах у нічого не підозрюючої публіки. Вирішивши це змінити, кайджін D, проник до лав Рейнджерів. І за допомоги таємничої рейнджерки Юмеко Судзукірі, D, вдалося захопити один з божественних артефактів - єдину зброю, яка здатна знищити безсмертні тіла монстрів! Однак подальша зустріч, D, з Вартовим Драконом призвела до його трагічного кінця, тож хто тепер закінчить його справу…?

Нестерпні прибульці (сезон 2) | Urusei Yatsura (season 2)


Жанр: комедія, романтика, фантастика, шьонен
Опис: Розпусний Атару Моробоші - не надто примітний хлопець, але його надзвичайне невезіння стирчить, мов ріжки інопланетянки Лам, яка у нього закохалась.


Матеріали взяті з телеграм каналу Glass Moon
місяць тому
402
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.