Наприклад, 

Я поголився. А потім привів додому старшокласницю.

Онґоїнґи зими 2020 від Gwean & Maslinka

Бруд до бруду / Dorohedoro


Жанр: детектив, фентезі, сейнен
Країна: Японія
Студія: МАРРА
Режисер: Юічіро Хаяші
Рік виходу: 2020
Кількість епізодів: 12
Тривалість епізоду: ~ 24:00
Закадрове озвучення: Gwean & Maslinka

Опис: Місто під назвою Діра, як не дивно, – справжня діра. Населяють його не найприємніші особи. Однак, на їхній погляд, є дехто мерзенніший і огидніший – чаклуни. Вони, як неважко здогадатися, володіють магією. А погану репутацію заслужили завдяки своїм нелюдським дослідам, які проводять на нещасних громадянах нетрів, вдираючись в їхнє місто зі свого світу крізь магічні двері. Прем’єра 5 січня.

Кайман теж житель Діри, який опинився у непростій ситуації. Одного разу, ставши жертвою невідомого чаклуна, він втратив пам’ять і колишню подобу. На місці нормальної людської голови тепер стирчить потворна пика рептилії. Звідси й відповідне ім’я, якщо вже справжнє забув. Разом з вірною і надзвичайно сильною подругою Нікайдо новоспечений “представник” роду плазунів не збирається сидіти склавши руки. Його мета – продираючись крізь бруд Діри і обливаючись літрами крові, повернути втрачені зовнішність і пам’ять. Але для цього треба спершу знайти винуватця і віддубасити його по повній, аж до смерті.




Трейлер:


Тваринка / Pet (2020)


Жанр: детектив, сейнен
Країна: Японія
Студія: Geno Studio
Режисер: Такахіро Оморі
Рік виходу: 2020
Кількість епізодів: 12
Тривалість епізоду: ~ 24:00
Закадрове озвучення: Gwean & Maslinka

Опис: У цьому світі існують люди, які можуть проникати в розум людини й маніпулювати її спогадами. Такі особи дуже цінуються в кримінальному світі, оскільки їх вміло використовують у брудних справах. Але у цієї сили є й зворотний бік: якщо часто її використовувати, власник втрачає частина спогадів, і розум руйнується. Через страх і зневагу стосовно цих людей їх назвали “тваринками”.











Трейлер:

7 насінин / 7 seeds (ТБ-2)


Онґоїнґи зими 2020 від Gwean & Maslinka
Жанр:
пригоди, наукова фантастика, драма, романтика, джьосей, постапокаліптика
Країна: Японія
Рік виходу: 2020
Кількість серій: 12
Тривалість: ~ 24хв.
Режисер: Такаші Юкіо
Студія: GONZO
Озвучення: Gwean & Maslinka

Опис: У найближчому майбутньому гігантський метеорит падає на Землю. Усе живе, включаючи людство, стирається з лиця планети. Уряд, який передбачив цю подію, вжив заходів щодо найгіршого сценарію. Зокрема, він створив проект «7 НАСІНИН», в якому було 5 команд по 7 чоловік в кожній (Весна, Літо А, Літо Б, Осінь і Зима). Кожного учасника занурили в кріогенний сон в надії забезпечити існування людства.
Коли ці чоловіки та жінки прокинулися, вони побачили, що опинилися в жорстокому світі. Відгорювавши втрату близьких, вони шукають шляхи до виживання.


Інформація взята з сайту: Gwean & Maslinka
4 роки і 4 місяці тому
1 883
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.