Наприклад, 

Зв'язок принцес: Повторне занурення

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Побачення з життям (1 сезон)

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2013
Жанр: Еччі, Комедія, Меха, Надприродне, Романтика, Школа
Режисер: Кейтароу Мотонаґа
Студія: AIC Plus+
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Aspid
Ролі озвучували: Stayler, Амнезія

Дивитися Побачення з життям (1 сезон) онлайн

У центрі Євразії 30 років тому в результаті невідомого явища, згодом названого «Просторовим розломом», було знищено близько 150 мільйонів чоловік. Після цього «просторові розломи» меншої сили все ще з'являються в Японії, віщуючи появу істот з іншого виміру, іменованих «Духами».


Додано торрент 
Приємного перегляду
Весна 2013 / VRdub
5 років і 3 місяці тому
18K
8.4/10 (85)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Krasav4ik Анімешник
Дата: 17 квітня 2024 21:40
  • 3
    Лайкніть хто після тік току hey 

  • нудьга Анімешник
    Дата: 14 квітня 2024 21:40
  • 0


    непогано хороший товар

  • QetZalCoatl Анімешник
    Дата: 9 лютого 2024 13:08
  • 0
    (Комент до третього епізоду)  Нате вона і Амнезія що забула))
  • AnimeNegr Анімешник
    Дата: 15 січня 2024 18:57
  • 1
    Дуже приємно що хтось наважився озвучити це аніме,і дуже смішно що є закадровцих голос перед опенінгом та в кінці дроку ендінгом ee
  • SHE4RS Анімешник
    Дата: 21 грудня 2023 23:12
  • 0
    Шо можу сказати? Це моє улюблене аніме, я навіть ранобе купив. Дивився його ще на онгоїнгу, а ось зараз вирішив переглянути, та дізнався що українською теж озвучували. Якщо чесно я думав на озвучці буде Ніка Леніна, бо у неї є кавер на опенінг, однак я був приємно здивований побачивши, що озвучку робить моя улюблена українська команда, коментарі після серій це просто шик. Що можу сказати з приводу самого аніме- якщо брати лише перший сезон, то десь запутане, десь не до кінця зрозуміло, однак якщо брати франшизу в цілому, то багато чого проясниться під час перегляду. Загалом можу рекомендувати до перегляду, однак тільки на самоті  ee 
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 серпня 2023 14:17
  • 1
    Обережно є спойлери!

    Забагато було шуму по цьому аніме в деяких колах або вірніше персонажу (ара ара) з цього аніме, ось через неї і глянув. Сам сеттинг про дівчаток, часто лолi з великими циць..., які б'ються між собою з різних, тих чи інших причин. А хлопець щоб врятувати світ, врятувати дівчат та світ від них – збирає гарем із духів. Загалом чекав куди більшого (даремно на оцінку не звернув увагу),тому трохи навіть розчарований і якось слабенько. Причому до появи (ара ара) Курумі було все взагалі не дуже... просто пересилував себе і хотів побачити Курумі, хто вона і з чим її їсти (хоча хто кого ще з'їсть).Загалом ця яндерка (багато хайпа, але фана поки що дуже мало + кривляння її... так собі) і кудере з деякими родзинками - Орігамі найбільше зайшли. Але водночас персонажі не тягнуть, причому ніхто, просто є більш вдалі моменти.

    Не знаю чим спочатку замислювалася ця франшиза, пародією чи ось такою комедією з усіма складовими та витікаючими (ох ці пики, чiбiкi=/). Але це черговий тайтл, який побудований на клішe, штампах і т.д. Чого тут тільки варті архетипи персонажів, яндере, кудере, цундере що вже, задовбали які з мухи роблять космічний корабель, +/- типовий ояш (просто вистачає екземплярів, які набагато гірші), незаміжня вчителька, янголи... далі не продовжуватиму. До речі, є щось спільне з "Carnival Phantasm", чого лише 8 серія варта. Там Широ і Тоно Шики теж бігали і доглядали за своїм гаремом, поки не прокололися і не отримали по місцю, яким думали.

    Загалом, дивна ситуація складається, багато марення, абсурду, маразму тощо. Є кринж, часом так погано що аж добре і тим не менш трохи біля екрану тримає, хоча майже весь перший сезон були +/- нейтральні відносини, просто чистий пофігізм, що можливо навіть Інфініті Стратос трохи більше зайшов=/

    Більше писати нема про що, але дам ще шанс другому сезону.

    Ps Ледве не забув про музику. Вона тут ок, погано що часто японці лише в неї здебільшого вміють, коли в інші аспекти - оскільки остільки. Є виняток звичайно, але надто багато але.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 серпня 2023 00:50
  • 1
    Що ж, глянув і... слабенько, якщо чесно, чекав трохи краще і напевно навіть розчарований. Персонажі, до речі, не тягнуть, причому ніхто. Чому навіть не знаю дивитися далі чи ні... Ну, а ось за переклад та озвучку дякую, дабери добре постаралися.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 серпня 2023 23:03
  • 1
    Як (ара-ара) Курумі з'явилася, так трохи стало краще. Подивимося, чи затягне ця яндерка серіал, хоча світла кудера теж нічого, але надто вже шаблонна.




    8 серія нагадала, таку ж у "Carnival Phantasm".

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 серпня 2023 19:35
  • 1
    Поки що перша серія дуже слабка вийшла... гляну до 5, а там видно буде, можливо ще закрутиться.

    Назва першої серії хороша, тільки от контекст серії...

    Добре розумію реакцію актриси дубляжу наприкінці 3 серії. Приблизно і в мене таке саме ставлення до того, що відбувається. В цілому дивитися +/- легко, але якось безглуздо + дуже багато крiнжу, хоча сильного негативу та позитиву немає, якийсь пофігізм і т.д. Напевно дійду до моменту, коли в оповідання з'явиться ара-ара і дивитимусь по ситуації, варто продовжувати дивитися або...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 12 серпня 2023 02:20
  • 1
    Через один жіночий персонаж (не пам'ятаю ім'я), зацікавився цим аніме, але... поки немає часу дивитися, а бажання... тут ситуація суперечлива. Також варто відзначити, що у тайтла пристойно серій, а це не завжди особисто для мене добре. Хоча хто знає як воно зайде, можливо продовженням буду тільки радий.

    --------------------