Наприклад, 

Алдноа.Зеро

#зима #2021 #FanVoxUA

Зима 2021 від FanVoxUA!


Отже, народ, ми нарешті визначилися з зимовим сезоном, а точніше з тим що лишається з поточного сезону, з продовженнями і другими сезонами, та новими тайтлами.


З нами лишаються:

• Чорна конюшина
• Магічна битва
• Атака титанів: Фінальний сезон

Продовження:
• Коли я переродився слизом - 2 сезон
Початок трансляції: 12.01.2021

• Переродження: Життя з нуля в іншому світі - 2 частина 2 сезону
Початок трансляції: 06.01.2021

• Видатні звірі - 2 сезон
Початок трансляції: 05.01.2021

• Безтурботні часи - 3 сезон
Початок трансляції: 11.01.2021

Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі (НОВИНКА!)


Реінкарнація безробітного: В інший світ на повному серйозі







Сюжет:
Загинувши, рятуючи незнайомця в дорожньо-транспортній пригоді, 34-річний безробітний переродився у світі магії як Рудеус Ґрейрат, новонароджена дитина. Маючи знання, досвід та жалі зі сого попереднього життя, Рудеус обіцяє жити повноцінним життяя і не повторювати минулих помилок.
Цього разу наділений надзвичайною кількістю магічної сили, а також розумом дорослого, Рудеус вважається його новими батьками генієм у створенні. Незабаром він іде на навчання до могутніх воїнів, таких як його батько - майстер меча та маг на ім'я Роксі Міґурдія - і все для того, щоб удосконалити свої наявні таланти. Але, незважаючи на свою невинну зовнішність, Рудеус все ще збочений отаку, який використовує свої багатства та знання, щоб отримати успіх у жінок, якого не мав у попередньому житті.
Жанр: драма, фентезі

Дата виходу: 11 січня 2021

Звірячий інцидент (НОВИНКА!)


Звірячий інцидент







Сюжет:
Коли у віддаленому гірському селі починають з'являтися одне за одним тіла мертвих тварин, які гниють за одну ніч, Інуґамі, детектива з Токіо, який спеціалізується на окультизмі, викликають для розслідування. Працюючи у справі, він зустрічається із дивним хлопчиком, який щодня працює в полі, замість того, щоб ходити до школи. Маючи прізвисько "доротабо", йокая, що живе на болотах і уникаючи своїх однолітків, він допомагає Інуґамі розкрити правду, що стоїть за вбивствами, - але надприродні сили не сидять на місці, і хоча "доротабо" - це просто прізвисько, це може не бути єдиною причиною так називати хлопчика, що не є людиною.
Жанр: бойовик, детектив надприродне


Дата виходу: 10 січня 2021

Вторгнення небес (НОВИНКА!)


Вторгнення небес






Сюжет:
Побачивши голову чоловіка розкроєну сокирою, 16-річна Юрі Хонджьо тремтить від страху та розгубленості, тікаючи від замаскованого нападника, тільки дізнавшись, що вона потрапила в закинуту будівлю, де зачинені всі двері. Відчайдушно шукаючи вихід, Юрі біжить на дах, але перед нею постає світ без ознак життя, оточений багатоповерхівками. Сповнена відчаю, дізнавшись, що її брат також знаходиться в цьому дивному місці, Юрі твердо вирішує його знайти і врятуватися.
Однак незабаром вона виявляє, що в цьому районі є ще більше вбивць у масках, які прагнуть тероризувати своїх новознайдених жертв і задовольняти свої найдивніші бажання, залишаючи Юрі сумніватися, чи зможуть вони вижити.
Жанр: бойовик, детектив, жахи


Дата виходу: лютий 2021

3 роки і 4 місяці тому
3 223
V. Cofeeman Анімешник
Дата: 11 жовтня 2021 18:29
  • 0
    Якщо чесно ? Я тащуся більше від Numbaka на яку не зробили переклад
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.