Наприклад, 

Це моє життя

Сезон ОСІНЬ 2022 від Gwean & Maslinka

Сім'я шпигуна (частина 2) / Spy x family
Жанр: комедія, бойовик, шьонен
Друга частина першого сезону усім вам відомого аніме.

Трейлер:



Людина-бензопила / Chainsaw Man
Жанр: пригоди, бойовик, шьонен
У Денджі є мрія — жити мирним і щасливим життям і проводити час з коханою дівчиною. Однак хлопець має убивати демонів, щоб розплатитися з величезними боргами покійного батька. Разом зі своєю диявольською тваринкою Почітою, яку він використовує як зброю, Денджі готовий зробити що завгодно, навіть за невелику платню.
Невдовзі хлопця убиває демон, що уклав угоду з якудзою. Однак вірний Почіта рятує свого господаря, уклавши з ним контракт. Почіта став одним цілим з Денджі, замінивши йому серце,і подарував йому сили людини-бензопили. Тепер перероджений Денджі, отримавши вміння перетворювати частини свого тіла у бензопили, використовує ці здібності, щоб швидко і жорстоко розправлятися з ворогами. Бюро громадської безпеки дає йому роботу мисливця на демонів. Віднині Денджі не зупиниться ні перед чим, щоб втілити свої мрії у життя.


Fuufu Ijou, Koibito Miman / Більше, ніж подружжя, але не коханці
Жанр: комедія, драма, романтика, сейнен
Студент третього курсу старшої школи Джіро Якуін сподівався стати партнером Шіорі Сакурадзаки з того ж класу в обов’язковому курсі «Практичний курс для пар». Під час цієї практики студенти повинні продемонструвати, що вони володіють необхідним набором навичок, щоб жити з партнером протилежної статі, одночасно показуючи певний рівень гармонії відеоспостереженню, яке їх оцінює.
На жаль, йому довелося мати справу з людиною, повною протилежністю йому, ґяру Акарі Ватанабе. З іншого боку, Акарі сподівалася отримати пару зі своєю симпатією Мінамі Тенджін.
Їхні надії ще більше розвіюються, коли вони дізнаються, що Шіорі та Мінамі призначені разом. Таким чином, вони неохоче вирішують співпрацювати, щоб потрапити до першої десятки, що дасть їм право обмінятися партнерами, якщо обидві пари погодяться. З цією метою Джіро краде перший поцілунок Акарі.


Трейлер:



Mobile Suit Gundam: The Witch from Mercury / Мобільна броня Ґандам: Відьма з Меркурію
Жанр: меха, драма
122 рік Зоряної ери — ери, коли численна кількість корпорацій заселила космос і побудувала потужну економічну систему. Самотня дівчина з віддаленої планети Меркурій переводиться до школи технології Астікассія, якою керує Бенерітт Ґруп, що займає провідне положення в індустрії мобільної броні. Дівчину звати Сулетта Мерк'юрі. З карміновим світлом у чистому серці, дівчина крок за кроком прямує у новий світ.


Тобі, Безсмертний (2й сезон) / Fumetsu no Anata e
Жанр: пригоди, драма, фантастика
Воно прибуло на Землю невідомо звідки. Щось Безсмертне. Спочатку воно набуло подоби каменя, потім стало мохом і скопіювало подобу мертвої тварини, після чого нарешті отримало свідомість. Воно рухалося вперед засніженими рівнинами, хоча й не знало, куди прямує… І от воно зустріло людину.


Легенда про героїв галактики (4й сезон) / Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These
Жанр: драма, наукова фантастика
Продовження протистояння Альянсу вільних планет та Галактичного Рейха.

Трейлер:



Gwean & Maslinka
GweanMaslinka
рік і 7 місяців тому
2 424
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.