Наприклад, 

Одна морока з тією цілителькою

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Команда зоряного корабля

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2005
Жанр: Війна, Драма, Фантастика
Режисер: Такаші Ватанабе
Студія: J.C.Staff
Серій: 13 з 13 (24 хв.)
Переклад: Gwean, Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Команда зоряного корабля онлайн

Група випускників університет військово-космічного флоту разом з офіцерами-інструкторами відправляється у тренувальний політ на кораблі планетарної системи Кібі — «Аматерасу». Однак при поверненні на них очікує неприємний сюрприз: рідну планету атакував Планетарний альянс сектору Генрієтта і влада капітулювала. Утім команда голосує за продовження бойових дій проти загарбників.
Приємного перегляду
Зима 2005 / GweanMaslinka
рік і 2 місяці тому
3K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.7/10 (17)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
serafim13 Отаку
Дата: 25 лютого 2024 01:45
Ну що ж, перші пару серій здалися нудноватим і вже думав додивитись це буде ще тою морокою... Але! Далі все пішло набагато жвавіше та тільки набирало обертів. Навіть не помітив, як "уф, буде важко додивитись" змінилось на "як вже кінець?".  eo Якщо здається, що тут буде багато епічних космічних пригод та битв - нажаль це не так. Точніше битви є, але підтекст тут трохи в іншому.

В цілому сподобалось. І сюжет і персонажі і музичний супровід. Хоча в шедеври записати це не можна, як на мою думку. Деякі моменти взагалі були дуже очікувані, а деякі і безглузді... А може то ми просто вже звикли до думки, що політика лише грає нашим життям.  we

Однозначно низький уклін за переклад та озвучення!
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 грудня 2023 10:10
    Прода.



    Загалом цікава, придатна історія і в цілому аніме сподобалося, нехай місцями були деякі гойдалки, які виявилися зовсім не критичними. Правда в топ цей тайтл не додам (додав=/), правда за настроєм можна було б... але ні=/ А ось оцінка на MAL як зазвичай "тішить".

    Ps
    Було ще купа різних відсилань, але ліньки писати і записувати було.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 26 грудня 2023 01:05
    Дякую за переклад та озвучку.

    Можливі спойлери.

    По першим двом серіям думав, що буде типова романтизована фігня у різних аспектах і музика цю думку лише підтверджувала. Але кінцівка другої серії опустила з небес на землю і можливо автори спеціально це зробили, щоб наголосити на психологічному стані команди до цих подій (щось подібне у "Мадоці" буде, теж все легковажно йшло до смерті одного з персонажів, після навіть пісня в ендінгу змінилася). Воно в них було піднесене і такий поворот, хоч і закономірний. У битві не тільки супротивник був переможений, а й загинули дехто з членів екіпажу від атак лазером з ворожого корабля. А діти до того думали легко і просто візьмуть участь у війні і політиці (це дещо мені нагадало=/), і будуть там лише одні перемоги, слава (і т.д.), а воно ось як вийшло... почалася "Штольня". Люди такі люди, наївність, легковажність та ідеали, не бачать далі за свій нос і свій ніс теж не бачать, і багато чого в такому дусі. Нічого в цьому сенсі не змінюється, як і в політиці з журналістикою та війною=/ Нажаль, ця історія місцями вже сильно нагадала дещо з нашої дійсності=/

    Наповненням, концептами/концепцією тайтл ясна річ багато чого нагадує, з тим же Star Wars вистачає загальних моментів (не дивно + є дуже схожий момент зі "Сталевою Тривогою". Тут жгг була у позиції/ситуації подібної, в якій перебувала Тереза Тестеросса, її субмарина та команда). У плані аніме, схожих, як не дивно не так вже й багато, навіть на Mal спеціально глянув і жоден з схожих там з рекомендацій не дивився (де "Ковбой Бібоп?" нехай у них різні акценти, але). Нехай щось на кшталт було, але не в таких масштабах, не в космічних. Також Mass Effect, який після цього вийшов, теж має спільні моменти (МЕ теж багато чого на той момент собі з інших творів взяв, чого вартий тільки Kotor).

