Наприклад, 

Легенда про Корру. Книга ІІ: Духи

Літо 2023 анонс від команди Робота Голосом

Моя Крихітна Колега (Uchi no Kaisha no Chiisai Senpai no Hanashi)
Літо 2023 анонс від команди Робота Голосом

Трансляція: 1 липня.
Опис: Шінодзакі - офісний працівник, про якого піклується його більш досвідчена колега Шіорі Катасе: розкішна, добра, любляча і мініатюрна жінка.
Шінодзакі, звісно, сподівається, що вона робить це не з обов'язку...

Ательє Райдзи: Королева вічної темряви та таємна схованка (Ryza no Atelier: Tokoyami no Joou to Himitsu no Kakurega)

Трансляція: 1 липня.
Опис: Історія про дівчину, яка живе на острові Куркен. Одного літнього дня вона знаходить покинутий човен і вирушає на материк разом зі своїми друзями. Де починаються пригоди. Вона дізнається про таємниці цього світу й своєї домівки.

Відроджений, торговим автоматом, блукаю лабіринтом (Jidou Hanbaiki ni Umarekawatta Ore wa Meikyuu wo Samayou)

Трансляція: 5 липня.
Опис: Фанатик торгових автоматів зустрічає свою смерть, коли його, за іронією долі, розчавлює торговий автомат. На свій жах, він виявляє, що перевтілився у торговий автомат в іншому світі.

Дівчина, що мені подобається, згубила окуляри (Suki na Ko ga Megane wo Wasureta)

Трансляція: 4 липня.
Опис: Будучи сусідом Ай Мії по парті, Каеде Комура завжди прикутий до неї поглядом. Приваблений її чарівністю, він мріє лише про те, щоб вона подивилася на нього своїми прекрасними очима з-під окулярів. Але вже через кілька днів після знайомства Каеде помічає в ній щось незвичне: її очі примружені, а окуляри зняті. Тим не менш, він все ще вважає її чарівною!

Брехун брехун (Liar Liar)

Спільна робота Didko studio та Робота голосом
Трансляція: 8 липня!
Опис: брехня.

Руроні Кеншін: сказання про мечника епохи мейджі (Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan)

Трансляція: 6 липня.
Опис: Десять років минуло з часу закінчення Бакумацу, епохи війни, яка була повстанням громадян проти шоґунату Токуґава. Революціонери хотіли побудувати мирну і процвітаючу країну, вільну від деспотії. Настала нова епоха Мейджі, але миру так і не було досягнуто. Мечі заборонені, але людей все ще вбивають на вулицях. Сироти ветеранів війни не мають куди йти, а уряд, здається, задоволений тим, що просто набиває собі кишені грошима.

Фантазм Йохане: Сонце в дзеркалі (Genjitsu no Yohane: Sunshine in the Mirror)

Трансляція: 25 червня
Опис: "Ніхто не знає історії дівчини, яку знають усі". Нумадзу - мальовниче портове містечко, оточене горами та морем. Йохане, дівчина, яка з самого дитинства намагається пристосуватися до свого оточення.

Мрійливий хлопець - реаліст (Yumemiru Danshi wa Genjitsushugisha)

Трансляція: 3 липня.
Опис: Ватару Саджоу, глибоко закоханий у свою вродливу однокласницю Айку Нацукаву, залицяється до неї, не втрачаючи надії, поки йому сняться сни про їхнє взаємне кохання. Однак одного разу він прокинувся з думкою: "Я не зовсім підходжу для того, щоб бути разом з такою гарною дівчиною, як вона..." Зрозумівши це, Ватару почав триматися від неї на відповідній відстані, на превеликий подив Айки. "Невже він тепер мене ненавидить...?"

Гени штучного інтелекту (AI no Idenshi)

Трансляція: 7 липня
Опис: Дія цього науково-фантастичного збірника про лікаря, який "лікує" проблеми роботів і гуманоїдів, відбувається в недалекому майбутньому, коли гуманоїди зі штучним інтелектом становлять 10% населення. Головний герой, доктор Судо Хікару, також має таємне ім'я Моґґадіт, під яким він таємно береться за незаконні медичні процедури.

За нашим перекладом озвучуватиме The VOP.

Темпура: Ніхто не може жити на самоті (TenPuru: No One Can Live on Loneliness)

Трансляція:
Опис: Батько завжди казав Акеміцу Акеґамі, що "ніхто не може жити на самоті"... але він сповнений рішучості. Зрештою, батько говорив це не з найкращими намірами, і Акеміцу не має жодного бажання стати таким, як той виродок. Але коли випадкова зустріч з молодою жінкою залишає його з надто нечистими думками, він вирішує зробити те, що повинен - стати буддійським монахом і зректися мирських звичок.

УВАГА!
Якщо ви з інших команд то ми дозволяємо брати наші переклад на озвучення. Єдине вказуйте що переклала наша команда й посилання на нас в телеграмі (бажано нас попередити, що взяли)

*Оголошення стосується тайтлів що не позначенні як спільні роботи!


Подивитися інші роботи команди можна ТУТ
10 місяців і тиждень тому
1 739
can8270 Анімешник
Дата: 29 червня 2023 17:19
  • 0
    По Suki na Ko ga Megane wo Wasureta можете манґу почитати українською

  • Юра Луциюк Отаку
    Дата: 24 червня 2023 13:24
  • 0
    Чекаю: Дівчина, що мені подобається, згубила окуляри та Брехун брехун☺️
  • ScorpionXXX Отаку
    Дата: 24 червня 2023 12:06
  • 1
    Брехун брехун  be
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.