Наприклад, 

Любовна сцена!!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Не знущайся з мене, Наґаторо! Повторний удар! (Сезон 2)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2023
Жанр: Комедія, Школа
Режисер: Ушіро Шінджі
Студія: OLM
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Fanat22012
Ролі озвучували: Eredelka, Lovka Miko, Shosetsuma

Дивитися Не знущайся з мене, Наґаторо! Повторний удар! (Сезон 2) онлайн

Довгоочікуване продовження гостросюжетної історії романтичних стосунків жертви та його задирки.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Зима 2023 / Kaizoku
рік і місяць тому
34K
8.3/10 (215)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Asirius Анімешник
Дата: 15 квітня 2024 00:21
  • 0
    Напишу одразу про два сезони тут,щодо першоджерела, звісно мальовка тайтлу дуже обрадувала, та в оригіналі доволі гарно підібрані голоси персонажів, майже так як уявляв коли читав мангу, шкода що багато цікавих моментів просто урізали, але що поробиш. Також відмічу не особливо важливу деталь, але опенінг 1 сезону доволі не поганий, ні разу його не скіпав, що не можу сказти про оп 2 сезону. Щодо перекладу та озовучки, поперше я щиро вдячний за роботу усім учасникам, звісно на початку 1 сезона трішки розчарувався в озвучуванні, бо на мою думку були підібрані не вірні голоси та їх стиль говору, але за що здивований та ще раз вдячний, так за те що під кінець 1 і до кінця 2 сезону, було чутно змінни в озвучуванні і це стосується як тону голосів так і стилю говору, за що дуже вдячний, так як це дало змогу ще більше поглинутися до тайтлу! Загальної критики нажаль не скажу, так як читаю цю мангу з самого її виходу, і ще тоді вона мені дуже сподобалась, звісно для деяких цей жанр не підійде, але як на мене цікаво спостерігати за розвитком садистки яка закохується і все більше починає адекватно ставитись до гг, і як гг перетворюється з соціального овоча, на хоч і сором'язливу але більш упевнену в собі людину.
  • Morrittt Анімешник
    Дата: 4 січня 2024 20:38
  • 1
    кінець просто ульот hm 
  • Тарлін Отаку
    Дата: 1 грудня 2023 21:26
  • 2
    а Семпайко файний такий без окулярів  hm 
  • Victoria Yasenchuk Анімешник
    Дата: 24 вересня 2023 20:52
  • 0
    Що за постійна реклама на роснявій?!?
  • Олег 665 Анімешник
    Дата: 19 вересня 2023 21:16
  • 0
    Фінал звісно неочікуваний, але мені сподобалося, хоча на початку Наґаторо мені, м'яко кажучи, не дуже сподобалася. Її логіка була теж дивна, як на мене: їй ніби не подобається, як Семпай робить щось непристойне, хоча вона ж підлаштовує все саме так; вона каже своїм подругам, що вони не зустрічаються, хоча при першому знайомстві, казала, що він її хлопець. Але загалом, це хороше аніме, мені більш менш сподобалось
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 2 серпня 2023 17:54
  • 1
    Смішно,але свого часу перший сезон мені навіть заходив і переглядав суто з субтитрами, нехай згодом, після чого багато чого ще було переглянуто - холодніше почав до нього ставитися (а як тяжко було дивитися першi серii, не всi iх пройшли=/). Цей сезон, незважаючи на деякі непогані/вдалі моменти (більше тут мова про гумор, про ті ж обломи в хорошому сенсі), сприймався не дуже і в принципі холодно (стрімких моментів більш ніж), часто було нудно. З іншого боку, дивувало, що з купи трешу який зашкалював, часом пробивалися справді милі моменти та траплялася якась ніяка хімія персонажів. Ось саме на цьому і побудований цей тайтл, а зайде він чи ні, питання дуже складне, навряд чи став би його комусь рекомендувати. Якщо писати про персонажів ... мгг повільно змінюється, вже і образ свій міняє (лінзи), несподівано, Нагаторо росте себе чоловіка. Розумію. Також почали побіжно показувати, розкривати сім'ї та друзів у нього та Нагаторо+нюанси їх минулого теж. Причому ще є натяки на майбутній розвиток персонажів, швидше за все, мотивацію прописують. Загалом типовий слайс з незручною романтичною лінією і пристойною часткою трешу триває=/ Мальовка така собі і таке враження, що гірше стала, а фансервісу так само ще й сестру Нагаторо додали, чого не особливо те і очікував. Музика… Опеннінг прикольний, хоча слабший ніж з першого сезону, з ендінгом аналогічно. Сам саунд хз не особливо запам'ятав і не звертав увагу в цілому. А так… писати особливо нема про що і нагадує цю ситуацію за 3 сезонами Кагуї. Ось що другий сезон став легшим у плані сприйняття, ніж перший, особливо якщо врахувати який там був початок з булінгом... Є ще один цікавий момент. Трапляються ситуації, коли хочеться кинути, оскільки стає нудно і нецікаво, автор ж у свою чергу починає вносити різноманітні смаколики. Тобто. за ідеєю він знає/розуміє що робить. Гаразд, годі. За оцінкою, вона типова таких тайтлов, тобто. поки що 7, хоча може бути і гірше.

    --------------------
  • BodyaAnime Отаку
    Дата: 20 липня 2023 06:42
  • 1
    Аніме мені сподобалось, дякою за переклад та озвучку!)
  • klark27 Анімешник
    Дата: 14 квітня 2023 22:32
  • 1
    Schermahn,Ну я наприклад дивився на іншому сайті через незручність тутешнього плеєра .Тут він робить так собі і для мене особисто ще мінус що автоматично серії не переключаються на наступну. Один чорт озвучка що тут що там від клану 
  • nskdmtry Анімешник
    Дата: 12 квітня 2023 16:46
  • 4
    проект варто дивитись лише заради ередельки на озвучці
  • Schermahn Анімешник
    Дата: 2 квітня 2023 18:45
  • 2
    Замало переглядів, як для такого гідного тайтлу