Наприклад, 

Токійські хресні

УВАГА! ОНОВЛЕНА ІНФОРМАЦІЯ: Осінні сезон 2018 від FanVoxUA!

Прийшов час анонсувати осінній аніме-сезон від FanVoxUA!


Чесно кажучи, анонс цей відкладався до останньої миті, оскільки, на відміну від звичних традицій, цього року осінь не обіцяє буму цікавих тайтлів, і нас рятують тільки продовження старих.
А тепер детальніше:

Токійський людожер: RE / Tokyo Ghoul: RE (сезон 2)


Токійський людожер: RE / Tokyo Ghoul: RE (сезон 2)





Сюжет:
Історія людини, якій судилося змінити долю величезного міста, потай втягнутого у війну за виживання двох біологічних видів, продовжується. Особистість Сасакі Хайсе, альтернативи Канекі Кену, відійшла в минуле, і наш герой повертається в образі Чорного Бога Смерті, як називатимуть його у CCG, але чи надовго? І що чекає нашого героя далі? І що станеться з загоном квінксів, який тільки почав свій шлях у боротьбі з людожерами? Відповіді на всі ці питання дать другий сезон, дочекайтеся!

Дата виходу: жовтень 2018

Чорна конюшина / Black Clover (сезон 2)


Чорна конюшина / Black Clover (сезон 2)





Сюжет:
Пригоди двох сиріт у світі, яким керує магія, продовжуються. Астер та Юно впевнено прямують до своєї мрії - стати Королем Магів, і все більше таємниць славетного королівства постає перед ними. Головні антагоністи історії вже визначені, але чи насправді зло є злом, а добро та ідеали - настільки чисті, як нашим героям здавалося на початку шляху? Знову питань більше, ніж відповідей, тож чекаємо другого сезону разом!


Дата виходу: жовтень 2018

Сворд Арт Онлайн: Алісізація/ Sword Art Online: Alicization (сезон 3)


Сворд Арт Онлайн: Алісізація/ Sword Art Online: Alicization (сезон 3)


Обережно! Трейлер Українською мовою!



Сюжет:
"Де я...?" Перш ніж дізнатися це, Кіріто занурився до епічного фентезійного віртуального світу. Маючи лише розмиті спогади про те, що трапилося прямо перед тим, як він увійшов, він починає бродити навколо, шукаючи підказки.
Він приходить до величезного темного дерева — Гігантського Кедра, де зустрічає хлопчину. "Мене звуть Юджіо, приємно познайомитись, Кіріто". Хоча він нібито є лише НІПом - хлопчик демонструє ті ж самі емоції, як і будь-яка людина.
Разом із Юджіо Кіріто продовжує шукати вихід із цього світу. Тим часом до нього повертаються певні спогади з дитинства за участі Юджіо, спогади, яких він не повинен мати.
У цих спогадах, крім Юджіо, він бачить біляву дівчину, її звуть Аліса. І це ім'я, яке ніколи не слід забувати…

Дата виходу: жовтень 2018


Загроза для хлопця No.1 / Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu


Загроза для хлопця No.1 / Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu


Обережно! Трейлер Українською мовою!



Сюжет:
Сайджьо Такато, який протягом п'яти років утримував за собою статус найбажанішого хлопця, втратив своє лідерство через молодого актора з трирічним стажем! Щира сліпуча посмішка Азумаї має свій ефект на гордовитого і вороже налаштованого Такато, однак, як би він не дорожив своїм місцем у компанії MAX, під час корпоративу Азумая знімає на телефон весь ганебний монолог свого семпая, який налигався, щоб шантажувати його! Через це непорозуміння, Такато, не знаючи, які це може потягнути за собою наслідки, пропонує Азумаї дуже сміливу умову...


Дата виходу: 5 жовтня 2018 року


А також, можливо, з нами лишається легендарна "Атака титанів", хоча наразі достовірної інформації щодо кількості серій в поточному третьому сезоні ще немає.
5 років і 6 місяців тому
2 040
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.