Наприклад, 

Принцеса Арета

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Брехун Брехун

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Еччі, Школа
Режисер: Ооно Сатору
Студія: Geek Toys
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Перекладали:
ЕйджK0wbassaFoxyMariEpic
Ролі озвучували:
Didko Studio: YeskindChisanaBalayanshaShimanмихаілстви
TVIЙ.production:
MeulinUwUMikaРоманrighles

InariDub&LVP
:
DixyKatiNoLem0nka

FukuroNachi
:
HappyMariEpicІбонітова Палка

Дивитися Брехун Брехун онлайн

У навчальному закладі "Академія ісланд" рейтинг успішності учнів залежить від ігор й чим ти кращий тим більше зірок ти отримуєш. Недавно переведений учень Хірото перемагає найкращу ученицю та стає першим, через це в академії починаються найзатятіші ігри про першість.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Літо 2023 / Робота Голосом / Didko Studio / InariDuB / Lem0nka Voice Project / FukuroNachi / TVIЙ.production
6 місяців і 2 тижні тому
53K
7.5/10 (198)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Eudgen Отаку
Дата: 16 квітня 2024 00:45
  • 0
    Нагадує полегшену версію "Ласкаво просимо до класу еліти". Ті самі заморочені пояснення сюжетних поворотів, дій персонажів, ігри-випробування, протистояння. З іншого боку, цим принаймі заморочувались, кожного наділили своїми плюсами та мінусами. Деякі випробування дійсно цікаві, як наприклад "пошук скарбу", деякі як наприклад фінальна гра  - очевидно введені у якості площини для маніпуляцій. Те що певно мало б називатися "еччі" тут швидше зведено до комічних, а іноді просто масних жартиків, що є навіть плюсом, бо не дратує. Хоча, справедливості заради один момент вдалося зробити не просто пікантним, а й таким, що похитнув надсильний образ головного персонажа і тим самим навіть зробив його більш живим та людяним. Підсумувати можна рекомендацією до перегляду без надмірних очікувань. Воно не таке серйозне, як про себе заявляє і разом з тим, не таке  просте, як може здатися після кількох перших серій.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 14 січня 2024 15:16
  • 0
    Цитата: Taras28ua
    Ну й шиза. Спершу хоч менш більш було, чим далі тим крінжовіше. 5 серія просто гора крінжі, не знаю чи буду далі дивитися. Наразі нема бажання
    Нічого у цьому сенсі не змінется, якщо правильно пам'ятаю. У свій час хз як додивився.

    --------------------
  • Taras28ua Анімешник
    Дата: 14 січня 2024 12:59
  • 0
    Ну й шиза. Спершу хоч менш більш було, чим далі тим крінжовіше. 5 серія просто гора крінжі, не знаю чи буду далі дивитися. Наразі нема бажання
  • AlexFox Отаку
    Дата: 6 січня 2024 18:28
  • 0
    Дякую за переклад і озвучення командам Інарі і Лемонка. Проєкт мені був цікавий ідеєю, та як на мене дуже багато пояснень пропущено, і іноді не міг вдуплитися, "що тут відбувається". Загалом сюжет виправдовує назву — не вірю я, що він просто посередній учень, бо ж занадто продуманими були його стратегії, може Сайонджі взагалі була права на початку. Не покидало відчуття, що Хірото зробили ніби пародією на Аянокоджі Кійотаку та Катаґірі Юічі, типу: "я посередній, я нічого не знав", а сам приховував свої надзвичайні здібності.
  • Ggcydyd Анімешник
    Дата: 30 грудня 2023 12:15
  • 0
    Імба , буду чекати на другий сезон
  • BodyaAnime Отаку
    Дата: 14 листопада 2023 08:04
  • 0
    Ну шо сказати це трешняк. Ви поганого не подумайте, я про самий сюжет, от дуже він закручений, дечого бракує, але й є багато зайвого. Якби бувби вчителем поставивби 7/12, ну дивитись звісно чи ні вирішувати вам, я лише висловив свою думку.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 16 жовтня 2023 00:48
  • 0
    Той випадок, коли після перегляду нічого не хочеться писати, бо автори навалили так навалили всякого і зайво місцями дарма закрутили (щоб аніме типу розумніше виглядало)=/ Так, були непогані моменти або цікаві, дропати все ж таки не дуже хотілося (коли як). Хоча задум не новий, починаючи з "Baka to Test to Shoukanjuu" (воно куди простіше і це добре), але нічого. А ось роялі які вбили всю інтригу і крінж, не рахуючи бісячих чібі (навіщо?=/ правда палицю не перегнули), а є ще банальності і купа кліше, які вже згадувати безглуздо - багато просто псували + дивився суто в швидкості 1.75x або навіть 2х, часто це і рятувало ситуацію, тому що часто нудно і навіть часом нудотно (чого тільки стоять зайві коментарі та кількість води)=/ Правда візуал тут нічого так (де еччі?=/), музика непогана, опенінг теж і він барвистий. По персонажам нічого писати не буду (ніде такого не бачив=/), а ось мгг... викликав подвійні враження. Справа в тому, що часом він дивував своєю кмітливістю там, де інші ходять навколо цілі сезони... Інша справа, що в нього часто не було ніякої бази для багатьох висновків і т.д. Нехай йому й допомагали, але... Також наприкінці не зрозумів, а як його мотивація? Адже

    В цілому думав дропнути на перших серіях і здивований, що до кінця зміг додивитися (кінцівка банальна, спокійно читалася і т.д.). Все ж таки +/- непоганий тайтл і потенціал є, хоча... це може бути просто вторинність=/ У будь-якому випадку, оцінка на MAL швидше за все - заслужена.

    Ps
    Як не смішно, але цей відгук написав на 3-4 серії, коли дропати хотів і лише, зовсім небагато доповнив або дещо видалив=/

    --------------------
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 15 жовтня 2023 21:28
  • 1
    Дякую за переклад та озвучення InariDuB та Lem0nka Voice Project, доволі звичайний серіал про забавки, у яких головний герой просто не може програти, загалом непоганий, але все ж надто передбачуваний.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 15 жовтня 2023 14:58
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку, добре вийшло. Дивився за допомогою Didko Studiо.

    --------------------
  • Snuman Отаку
    Дата: 9 жовтня 2023 21:50
  • 0
    Цікаве аніме. Дякую за переклад і озвучення uu