Наприклад, 

Військова історія маленької дівчинки фільм

Весна-2018 - сезон третіх сезонів на FanVoxUA!

Моя академія героїв (сезон 3)

Весна-2018 - сезон третіх сезонів на FanVoxUA!

Сюжет:
Третій сезон повністю охопить "Акру шкільної подорожі" оригінальної манґи.
Іспити в академії UA завершилися і на клас А чекає шкільна подорож, що вже саме собою натякає на нові пригоди, і цього разу вони будуть під відкритим небом. Але Альянс лиходіїв вже має свої плани і поповнився новими обличчями, про які ми і дізнаємося детальніше в третьому сезоні.

Дата виходу: 7 квітня, планується 25 серій

Токійський людожер:re


Сюжет:
Минуло два роки з часів нападу CCG на Антейку. Незважаючи на те, що атмосфера в Токіо різко змінилася внаслідок посилення впливу CCG, людожери і надалі створюють загрозу, оскільки стали обережнішими, особливо організація Дерево Аоґірі, яка визнає зростаючу загрозу існування CCG.
Створення спеціальної команди, відомої як Загін Квінкс, може забезпечити CCG силою, необхідною для знищення небажаних жителів Токіо. Як люди, які пройшли спеціальну підготовку, щоб використовувати спеціальні здібності людожерів, вони беруть участь в операціях з викорінення небезпечних істот. Лідер цієї команди, Сасакі Хайсе, є однооким, напівлюдожером, тренованим відомим спецагентом CCG Кішьо Арімою. Проте для нього ця робота є дечим незвичайним, що в результаті може пробудити спогади про те, ким він колись був.

Дата виходу: 3 квітня

Альтернативний Сворд Арт Онлайн: Ґан Ґейл Онлайн


Сюжет:
Карен Кохіруімакі завжди не могла знайти собі місця в реальному світі. Через її незвичайний зріст вона ніколи не могла потоваришувати з однолітками. Але все змінюється, коли вона відкриває для себе віртуальну реальність і Ґан Ґейл Онлайн. У ҐҐО Карен отримала милий аватар своєї мрії! Тож може Карен зайти друзів у цьому MMO?
Дата виходу: квітень



Матеріали взяті з FanVoxUA
6 років тому
1 374
Stayler Перекладач
Дата: 11 березня 2018 01:54
Ґан Ґейл Онлайн Це не третій сезон це окрема історія.!

  • Geo_corp Анімешник
    Дата: 8 березня 2018 22:20
    Чекаю на продовження "Академії" і "Людожера"! А от "Ґан ґейл" мабуть заціню коли вийдуть всі серії.
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.