Наприклад, 

Остання Фантазія

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Небеса дракона

Рік виходу аніме: 1988
Жанр: Бойовик, Меха, Пригоди, Фентезі
Режисер: Кобаяші Макото
Студія: AIC, Artmic
Серій: 1 з 1 (40 хв.)
Переклад: Areyssword

Дивитися Небеса дракона онлайн

У 3195 році сталася війна між армією роботів і людьми. Коли Шаян, живий бойовий обладунок, втратив свого пілота в бою, то заховався серед уламків великого корабля, до часу появи людини. Майже 1000 років до його сховку наблизилася людина та робот прокинувся й дізнався, що війна не закінчилася, а його ворог все ще живий.
Приємного перегляду
Інформаційне повідомлення
Якщо ви бажаєте взяти субтитри на озвучення, зверніться спершу до перекладача або напишіть коментар під потрібним вам аніме.
AniTube / Зима 1988
3 роки і 10 місяців тому
2K
ПЛЕЄР
8.1/10 (8)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
TauVaPropagander Анімешник
Дата: 19 серпня 2021 23:59
  • 0
    Не знаю, для чого було це створено. Може, як пілотна серія. Загалом, згоден із попереднім коментатором у всьому, окрім одного моменту -- місцевий арт-дизайн таки вартий уваги. Навіть не знаю де ще знайти подібний біомеханічний сайфай з натяками на пустельний постапокаліпсис, окрім як у "Навсікаї з Долини вітрів" та цього аніме. Це дійсно надихає на креатив.
  • David3638 Анімешник
    Дата: 9 грудня 2020 13:57
  • 2
    Іноді я замислююсь, навіщо щось існує? Навіщо існує та річ, навіщо ся, і це аніме змусило мене в самому кінці знов вдаватися в питання, навіщо воно існує. Через деякий час я зрозумів – воно існує, бо автор того забажав. Він хотів просто зробити щось своє. І він зробив.

    Аніме вийшло в 1988 році і йде 40 хвилин(насправді хвилин 20), і воно цікаве. Цікаве як артефакт. На нього цікаво дивитися, цікаво мацати. Але саме сюжет аніме не захоплює. Він звичайний, опосередкований. Нічого видатного в сюжеті нема. Малюнок гарний, анімація плавна. Його приємно дивитися, але не більше.

    Навряд чи хтось буде його згадувати й думати «Який посил, яка цікава ідея, а як це все подали». Я в це не вірю. Але саме аніме мені подобається.

    Воно не шедевр, точно не на віки, але подивитися одним оком можна. Я рекомендую це аніме поціновувачам старого аніме. Тільки такі люди зможуть подивитися і вподобати його.