Наприклад, 

Ванпанчмен (сезон 2)

Осінь-2019 від FanVoxUA

Осінь-2019 від FanVoxUA!


І ось ми знову принесли вам анонс прийдешнього аніме сезону! Цього разу в нас черговий сезон «Моєї академії героїв», продовження САО Алісізації, незмінно фанвоксівський фейт, і цікавенька темна конячка. Зацікавило? Тож гортайте далі!

Моя академія героїв (сезон 4)


Моя академія героїв (сезон 4)





Сюжет:
Вічна битва Альянсу лиходіїв із нашими героями триває, хоч і не завжди відкрито. У кінці попереднього сезону нас познайомили з найкращими третьокурсниками академії UA — Великою Трійцею, і зроблено це було не просто так, адже саме вони і будуть боротися зі злом пліч-о-пліч із нашими улюбленими головними героями. Що на них чекає? І що чекає світ без легендарного Символу Миру? Дочекайтеся осені і все дізнаєтеся!
Жанр: шьонен, бойовик, комедія



Дата виходу: 11 жовтня

Сворд Арт Онлайн: Алісізація — Війна за підсвіт


Сворд Арт Онлайн: Алісізація — Війна за підсвіт





Сюжет:
Нарешті дочекалися продовження того, що закінчилося на найцікавішому! Продовження чи не найцікавішої з історій Сворд Арт Онлайн вже цього жовтня! Наші герої чималою ціною нарешті здолали тиранічну Адміністратора, чим почали нову еру в історії Підсвіту, половина якого залишилася без влади, а орди чудовиськ з Темної території тільки і чекають шансу для вторгнення до Світу людей. Але тим часом щось недобре назріває і в реальному світі на Океанській Черепасі. Тож що чекає на наших героїв в обох світах?
Жанр: бойовик, фентезі, драма


Дата виходу: жовтень

Доля/Великий наказ: Нескінченна демонічна війна Вавилону


Доля/Великий наказ: Нескінченна демонічна війна Вавилону




Сюжет:
Ну куди ж фанвокс і без фейту? І цього разу, наші герої, єдині вцілілі рятівники світу майбутнього зі всесвіту Долі, члени організації з порятунку Землі — Халдея, Фуджімару Ріцука та Машю Кірейлайт, вирушають розгрібати чергову сингулярність, якою цього разу є стародавній Вавилон — царство нашого улюбленого, а може й не дуже, Короля Героїв — Ґільґамеша.
Жанр: фейт, бойовик, пригоди, драма




Дата виходу: 5 жовтня

Роззброєння


Роззброєння




Сюжет:
Події розгортаються в темному світі кіберпанкового майбутнього. Після війни, солдатів-кіборгів, відомих як Розширені, було звільнено. Наш герої — Джюзо Інуі, один із Розширених, тіло якого було трансформовано, а голова замінена на величезний пістолет. Не маючи спогадів про своє минуле — а саме того, хто і навіщо перетворив його на живу зброю, Інуі намагається призвичаїтися до мирного життя на темних вулицях міста як Миротворець, беручись за різні справи, пов'язані з діяльністю інших Розширених.
Жанр: кіберпанк, наукова фантастика, пригоди

Дата виходу: жовтень


4 роки і 8 місяців тому
1 775
quasі Анімешник
Дата: 13 жовтня 2019 10:43
  • 0
    kramch,
    Респект +Ультра
  • kramch Анімешник
    Дата: 17 серпня 2019 22:34
  • 2
    Респект для FanVox! Ви чудові!
  • Geo_corp Анімешник
    Дата: 17 серпня 2019 20:43
  • 1
    Останній тайтл просто ковток свіжого повітря особливо на фоні штабелів потраплянців, які активно клепаються останнім часом як на мене.
  • Romashegan Отаку
    Дата: 17 серпня 2019 18:55
  • 1
    цікава буде осінь
  • Surgeon Анімешник
    Дата: 17 серпня 2019 16:49
  • 6
    Костянтин, ага, застуду, осінь жеж
  • Вояка Schweik Перекладач
    Дата: 17 серпня 2019 15:26
  • 1
    Це все, чи ви ще щось посеред сезону підхопите?

  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.