Наприклад, 

Безхатній Бог - Нораґамі: Араґото

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Паладин з далекого краю

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Ісекай, Пригоди, Фентезі
Режисер: Нобута Ю
Студія: Children's Playground Entertainment
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Паладин з далекого краю онлайн

У давно зруйнованому і занедбаному місті мертвих, далеко від людської цивілізації живе людське дитя на ім'я Вілл. Його виховують троє безсмертних: воїн Блад, жриця Мері і чарівник Ґас. Ці троє виховують Вілла з любов'ю в серці і навчають хлопця всього, чого знають самі.
Приємного перегляду
Осінь 2021 / GweanMaslinka
2 роки і 3 місяці тому
30K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.7/10 (218)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Пані Ноунейм Анімешник
Дата: 11 квітня 2024 14:56
  • 0
    Неквапливий приємний ісекай. Якраз щоб включити на фоні і розслабитися. Чимось трохи нагадало за атмосферою Книгу дружби Нацуме, навіть не знаю чого
  • ads fgr Анімешник
    Дата: 11 квітня 2024 00:56
  • 0
    Цитата: Crypton
    Окрема повага автору за реалістичну зброю: спис, легкий круглий щит і компромісний обладунок - саме так і виглядали середньовічні лицарі!
    Ох, друже, даремно ж ти це, адже після цих слів я маю втрутитися. Реалістичність зброї тут вище, за пересічне аніме, але не в прийомного батька головного героя(роздутий меч неефективної форми), а спис має кілька стилістичних та дуже не практичних рис. Звуження на місці кріплення, яке сприяє зламу списа, й форма, ніби витісаний з кременю, але це лише додає перешкод для його користувача, бо звичайної листовидної форми вістря було б куди ефективніше, а навершя спису додавали не часто, й те, лише як стилістичний елемент. З луком в шостій серії, в момент зустрічі взагалі жах. Що то за перекладина, за яку тримає поважний пан, ім'я якого я встиг забути? Лук стріляє не так тетивою, як загальним вигином друска, на якій вона,тож подібна перекладина по суті знищила б лук як такий, як мінімум його працездатність. Й звісно, як же без кількох стилістичних елементів на ньому. Стріли судити не можу, адже в них конкретно не знаюся, натомість здається, вони зображені найбільш відповідно. З щитом вже не так погано, трохи більший за баклер, а вже ліктьовий, хоча по розмірах мав бути кулачний. Демонічний меч... Навіть не бачу сенсу щось казати, бо створений він суто стилістично, не практична гарда, лезо, руків'я, навершя, криве перо, тобто абсолютно не практичний. Меч, що використовувався в третій серії в поєдинку, помісь готичного й романського мечів, тобто не так вже й погано, могло б буть куди гірше. Обладунок дійсно не такий поганий, в тій самій третій серії, проте має купу недолугих недоробок, як-от ті глупі шмаття металу на лікті, які впиралися в залізні наручі, замість них мали б бути ронделі, й купу інших подібних не надто значних, але псуючих враження елементів, включно з тим маленьким недолугими кинджалом на тому ж обладунку.
  • Sngkrv Анімешник
    Дата: 18 січня 2024 16:10
  • 3
    Нешаблонний моралізований ісекай. Доволі цікавий, подивимось що там в новому сезоні.
  • Viewer Анімешник
    Дата: 25 грудня 2023 04:45
  • 3
    Закінчую перегляд 2-го сезону. І мене прям дартує ця непереконлива і надлишкова емоційність гг. Взагалі іноді зайва. Я не знаю чому знову оцінку явно завищують. Ну що тут такого на 9-ку? Це аніме не можна назвати якимось оригінальним і для мене воно особливо не виділяється серед інших. Для перегляду піде, особливо як заповнення проміжку між іншими тайтлами.
    8/10
  • BodyaAnime Отаку
    Дата: 20 грудня 2023 20:47
  • 0
    Обережно, непотрібні СПОЙЛЕРИ Ну що я можу сказати, типічний ісекай з своїми правилами. Впродовж 12серій, зізнаюсь чесно почало набридати, от найцікавішими є перша половина, де він жив з "сім'єю" і розвивався, але подальші події запастили цю насолоду в перегляді аніме. По відчуттю я дивився абсолютно інше аніме. Але незмінним лишався гг, впертість допомогти усім, навіть не подумавши на перід, чи хтось постраждає інший? Не складно помітити що інші персонажі занадто різко міняюця в характері і поведінці, ну наче напів-ельф, все поступово змінювався у характері. А що до сюжету, то він місцями затягнутий і не цікавий. Чи я дививсяб це аніме ще раз? Я не думаю, якщо почавби то до того моменту де він вирушив в пригоди. Бо ці три герої які його виховали і навчали, є основою в цьому аніме, від того з чого гг всього навчився і живе. Та щей якась би дівчина вписалася, в команду гг, а потім би і серйозні стосунки, як він і хотів щоб повернутись до того місця і до "батьків" вже зі своєю сім'єю. Чи буду я дивитись 2сезон, я сумніваюсь всеж змін я там не очікую, бо дивитись на фінальний бос-файт, не те, бо за законом, те що добро завжди перемагає, очікувано шо гг переможе і віф будуть жити в мирі і щасливі. Дякою за переклад і неймовірну озвучку.
  • Kazabara Анімешник
    Дата: 18 грудня 2023 14:29
  • 1
    Відверто мені не сподобалося! Чомусь гг дуже предбаченний, і + дуже багато пустої балаканини. Маленький хлопчик в ролі гг хоче показатися крутим але всеж таки Він залишається маленьким хлопчиком і це виглядає крінжово. Суто моя думка💆🏼‍♂️

    Цитата: Kazabara
    Відверто мені не сподобалося! Чомусь гг дуже предбаченний, і + дуже багато пустої балаканини. Маленький хлопчик в ролі гг хоче показатися крутим але всеж таки Він залишається маленьким хлопчиком і це виглядає крінжово.Суто моя думка💆🏼‍♂️
    Закінчив перегляд цього аніме на середині, бо стало тупо не цікаво..
  • Ivan Guagri Анімешник
    Дата: 16 грудня 2023 10:20
  • 0
    Хахахахахаххахаха дід дуже ржачний 🤣
  • Nensy Анімешник
    Дата: 9 грудня 2023 16:40
  • 0
    Чудове аніме, дякую за озвучення
  • Bosh Анімешник
    Дата: 19 листопада 2023 16:17
  • 0
    Екшона мало, але аніме не шаблонне, цікаве і емоційне. 
    7/10
  • destroy._. Анімешник

    Дата: 15 листопада 2023 21:00
  • 1
    Фантастично красиве та ніжне аніме Дякую за приємну та якісну озвучку Гвену та Маслінці 😁