Наприклад, 

Вона пізнала неба блакить

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Книжкова принцеса / Принцеса Бібліофілка

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2022
Жанр: Драма, Історія, Романтика
Режисер: Івасакі Таро
Студія: Madhouse
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Bovi4, Hohodeist
Ролі озвучували: Helga Victim, Crupt, Shiman, Enelira, Lomaev

Дивитися Книжкова принцеса / Принцеса Бібліофілка онлайн

Відколи навчилася читати, Еліана Бернштайн, більш відома як «книжкова принцеса», віддавала перевагу товариству книг, ніж товариству людей. Однак, її обов'язок як шляхетної особи — знайти собі пару. На щастя для неї , кронпринц Крістофер Селкірк Ашеральд пропонує угоду: він захистить її вільний час, а в обмін на це Еліана стане його нареченою лише на папері.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
Осінь 2022 / FanVoxUA
8 місяців і 2 тижні тому
23K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.0/10 (134)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Khrystyna_282 Анімешник
Дата: 21 січня 2024 02:20
Ось не зрозуміла я 11 серію. Що проти правил, мати наложниць чи не мати? Чому він говорив про те, аби Елі не думала про те що говорять і думають його наложниці? Тобто вони у нього будуть? br
  • Нікка Вейн Анімешник
    Дата: 19 січня 2024 23:18
    Аааа в 10 серії головна героїня мене дуже роздратувала, взагалі гг не впевнена в собі.
    І озвучка від FanVox героїні не підходить, я ледве чула що вона говорить в деяких моментах, занадто тиха, ледве додивилася 11 і 12 серію на плеєрі ASHDI
  • Носок кактусів Анімешник
    Дата: 20 липня 2023 13:14
    це аніме повний крінж, також тут тупа героїня яка нічого не може зробити сама. але сюжет доволі цікавий не дивлячись на все інше
  • eLveta Анімешник
    Дата: 19 липня 2023 15:39
    Весь час поки дивилась це аніме, то згадувала корейську новелу та мангу "Другий шлюб імператриці". Це дуже флафна версія головної любовної лінії новели. Я кайфанула.
    Сюжет на 3 з 5. Не чекайте великої драматургії, як я. Проблеми досить прості та звичні, їх вирішення здебільшого таке саме. Чи погано це, та не дуже, як на мою думку, але історія цікава та після перерви у перегляді я нормально повернулася. Це доволі легка, якрава, не набридлива історія про кронпринца та дівчину шляхетного походження та розвиток їх кохання. Є палацові інтриги, моменти за межами палацу. Романтичних моментів достатньо. 
    Персонажі не плоскі. Головна героїня виправдовує своє прізвисько «книжкова принцеса», але вона нормально відчуває емоції, просто не завжди вміє їх висловлювати, або робить це трохи по-іншому. Для мене її постать розкрилася доволі добре та цікаво. Вона не позбавлена хитрості чи честі, вона любить принца, але книги вона любить не менше, через що бувають проблеми із самозбереженням. 
    Кронпринц, для мене, розкритий трохи менший. Скоріше це через те, що мені не вистачило його екранного часу. Він дуже зайнятий у справах. Але це не заважає зрозуміти і якісь його мотиви, його почуття до гг та деякі заморочки. Мені подобається, що він та вона дуже схожі між собою. Тобто, тут не йде мова про протилежності, що притягулися, ні. Це два персонажі, які приблизно однаково думають, мають подібні цінності, відповідальні та віддаються один одному однаково, коли потрібно. 
    Другорядні персонажі мені сподобалися. Є ті, хто показався досить сирим, суто підштовхнути сюжет. Але є такі, хто сам цікавий, так і головних персонажів допомагає розкрити. 
    Я рада, що подивилась. Мені реально було цікаво спостерігати за відносинами персонажів, бо я ловила флешбеки з іншої історії. Проте, я думаю, що і без цього мені б зайшло це аніме, бо воно доволі якісне і допоможе гарно провести якийсь вечір чи декілька)
  • Snuman Отаку
    Дата: 10 липня 2023 09:24
    Миле аніме. Дякую за переклад і озвучення ee
  • Great filter Анімешник
    Дата: 18 червня 2023 23:52
    це аніме не про сильних розумних жінок, а про абсолютно тупу героїню - даму в біді, яка не вирішуєю сама жодну свою проблему, а, навпаки, лише створює їх через абсолютно недоречну топуість і невпевненість в собі.
  • Печивко Анімешник
    Дата: 5 травня 2023 23:19
    А мені подобається ^⁠^
  • Тувік Анімешник
    Дата: 19 квітня 2023 23:57
    Ой не знаю, аніме мені не зайшло. Історія не зачепила, більшість аніме не відбулося б якби персонажі вміли говорити ротом. З романтичної сторони мабуть не погано, та теж не моє. В будь якому випадку, дякую за озвучку!
  • HalynaMoonChild Анімешник
    Дата: 3 квітня 2023 00:16
    hi додивилася С: чудове лампове аніме с:
  • HalynaMoonChild Анімешник
    Дата: 2 квітня 2023 19:59
    грузится так поганооооо  hv