Наприклад, 

Ескафлон

ОСІНЬ 2022 (ЗБІРКА)

Тут зібрані анонси від різних команд. Причина - мала кількість заявлених аніме.

Анонс від Clan Kaizoku

Бліч: Тисячолітня кривава війна / Bleach: Sennen Kessen-hen
Жанри: пригоди, бойовик, комедiя, шьонен, драма, аніме
Студія: Studio Pierrot
У Суспільстві Душ спокій та мирне існування раптово дещо порушує. Тамтешні мешканці почали дедалі частіше зникати без жодного сліду і не відомо, хто за цим стоїть. А між тим чорна тінь підкрадається все ближче до Ічіґо та його друзів...
Спільно з UFDUB та VRdub


Трейлер:


Золоте божество 4-ий сезон / Golden Kamuy 4th Season
Жанри: аніме, екшн, історичний сейнен, бойовик, пригоди
Студія: Brain's Base
Четвертий сезон Золотого Божества.
Спільно з Йоном та спільнотою SubAutumn


Нестерпні прибульці / Urusei Yatsura
Жанри: комедія, наукова-фантастика, містика, романтика, аніме
Студія: David Production
Розпусний Атару Моробоші - не надто примітний хлопець, але його надзвичайне невезіння стирчить, мов ріжки інопланетянки Лам, яка у нього закохалась.
Спільно з Віtari


Трейлер:


Ворона з глибин палацу / Koukyuu no Karasu
Жанри: фентезі, драма, псевдоісторичне, аніме
Студія: Bandai Namco Pictures
Головна героїня — одна з багатьох дружин імператора, яку ніколи не викликали до спальні Його Величності і яка веде досить унікальне життя в імператорському палаці. Одні вважають цю жінку старою, інші — юною, адже вона знає, як використовувати таємничу магію, що може допомогти у всьому: від пошуку втрачених предметів до накладання проклять. Утім, коли обставини змусять монарха звернутися до неї, їхня зустріч змінить історію.


Самітниця-рокер! / Bocchi the Rock!
Жанри: комедія, повсякденщина, музика, сейнен
Студія: CloverWorks
Старшокласниця Хіторі Ґото почала вчитися гри на гітарі, щоб створити власний гурт, але вона настільки сором'язлива, що не має жодного друга. Проте все змінилося після зустрічі з барабанщицею Іджічі Ніджікою, яка якраз шукала гітариста.

Трейлер:




Анонс від Amanogawa

ЛЮДИНА-БЕНЗОПИЛА
Жанр: екшн, шьонен
Опис: У Денджі є мрія — жити мирним і щасливим життям і проводити час з коханою дівчиною. Однак хлопець має убивати демонів, щоб розплатитися з величезними боргами покійного батька. Разом зі своєю диявольською тваринкою Почітою, яку він використовує як зброю, Денджі готовий зробити що завгодно, навіть за невелику платню.
Невдовзі хлопця убиває демон, що уклав угоду з якудзою. Однак вірний Почіта рятує свого господаря, уклавши з ним контракт. Почіта став одним цілим з Денджі, замінивши йому серце,і подарував йому сили людини-бензопили. Тепер перероджений Денджі, отримавши вміння перетворювати частини свого тіла у бензопили, використовує ці здібності, щоб швидко і жорстоко розправлятися з ворогами. Бюро громадської безпеки дає йому роботу мисливця на демонів. Віднині Денджі не зупиниться ні перед чим, щоб втілити свої мрії у життя.


МОЄ ПЕРЕРОДЖЕННЯ В МЕЧ
Жанр: екшн, пригоди, ісєкай
Опис: Наш герой відрізняється від будь-якого звичного потраплянця тим, що він переродився мечем! Починаючи свій квест із появи посеред лісу, в якому панують звірі, він стикається з пораненою дівчиною, яка шалено бажає врятуватися. Пара знайомиться, і дівчина представляється як Френ. У неї важке минуле, вона пережила поневолення та жорстоке поводження свого племені, Чорних Котів.


УЗАКІ ХОЧЕ ГУЛЯТИ! (2 СЕЗОН)
Жанр: романтика, комедія
Продовження попереднього сезону



Анонс від СОКИРА




Анонс від ІnariDuB

Та не збуджує це мене!
Сюжет: на перший погляд, Каґа Рьоске — звичайний збоченець, у якого на думці лише розпуста. Однак його подруга дитинства Міна Окура знає, що насправді він дуже добра людина. Він поклявся стати лицарем для дівчат, оскільки вважає їх скарбом, який потрібно берегти!
Одного дня він зустрічає Лісару Рестолл, богиню смерті, яка прибула до людського світу, щоб знайти людину з великою кількістю енергії. На час пошуків вона укладає тимчасовий контракт з Рьоске, аби живитися його енергією. Але ж хто знав, що його джерелом енергії є ЗБОЧЕННЯ!


Я переродився мечем
Сюжет: перероджений у розумну зброю зі спогадами про його минуле життя, чарівний меч рятує юну звіроподібну дівчину від життя рабства. Френ, дівчина з котячими вушками, стає його володаркою і хоче лише стати сильнішою, тоді як меч хоче дізнатися, чому він тут.

Чудесний парк Амаґі
Сюжет: таємнича та красива дівчина Ісудзу змусила Сейю прийняти запрошення в парк розваг. Чого він не знав, то це того, що вона приведе його до занепалого "Чудесного парку Амаґі". Сейя знайомиться там з лідеркою парку, "справжньою принцесою" Латіфою, яка раптово доручає йому врятувати парк, якому загрожує закриття. Виявляється, "Чудесний парк Амаґі" — зовсім не звичайний, він населений феями.
рік і 6 місяців тому
4 524
Nik Koz Отаку
Дата: 5 листопада 2022 00:05
  • 0
    У топі практично всіх точно Бліч та Бензопила, а решту вже на смак індивіда. Цей сезон доволі насичений видався на імениті та цікаві тайтли, можна виділити ісекай про МЕЧ та продовження Сім'ї шпигунів, ТОБІ, БЕЗСМЕРТНИЙ та Моб психо 100%
  • Pxlcnr Анімешник
    Дата: 30 вересня 2022 23:33
  • 3
    Бензопилу і Бліч найбільше чекаю, ще би всі серії озвучили hn 
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.