Наприклад, 

Ковбой Бібоп

Сезон ЗИМА2022

Чого варто очікувати від команд озвучення у новому сезоні ЗИМА2022


Тут ми зібрали анонси які робили команди у своїх соціальних мережах.

Анонс від команди FanVoxUa:


Отже, з осіннього сезону з нами лишаються:
Клинок, який знищує демонів (2 сезон)
Неймовірні пригоди ДжоДжо: Кам'яний океан (6 сезон)
Рейтинг короля


Продовження наших тайтлів у зимовому сезоні, які ми точно візьмемо на озвучення:
Атака титанів: Фінальний сезон (частина 2)
Як герой-реаліст перебудовує королівство (сезон 2)
Провокаторка Такаґі (сезон 3)


І, власне, нові тайтли зимового сезону:

Ця фарфорова лялечка закохалася / Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru

Опис: У дитинстві Ґоджьо Вакана мав травматичний досвід - його друг висміяв його захоплення традійними японськими ляльками. Тож у старшій школі він знаходить розраду лише на самоті у кабінеті домоводства, виготовляючи там одяг для ляльок. Вакана вважав таких модниці як Кітаґава Марін, завжди оточених купою друзів, прибульці з іншого світу. Але коли Марін застала його за шиттям, то поділилася тим, що і сама має незвичне хобі - косплей персонажів з еротичних відеоігор. Однак попри захоплення, шити вона не вміє, і тут якраз у нагоді стануть його навички. Тепер тендітному серцю Вакани треба якось впоратися із вторгненням цього сексуального інопланетянина. Гарна намальовка і культурологічна тема - японські традиційні ляльки
Жанри: сейнен, школа, романтика, повсякдення
Трейлер:



24-й округ Токіо / Tokyo 24-ku

Опис: Події відбуваються на штучному острові токійської затоки, відомому під назвою 24-й округ. Друзі дитинства Ран, Коукі і Шюта народилися і виросли тут. Попри все вони завжди були разом, допоки не трапився один інцидент. У першу річницю того інциденту вони знову збираються разом і їхні телефони раптом одночасно задзвонили. Їм зателефонував нібито померлий друг, який закликає їх "обрати майбутнє". Ці троє намагаються захистити свій улюблений 24-й округ і майбутнє їхніх мешканців. Оригінальна робота студії CloverWorks
Трейлер:


Сасакі і Міяно / Sasaki to Miyano

Опис: Міяно Йошікадзу - лагідний старшокласник, який любить читати шьонен-айну манґу. Одного разу він опинився втягнений у шкільну бійку, з якої його виручив семпай Сасакі Шюмей, чим завоював його повагу. Сасакі попросив Міяно порекомендувати йому якусь манґу і той позичив Сасакі шьонен-ай. На диво, такий жанр не викликав у Сасакі відрази і це стало початком їхнього спільного захоплення.
Жанри: шьонен-ай, повсякдення, школа
Трейлер:


Посібник принца-генія з виводу країни з боргів / Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu

Опис: Принц Вейн готовий вчинити зраду. І хто може його звинувачувати? Зіткнувшись із нездійсненним завданням керувати своїм жалюгідним маленьким королівством, цей бідолашний хлопець просто не може відпочити! Але з його блискучою ідеєю продати свою країну з аукціону цей ледачий принц повинен мати можливість піти у відставку раз і назавжди. Або це був план... поки його зрадницькі задуми не призвели до катастрофічних наслідків, а саме до випадкових перемог і прихильності його народу!
Жанри: фентезі,комедія
Трейлер:


Соціальні мережі та підтримка: Телеграм, Фейсбук, Патреон


Анонс від команди Gwean & Maslinka:


Продовження озвучення:
Напівкровна принцеса демонів (по мірі виходу перекладу від bills_spirit)
Мемуари Ванітаса (2 частина 1 сезону)


Тайтли зимового сезону:

Іржоїд Біско / Sabikui Bisco

Жанри: пригоди, фентезі
Опис: Вітер, схожий на чуму, дме посушливими піщаними просторами постапокаліптичної Японії. Коли він проноситься над живим і неживим, він залишає по собі тільки іржу. Причиною катастрофічного стану світу вважають спори грибів. Біско Акабоші, відомого як «Гриб-людожер», розшукують як злочинця-лучника, чиї стріли миттєво спричиняють ріст грибів, де б ці стріли не приземлялися. Однак насправді він є «Захисником грибів», людиною, яка поширює гриби, щоб збагатити землю і повернути її до колишнього стану. Разом з крабом Акутаґавою та юним лікарем Міло Некоянаґі Біско вирушає через пустки Японії в пошуках легендарного «Сабікуї» — гриба-панацеї, який, як кажуть, пожирає всі види іржі.
Трейлер:


