Наприклад, 

Мобільна броня Ґандам. Грозовий Сектор. Грудневе небо

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Кнур Багряний / Порко Россо

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 1992
Жанр: Драма, Історія, Комедія, Містика, Пригоди, Романтика
Режисер: Хаяо Міязакі
Студія: Studio Ghibli
Серій: 1 з 1 (1 год. 33 хв.)
Переклад: Gedet
Ролі озвучували: Deity, Gwean, Maslinka, Maksym28, Русалка

Дивитися Кнур Багряний / Порко Россо онлайн

Адріатика, двадцяті роки минулого століття. Італійський пілот Марко Паґот хоробро бився в роки першої світової війни. Однак після війни він розчарувався у військовій справі, собі та в людях, перетворившись на справжнісіньку свиню. В кінці двадцятих, коли в Італії до влади прийшли фашисти на чолі з Муссоліні, Марко, який назвав себе Порко Россо (Кнур Багряний), почав працювати рятувальником по найму в небі Адріатики. Його гідролітак наганяє жах на повітряних піратів, однак це не приносить Порко задоволення та душевного спокою...
Приємного перегляду
Літо 1992 / UkrDub / GweanMaslinka
5 років і 2 місяці тому
9K
ПЛЕЄР
9.3/10 (93)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 11 серпня 2023 17:31
Продовження.

Щодо кінцівки.


Загалом лампове, добре, легке, кумедне, гарне, подекуди зворушливе і душевне, нехай місцями й наївне. Нехай спочатку і було нудно, але згодом на подив - перейнявся і тому, чиста 8 та топ.

--------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 10 серпня 2023 20:41
    Нiчого у свiй час не чекав вiд цього анiме та подививия просто так. Тому почну мабуть зі стандартної малювання студії Гіблі і те, що тут подекуди зустрічався дизайн персонажів, який раніше можливо не зустрічав.
    Музика непогана, були дуже сильні та атмосферні композиції, крім придатних пісень усередині самого аніме на тому ж французькому.

    Сюжет... так як рідко читаю щось про нього до перегляду, а якщо й читаю, то дуже задовго до. Тому близько не знав, що чекати від цього аніме і спочатку крім деяких кумедних і вдалих моментів - виглядало так собі, хоч і були як несподівані повороти, так і обломи. Але згодом тайтл затяг і почав подобається. Крім того, що не знав, що дія тайтла буде проходити в нашій дійсності, причому в черговий раз видно, що автор серйозно до цього підходить, бо прапори вірно відмальовані і на свій часовий відрізок часу, що не часто зустрічається. Ну і дуже сподобався момент зі збіркою літака - добре зробили, саме з нього почав перейматися цим твором.
    Ну і також сподобався мГГ Порко Россі (він йде в топ), чесно не чекав такого, здивований? Здивований. Зайшов своїми поглядами, випадами ("Хороші ті хто мертві" лол), був прикольний і деякі його реакції передавались мені як глядачеві і розчулювали.

    Діалоги та гумор.
    Гумор легкий, з обломами і часом сильно в тему (чого вартий лише момент у кінотеатрі, від якого навіть засміявся, а це трапляється м'яко сказати – далеко не часто). Діалоги були місцями дуже тонкі і нормальні. Посміхнули ось ці два банальні моменти (їх було більше) – "а чим війна відрізняється від того, чим вони тут займаються?" - "Війну вигідно вести лиходіям, а те, що вони роблять - глухим" лол. "Ти думаєш, що Будда не знає, що це буддизм?" Сенс тут більш ніж зрозумілий.

    Варто ще написати про те, як Сінкай упарюється частенько моментами з дощем і променями того ж сонця, то Міядзакі з польотами (це третій тайтл такий у нього на моїй пам'яті, перший був Лапута причому з повітряними піратами, другий Kaze Tachinu, хоча елементи і в Sen to Chihiro no Kamikakushi були, там із дракокошею). Тому для людей, які цікавляться їхньою творчістю – це неоране поле, що й чому. Ну можливо. Буде ще продовження

    --------------------
  • Котекуас Анімешник
    Дата: 7 травня 2023 13:05
    Крутезна повнометражка :) А підкажіть, будь ласка, хто-небуть, чи є на цьому сайті "Відьмина пошта" чи то пак "Служба доставки Кікі"? Дивився в українському перекладі на іншому сайті, а тут не знайшов, хотів би додати у переглянуті і виставити 10 зірок.
  • Al_Gideon Анімешник
    Дата: 17 серпня 2022 00:34
    Хах, шедевральне аніме, але за переклад назви окреме дякую ae
  • Yanaemeralds Отаку
    Дата: 14 серпня 2022 17:16
    Дякую за працю!
  • Shampoo Анімешник
    Дата: 10 липня 2022 18:13
    Дуже сподобалось рекомендую be
  • Tony_Whitehill Анімешник
    Дата: 10 червня 2022 10:15
    Цитата: Олександер
    • Чудова стрічка. Сюжет простий і не напряжний, дивитись було цікаво. Єдине, що історія не досказана, та і не розкрили того, як Порко став кнурем.

      Озвучення крутезне. Подяка всім хто доклав зусиль, щоб вийшов цей реліз.
    Там все якраз розкрито.
  • АдмінКО
    Дата: 29 жовтня 2016 20:07
    • Чудова стрічка. Сюжет простий і не напряжний, дивитись було цікаво. Єдине, що історія не досказана, та і не розкрили того, як Порко став кнурем.

      Озвучення крутезне. Подяка всім хто доклав зусиль, щоб вийшов цей реліз.