Наприклад, 

Бородате курча / Хігепіо

Анонс озвучення на літній сезон 2019 від команди Mitsuruki.

Cop Craft


Опис: 15 років тому над Тихим Океаном відкрилися ворота гіперпростору, які ведуть у таємничий світ Лето Семані, де мешкають феї та чудовиська. На кордоні виникло місто Сан Тереза, швидко заселене імігрантами з обох світів. Як і в кожному мегаполісі тут живуть і багаті і бідні, багато хто приїзджає сюди шукати можливості та здійснювати мрії. Водночас Сан Тереза кишить злочинністю, у підпіллі процвітає наркоторгівля, проституція, нелегальний продаж зброї. Щоб з усім цим впоратися поліції треба використовувати якомога ефективніші методи. Наприклад, зробити напарниками представників двох світів. Детектив Кей Матоба із планети Земля і лицар Тірана із Лето Семані, однаково здібні у своїй професії, та цілком різні за світоглядом та характером. Два світи. Дві справедливості. Що буде якщо боротьбу за порядок у місті розпочне такий тандем?

Трейлер оригінальний:


Given


Опис: Раптом Ріцука Уенояма зрозумів, що втратив цікавість до своїх хобі. Баскетбол більше не викликає викид адреналіну, а гра гітарі все більше надокучає. На тренуваннях в спортзалі і репетиціях в студії він все частіше намагається подрімати. Молодий хлопець відчуває єдине бажання — знайти місце, де його ніхто не зможе потурбувати.

В такому стані герой перебуває лиш до того часу, доки в його улюбленому місці для відпочинку не з'являється незнайомий хлопець з несправною гітарою Gibson. Ця випадкова зустріч з Мафую Сато міняє його однотонні будні.
.


Трейлер оригінальний:


Джерело: Аніме-клуб «Mitsuruki»
Mitsuruki
4 роки і 10 місяців тому
1 246
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.