    Про яке наповнення (і т.д.) йшлося? Вже трохи про це раніше заїкався: сучність політики, її доцільності, палким порожнім промовам ("вся політика суцільний блеф"), як усіма грають (і т.д.), мас-медіа зі своїми... військова тематика, ідеалізм/погляди та інше, нехай і побіжно.

    Можливо ще буде.

    --------------------
  • Crypton Анімешник
    Дата: 8 січня 2023 00:22
    Дякую за українську озвучку, якісно зроблено!
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 2 січня 2023 19:19
    Дуже дякую за переклад та озвучення, надзвичайно цікавий проект, у якому на тлі "космічного опери" демонструють всю ницість політиків, що використовують військових та інших у своїх брудних "забавах". Частина сюжету, що описує бойові дії, не надто відзначається оригінальністю та більше служить для розкриття головних героїв та героїнь, проте довкола космічного корабля та його екіпажу знаходяться охочі використати їх у своїх цілях, практично сам факт виступу курсантів проти загарбників та влади, що здалася майже без бою, був спровокований всього лиш як один із кроків політичного протистояння, і нікого з цих гравців не цікавить кількість загиблих, лише власні зиски. До речі, різнопланових персонажів у серіалі доволі багато, прописані вони доволі цікаво та без нудних повернень у минуле, увага не концентрується лише на кількох і всі дії також розподіленні більш менш між усіма дійовими особами. Графіка непогана як на час виходу проекту, використана гарна заключна пісня та й загалом музика сподобалася, перегляд серіалу захоплює і буде цікавим поціновувачам фантастики.
    Ще раз дякую за чудову адаптацію команді G&M, яка постійно знайомить зі старішими творами, наснаги з наступними проектами та майбутніми починаннями.
  • Курочка Анімешник
    Дата: 2 січня 2023 19:01
    Все!
    Щиро дякую чудовій парі - Гвену та Маслінці!
    Моя одна з небагатьох улюблена аніме-фантастика.
    Дяка! Дяка! Дяка! Дяка! Дяка! Дяка! Дяка! Дяка! (це я підстрибую)
    Краще б світовий сінематограф екранізував таке, а не сто разів пережоване мляве повидло на кшталт "Парк Юрського Періоду номер сто тисяч двісті вісімнадцять"...
    Ще раз - дякую!
  • GreGorMIF Анімешник
    Дата: 5 жовтня 2022 23:30
    Summer Soldier, Важко сказати, по суті уся персонажі цікави та пропрацьовані. Я дивився цей серіал коли він виходив та передивлявся декілька разів через декілька років, звісно москальскою. Тепер я такий щасливий ))) (але поки що нема на нього, настрою є важкі моменти) сам факт що його можна продивитись Українською тай щє з сейю котрі завжди подобались.

    Коротше дивиться, не зайде той нехай, на мою думку це чудове аніме варто уваги.  
  • Курочка Анімешник
    Дата: 2 жовтня 2022 18:44
    Дякую команді Гвена та Маслінки, що продовжуєте роботу над цією чудовою анімешкою. Чекаю наступних серій з нетерпінням!
  • Курочка Анімешник
    Дата: 5 липня 2022 10:04
    Намагаюсь зімітувати голос Маслінки: "НарештіНарештіНарешті наРЕШтіііі!". Друга серія! Так важко було дочекатися... Я знаю, що у Гвена з Маслінкою купа анімешок в роботі, але... Так хочеться мати озвучку вже зараз і негайно.
    Дякую!
  • Курочка Анімешник
    Дата: 1 червня 2022 16:59
    Summer Soldier,
    Там не герой, а героїня - Козукі Щінон. І вона там не те, щоб головна героїня - вона там перша серед інших не меньш значущих героїв та героїнь.