Наприклад, 

Драконопокоївка Кобаяші (1 сезон)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Романтична комедія, де подруга дитинства нізащо не програє

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2021
Жанр: Комедія, Романтика, Школа
Режисер: Наоя Такаші
Студія: Doga Kobo
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Surgeon
Ролі озвучували: Surgeon, sovenya

Дивитися Романтична комедія, де подруга дитинства нізащо не програє онлайн

Історія зосереджена навколо Суехару Мару, середньостатистичного 17-річного старшокласника, який ніколи не мав дівчини, та "битви героїнь" між його прекрасною першою закоханістю Шірокусою Качі та подругою дитинства Курохою Шідою.
Приємного перегляду
Весна 2021 / FanVoxUA
2 роки і 8 місяців тому
8K
7.3/10 (53)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 19 березня 2024 00:45
  • 0
    З самих перших секунд, хвилин купа асоціацій з "Aobuta" (Юкіно Юкіношита з янгольскими крилами і на пляжі під Місяцем буде трохи з часом або Май Сакурадзіма в бікіні та зйомки в рекламі тощо), "Saenai Heroine no Sodatekata" (письменниця Утаха Касумігаока та її відвертий фанат), "У мене мало друзів" (Йодзора яка була хлопцем у дитинстві, тут), "Єдина, хто кохає Великого Мене — це ти?!" (Кінець першої, початок другої і частково сам фінал), гг тут з ходу нагадує по своєму історію гг з "Твоєї квітневої брехні", але без травми як такової (її толком не розкрили, надто швидко як Аанг в "Аватарі" після поразки від Азули та смерті, так це не Корра в останній книзі з кінця третьої=/) та конфлікту. Хлопці з інквізиції, які полюють на тих, хто заводить собі дівчат і це було лише в перші 2-3 серії... побічно, далі буде куди більше. Також ще була Місато в опенінгу яка бухає, пасхалка/відсилання. Опенінг та ендінг доречі непогані, перший мотивом нагадав опенінг з "Deadh Parade".

    Ну і в цілому, мабуть тільки дивом не заснув на перших 3+ серіях (з 7 серії теж різні коливання були), хоча й не так і погано (гумор теж, нехай і не весь зайшов, але й негатив не викликав, ото що чібі не всі вдалі були й так подані + мальовка доречі була +/- стандартна/типова в багатьох аспектах), просто... Надто все типово та передбачувано, але є і плюси. Дивитись було чомусь легко, майже/можливо ні разу тайтл не викликав ефект фейспалм (цей момент лише під кінець перегляду зрозумів. Дивно і дуже рідко таке буває) і гг +/- норм, щось з себе представляє і тому на нього, частково й вішались усі дівчата. Дівчата так собі розкриті (ну окрім 3 основних, лоля акторка мабуть з них усіх більш за все сподобалась), їх дуже багато і все йде надто швидко, нехай у якомусь сенсі тут теж в плюс. Не хочеться у плані такого тайтлу собі голову ломати, воно того не варте.

    На цьому мабуть вистачить, бо причини знову банальні - тут все побудовано на кліше, штампам, шаблонам тощо, що правда - багато інших тайтлів теж, які часто ще й бувають популярними, про що не раз вже писалось/говорилось. Тим не менш, дивно що така низька оцінка в MAL та стільки негативу... Нехай і розумію чому так, але=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 18 березня 2024 23:56
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Welcome to jurasik park Анімешник
    Дата: 12 березня 2024 23:15
  • 0
    Заплутана історія
  • NickBMF Анімешник
    Дата: 17 січня 2024 19:22
  • 0
    Хоч це і неможливо було подивитись без vpn - воно того однозначно варте. Взагалі-то це перший гаремник, який я зміг дивитися без фейспалму. Бо іноді крінжу ловиш, коли хороших хлопців дофіга, а дівчата, як навіжені рояться навколо гг-шника, який нічим не кращій за інших. Тут гг-шник не просто гг-шник. Він - суперзірка. Його люблять, його поважають, його грою захоплюються і надихаються. А додати до цього ще те, що він і людина в цілому непогана - тож зрозуміло, що будь яка особа жіночої статі захоче собі урвати такий подаруночок. Але ж нас тут попередили, що подруга дитинства не програє. От тільки розумієте... цих подруг дитинства у нього цілих ТРИ штуки. І котра з них не програє? Дві фанатки, що прагнуть його звабити, підлаштовуючись під нього, чи одна стервозна сусідка, яка прагне підлаштувати його під себе? Ну, я звісно за останній варіант. Мені подобаються дівчата з характером. У інших "подруг дитинства" одвічний підлаштунок знизу, а Куросі потрібно, щоб хлопець за нею конкретно побігав, а у бік інших і не дивився. І навіть коли існує реальна загроза, що його в неї тупо уведуть, вона не втрачає гідності і дотримується власних правил. Як кажуть у нас в Одесі - умрі, но дєржі фасон! Тож я саме за ЦЮ подругу дитинства. І навіть якщо вона цікавіше за конкуренток, конкуренція цілком реальна, бо гг-шник хоч і супер-зірка, але в питанні стосунків - доволі безхребетний. Тож працювати ще є над чим. Що ще є в даному серіалі окрім нетривіальної Курохи? Гра в очікування, наприклад. Серіал постійно використовує різні розповсюджені елементи типового ромкому, але вигортає їх до гори дригом. Так, що ми ніяк не можемо передбачити, що буде далі по сюжету. Бо навіть коли ти стовідсотково впевнений, чим завершиться та чи інша ситуація - вона обов'язково закінчиться інакше. І це завжди дуже смішно. Тож серіал доволі непоганий. Сподіваюсь, що другий сезон не змусить довго чекати. І ще - що він буде останнім у тайтлі, бо що занадто - то нездраво.
  • NickBMF Анімешник
    Дата: 11 січня 2024 14:33
  • 1
    Слід було назвати "Романтичная комедія, яку не подивишся без vpn" ))
  • Ggcydyd Анімешник
    Дата: 23 листопада 2023 22:23
  • 0
    Цитата: SayAaa
    Цитата: Kabeem
    Плеєр не працює, будь ласка, замініть його.
    Все в порядку з плеєром
    хіба?
  • Not Otaky Анімешник
    Дата: 6 вересня 2023 00:32
  • 0
    Крик гг "Що за чортівня?!!!" в кінці 3 серії співпадає з моїми враженнями від всіх зображених допоки подій.) А взагалі, поки що схоже на цікаву кумедну романтику, і щось оригінальне (в контексті жанру) в сюжеті є. Початок подобається, сподіваюся, що аніме триматиме планку до останньої серії.)
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 10 липня 2023 21:30
  • 0
    Дякую за озвучування та переклад) (дивився в телеграмі)
  • 初音ミク Анімешник
    Дата: 21 лютого 2023 21:21
  • 3
    Цитата: SayAaa
    Цитата: Kabeem
    Плеєр не працює, будь ласка, замініть його.
    Все в порядку з плеєром
    не працює
  • SayAaa Отаку
    Дата: 10 лютого 2023 15:08
  • 0
    Цитата: Kabeem
    Плеєр не працює, будь ласка, замініть його.
    Все в порядку з плеєром