Наприклад, 

Подорож кохання

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Магічно-торгівельний квартал Абенобаші

Рік виходу аніме: 2002
Жанр: Еччі, Комедія, Пародія, Фентезі
Режисер: Коджіма Масаюкі, Ямаґа Хіроюкі
Студія: Gainax, Madhouse
Серій: 13 з 13 (24 хв.)
Переклад: Hoffer

Дивитися Магічно-торгівельний квартал Абенобаші онлайн

Друзі дитинства Сашші та Арумі - мешканці старенького торгівельного кварталу Абенобаші. Їх родини займаються сімейним бізнесом, але з кожним роком це вдається важче і важче. Стоячи на порозі прірви, дітлахи починають розуміти, що Абенобаші незвичайне місце. Cамі того не бажаючи, вони запускають ланцюжок містичних подій і стають свідками потойбічних пригод.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Весна 2002 / Hoffer Subs
4 місяці і 2 тижні тому
6K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.6/10 (16)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 16 січня 2024 01:36
  • 0
    Прода.

    Стьоб і деякі моменти, які висміювали що тільки можно та треба в різних жанрах/історіях (бюрократія, діти поводять себе як дорослі, а дорослі себе як діти чи як "снайпер" вистріляв весь магазин, не зміг потрапити у ціль, а після його з одного вистріла у яблочко або яка сюжетна броня була у мгг в серії зі школою, коли всі роялі летіли на голову жгг, лол - це як короткий приклад, яких багато) і немало з цього у майбутньому візьмуть в деякі ісекаї чи у "Гуррен Лаганн" будуть помітні цілі образи, хоча він теж пародія. Також можливо ідею FLCL візьмуть теж звідси (якщо раніше ще чогось не було), студія то одна... ох ці роботи/мехи які лізуть з голови.

    Сюжет є, він навіть трохи драматичний і проходить никтою через усі історії. Сам по собі він, можливо, навіть норм або непоганий для такого аніме тощо + історія Циці чимось нагадує, шлях пройдений "Акторкою Тисячорічча" від Сатоши Кона. Ну і можливо одна з цетральних тем про біг від проблем і реальності, що оточує нас та не бажання відпускати тих, хто вам дорогий. Останній момент важко не зрозуміти, але...

    По персонажам. Рідко таке побачиш, щоб дівчині, жгг діставалось не менше чим мгг. Вона доречі гарна вийшла, ця лолі... деякі її інтерпретації по старше (типу 18+), ладно. Сам мгг і на той час вже шаблон/штамп, але що його, що жгг нагадують Янг та Катара з "Аватара."

    Також варто відзначити, що тут є динаміка, місцями навіть у 1.5х складно дивитися, але всяке буває=/

    Частину, середину останньої серії +/- проспав, передивлятися не буду=/ Але фінал такий фінал.

    Цитата: IzanagichW
    Відсилок більше ніж у гінтамі, лол. Чекаю на наступні серії
    Так руки до Гінтами і не дійшли... хоча багато хто хвалив та рекомендував.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 січня 2024 19:07
  • 0
    Дякую за переклад, багато роботи було виконано.

    У цілому з однієї сторони все точно чи як мінімум непогано, з іншої місцями це такая дичина та треш, що навіть не знаєшь що про це думати=/ Далі буде аби як...

    Музика прям ок, майже в усіх проявах, опенінг і ендінг ні разу не пропустив. Мальовка теж, різні дизайни і дизайн персонажей сподобався. Хоча часто забагато чібі що іноді псує картину, правда таке в пародіях норм=/

    Відсилань/пасхалок настільки багато (Рембо-циця, Лисий з Браззерс, лол), що навіть і починати писати толком про них не буду. Як підтвердження, чого тільки початок 3 серії коштує та серія з улюбленними фільмами мгг. У першому випадку, окрім Гандамів було багато Єви, Star Wars та були деякі момент і з Сталевої Тривоги + буде смішно якщо (не одне) відсилання на Мерелін Монро відсіля пішло, хоча ні, до того щось та було. Ран з "Urusei Yatsura", не дасть збрехати, бо у неї завжди щось у плані зброї під юбкою було. Другий момент, чого там тільки не було: Голлівуд, тріо батьків-засновників Сша, Робокоп, Щелепи, Термінатори, С.Кінг з його "The Shining" Кубрика, Індіана Джонс, Тітанік, Назад у Майбутнє і т.д. Причому в останньому випадку добре всю цю справу збили, весь цей вінігрет цікаво виглядав.

    Діалоги місцями +/- норм, інколи навіть цікаві думки, сенси та цитати прориваються ("Усі чоловіки люблять бути в дірках"=/ "Коли скінчиться ця триклята війна?" Або "А чому мене підвищили до звання капітана? - Та хто його зна." Лол, красномовно/символвчно). У плані гумору теж, місцями він точно непоганий, а іноді прям в голос. Хоча часто персонажі хз що несуть та роблять, чого тут вартує момент знову таки на початку третьої серії з жгг у якої поцупили панцу.

    Можливо буде ще одна частина.

    --------------------
  • IzanagichW Анімешник
    Дата: 10 жовтня 2023 19:26
  • 3
    Відсилок більше ніж у гінтамі, лол. Чекаю на наступні серії