Наприклад, 

Містична бібліотека Данталіан

Літо-2019 від FanVoxUA

Літо-2019 від FanVoxUA!


Що ж, літо намічається в міру цікавим і насиченим, ми беремо в роботу два других сезони, один спіноф і одну новеньку комедію. Тож, кому цікаві деталі - гортайте нижче.

Невже шукати дівчину в підземеллі - неправильно? (сезон 2)


Невже шукати дівчину в підземеллі - неправильно? (сезон 2)





Сюжет:
Колись на початку історії наш герой, чесний та старанний хлопчина Белл Кранел, мав дві цілі - стати найкращим шукачем пригод у місті Ораріо та знайти собі дівчину. І, вирішивши не гаяти часу та досягти обох цілей разом - хлопчина, отримавши божественну підтримку богині Гестії, вирушив до підземелля. А тепер, отримавши силу, репутацію шукача пригод, купу друзів і романтичне захоплення, Белл продовжує свою пригоду.
Озвучення: Surgeon та MariAm

Збір коштів на озвучення - ТУТ


Дата виходу: 13 липня

Провокаторка Такаґі (сезон 2)


Провокаторка Такаґі (сезон 2)





Сюжет:
Шкільні пригоди наших головних героїв - довірливого, сором’язливого та простодушного Нішікати, та неймовірно кмітливої та милої Такаґі, продовжуються. Нарешті визначившись із взаємними почуттями, наші герої прямують своїм шляхом, щодня підтрунюючи та провокуючи одне одного.
Озвучення: Surgeon та Eternal Rage





Дата виходу: 7 липня

Досьє Лорда Ель-Мелоя ІІ


Досьє Лорда Ель-Мелоя ІІ




Сюжет:
Історія хлопчика, який став Лордом. Розповідь повертає нас до світу Долі, де один із двох вцілілих господарів Четвертої Війни Святого Ґрааля, колишній господар Райдера, Вейвер Вельвет, повернувшись додому, отримує титул свого полеглого вчителя Кейнета, і стає тимчасовим Лордом Ель-Мелоєм ІІ, головою впливової родини Арчібальдів. Разом із тим він отримує викладацьку посаду в Годинниковій Вежі, магічній організації, яка займається вивченням таємниць цього світу через магічний аспект. Але чекають на нашого героя не слава і визнання, а вічні інтриги та вороги, що ховаються в тіні.
Озвучення: Surgeon, Crupt, Helga Victim


Дата виходу: 7 липня

Скільки кіло потягнеш ти?


Скільки кіло потягнеш ти?




Сюжет:
Сакура Хібікі - звичайна старшокласниця з добрим апетитом. Одного разу помітивши, що одяг стає тіснішим, а талія гладшою, вона вирішує навідатися до найближчого тренажерного залу, де зустрічає свою однокласницю Сорюін Акемі.
Акемі, яка має фетиш на м’язи, намагається вмовити Сакуру записатися до тренажерки, не зважаючи на те, що переважна більшість там - м’язисті чолов’яги. І тут, дуже доречно з’являється привабливий тренер Мачіо, який ненавмисне переконує героїню зайнятися створенням прекрасного тіла.
Озвучення: Surgeon, Eternal Rage, Helga Victim

Дата виходу: 3 липня



4 роки і 10 місяців тому
1 414
4uvak Анімешник
Дата: 18 червня 2019 00:46
Ну, літо обіцяє бути спекотним!
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.