Убивче кохання / Koroshi Ai

Жанри: романтика, бойовик
Опис: Мовчазна Чатеаю Данкворт — мисливиця за головами. Її ціль Сон Рян-ха, серійний убивця, відомий за вбивство 18 чиновників вищого рангу за одну ніч. Досьогодні його вбивства були стрімкими, ефективними та кривавими. Однак після зустрічі з Чатеаю Сон Рян-ха закохується в неї і прагне завоювати її серце.
Трейлер:


Реквієм за королем троянд / Baraou no Souretsu

Жанри: драма, надприродне, шьоджьо
Опис:Протягом усієї історії за корону Англії точилася запекла боротьба. Низка громадянських війн у Середні віки отримала назву Війна троянд. Герцог Йоркський прагне скинути короля Генріха VI та його спадкоємця, щоб самому сісти на престол.
Одного похмурого дня, наповненого поганими прикметами, у герцога народжується син: Ричард Плантаґенет, третій у династії. Ричард III не чоловік і не жінка, але володіє ознаками обох статей. Ричарда III ненавидить власна матір, через що у нього виникає огида до власного тіла, а інші кличуть його демоном.
Дорослішання Ричарда проходить під впливом видінь колишнього ворога Англії, Жанни Д'Арк, яка насміхається з нього і говорить, що він погубить усіх, кого знає. Але Ричард вірить, що зможе уникнути цієї долі, якщо допоможе батькові досягти його мети - стати королем.

Трейлер:


Соціальні мережі та підтримка:Телеграм, Фейсбук, Патреон

Анонс від команди ІnariDuB:


Koroshi Ai | Вбивче кохання

Опис:Одного разу мисливиця за головами Шато, членкиня організації вбивць, зустріла таємничого мисливця за головами Сона. Вони зіткнулись у бою, але Шато програла і змирилась з поразкою. Проте Сон й далі почав полювати, але не за її голову, а за руку і серце! Отак і почалися стосунки між двома вбивцями!
Трейлер:


Fantasy Bishoujo Juniku Ojisan to | Фантастичний світ з перетворенням чоловіка у красуню та…

Опис:Нудний середньостатистичний за всіма параметрами чоловік і його красивий найкращий друг були викликані в інший світ голою богинею! Однак через пустощі богині одного з друзів перетворили в неймовірно красиву дівчину. Для того, щоб повернути його тіло, вони мають вирушити в подорож і перемогти Короля Демонів!
Подорож у божевільному новому світі романтичної комедії починається прямо зараз!

Трейлер:


Shikkakumon no Saikyou Kenja | Найсильніший мудрець непридатної емблеми

Опис:У далекому світі жив один мудрець, який досяг успіху у своєму розвитку, прозвали його найсильнішим.
Для того, щоб стати найсильнішим, він присвятив усе своє життя вивченню всіх магічних та бойових мистецтв.
Але в процесі розвитку він дійшов дуже жорстокого висновку: "Моє тіло не підходить для магічного бою".
Проте він не здався.
Він запечатав свою власну душу забороненим мистецтвом та відродився у далекому майбутньому.
«Якого біса? Магія цього світу так відстає від минулого!»

Трейлер:


Tokyo 24-ku |24-й округ Токіо

Опис:Штучний острів у Токійській затоці — Далекосхідний особливий район, відомий як 24-ий округ. Друзі дитинства Ран, Кокі та Шюта, які народилися і виросли там, мають різне походження, хобі та особистості, але завжди тусуються разом. Проте їхні стосунки різко змінюються внаслідок певного інциденту.
Через рік вони зустрічаються, і раптом їхні телефони починають дзвонити. Дзвонить їхній «загиблий» друг, який пропонує їм «вибрати майбутнє». Тепер трьом юнакам доведеться спробувати доступним їм способом захистити улюблений дім, мешканців острова та їхнє майбутнє.

Трейлер:


Соціальні мережі та підтримка: Телеграм, Патреон
2 роки і 3 місяці тому
4 085
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.