Наприклад, 

Ніклаас, хлопчик із Фландрії

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Темне зібрання

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Жахи, Надприродне, Шьонен
Режисер: Хіроші Ікехата
Студія: OLM
Серій: 25 з 25 (23 хв.)
Переклад: Andr
Ролі озвучували: Bodya500icq, Yunko, SoN, Nutix

Дивитися Темне зібрання онлайн

Кейтаро Ґентоґа - ненавидить надприроднє, тому що володіє здатністю його притягувати, внаслідок чого два роки тому постраждала його добра подруга. Через страх нашкодити ще комусь, він замкнувся в собі і не виходив з кімнати два роки, але з допомогою своєї подруги Ейко Ходзукі він потроху починає соціалізуватися і навіть влаштовується на роботу репетитором. От тільки виявляється, що його нова учениця Яйой Ходзукі також не зовсім звичайна людина, однак на відміну від Кейтаро, вона зацікавлена у пошуках духів, через особисті причини. Мабуть, доля не дарма звела цих двох разом, тож попереду на них чекає ціла купа неймовірно веселих, але водночас моторошних пригод.
Приємного перегляду
Літо 2023 / Amanogawa
4 місяці і тиждень тому
55K
9.1/10 (199)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Копатич Анімешник
Дата: 24 березня 2024 23:04
  • 0
    Дуже дивне аніме, сюжет наче показує дорослі і жорстокі сцени але подача цього всього максимально дитяча. Я не розумаю яка цільова аудиторія цього тайтлу. 
  • nik_o Анімешник
    Дата: 9 січня 2024 16:13
  • 1
    Отже, мене вистачило лише на половину. Я відверто не розумію, як хтось може вважати це аніме хорошим (не кажучи вже про спроби присвоїти "шедевральність").
    Аніме звичайно має ряд плюсів. Це й антураж, й ідея, але виконання...
    По-перше, кажіть що хочете, але я не можу зануритися в історію, розуміючи, що маленька дівчинка здатна на все показане в цьому тайтлі. І я не тільки про її фізичні здібності, а й про психологічний аспект. Її розвинутість в аналітичному мисленні ну ніяк не відповідає її приблизному віку. А її постійна відчуженість? Навіть каміння подекуди має більше емоцій.
    По-друге, картонні персонажі. Ось гг боїться, через секунду ось він плаче, а ще через секунду ось він вже опанував себе й готовий протистояти духам. Вибачте, але що??? Не буває так в реальності. Окрім цієї непослідовності усі персонажі до неможливого клішовані й не мають жодної глибини. Ось ми маємо яндере дівчину, ось гяру, а ось вся така таємнича та в усьому вправна маленька дівчинка років... 9??? І хоч як би автори не намагалися додати бекграунду для персонажів, це не виправляє проблеми. Вони усі до одного нецікаві та бісячі.
    Замінити малу на хоча б старшокласницю (а краще взагалі на когось дорослого), проробити краще поведінку персонажів і все б було не настільки погано. Ну можна ж було зробити поступовий розвиток гг впродовж усього сезону як це роблять такі тайтли як Наруто, Сталевий Алхімік, [підставте будь-який нормальний шьонен] і так далі. Але ні, герой має перебороти свої страхи в одній серії, щоб уже в наступній знову деградувати, ніби нічого й не було. Та йо, для цього навіть не потрібно інколи нової серії чекати, він і за одну інколи встигає пройти цей цикл по декілька разів. Я розумію, що часто розкриттям персонажів упродовж усього сезону нехтують через брак часу. Але ж у вас тут 25 серій!
    Коротше, за цікавий концепт та подекуди цікаві дизайни духів я можу дати парочку балів. Але сюжет, персонажі, світобудова – усе це закопано під 5-метровим шаром ґрунту. 4/10. Тут немає чого ловити.
  • Cohcabac Анімешник
    Дата: 1 січня 2024 17:45
  • 2
    Тільки но додивилась останню серію. Початок як у посереднього аніме, але чим далі йшла історія, тим складнішим і моторошнішим ставав сюжет. Навіть кілька разів злякали скримери) Не думаю, що можна назвати це шедевром, але однозначно хороша і глибока страшилка. Цілком може стати класикою. А особливо, на фоні інших новинок сезону, "Темне зібрання" точно у топі. Не знаю чому воно не стало популярним. Можливо, якраз через нуднуватий початок, а можливо ще не час, однак у моєму сердечку ці герої знайшли своє місце. Окремо хочу виділити опенінг. Він повернув мене у дитинство і нагадав старі добрі часи. Є щось ностальгічне у цьому. Чекатиму новий сезон з нетерпінням. Дякую за сезон:3
  • Mitra Surik Анімешник
    Дата: 29 грудня 2023 20:22
  • 1
    Дуже дякую за переклад цього аніме! І чекаю продовження!
  • Ggcydyd Анімешник
    Дата: 27 грудня 2023 23:01
  • 1
    будемо чекати на повнометражку
  • Silver light Анімешник
    Дата: 27 грудня 2023 19:22
  • 1
    Скоріше за все наступним нам чекати фільм, наврядчи вони будуть починати другий сезон розв'язуючи це, а не новою аркою
  • Snuman Отаку
    Дата: 27 грудня 2023 12:07
  • 1
    Неймовірно цікаве аніме, дуже чекаю продовження. Дякую за переклад і озвучення hi
  • ober_igo Анімешник
    Дата: 26 грудня 2023 19:04
  • 2
    Дякуємо!
    З нетерпінням будемо чекати 2-го сезону! Я і троє моїх дітей)
  • FaTe Анімешник
    Дата: 26 грудня 2023 16:54
  • 1
    Друзі, додайте завантаження. Будь ласка! Для військових, саме то!!!
  • kravchenkol Анімешник
    Дата: 26 грудня 2023 15:50
  • 1
    коли 2 сезон? hh