Наприклад, 

Ласкаво просимо до N.H.K.!

Аніме-літо 2016 від Gwean & Maslinka

Аніме-літо 2016 від Gwean & Maslinka

На відміну від весняного сезону, в літньому ми заздалегідь вже визначилися з тайтлами для озвучення. Як завжди, основний акцент ми робимо на аніме жанру сейнен і придивляємося до тайтлів з мінімумом фансервісу, а також таких, які розраховані на дорослу аудиторію. У соцмережах ми вже робили анонси, і цим дописом узагальнимо картину запланованого на літо.

Сказання про Арслана. Танок піщаної бурі (Arslan Senki: Fuujin Ranbu)

Озвучуватиметься за перекладом bills_spirit. Другий сезон матиме всього 8 серій. Перший епізод транслюватиметься в Японії 3 липня;

91 день (91 days)

Це аніме ми перекладатимемо самостійно. Кримінальна драма, яка зніматиметься за оригінальним сценарієм. Спойлити не будемо, звідки. :) Початок трансляції – 9 липня.

Планетарій. Мрія маленької зірки (Planetarian: Chiisana Hoshi no Yume)

Теж перекладатимемо самостійно. П’ятисерійна ONA, екранізація одноіменного популярного візуального роману. Перша серія виходить 7 липня. Постапокаліптика і все таке. Також очікуємо продовження у вигляді повнометражки, яка має вийти восени;

Невдаха (Under The Dog)

А за цим тайтлом ми вже давно слідкуємо. Аніме, виробництво якого було запущене завдяки Кікстартеру на пожертви глядачів. Хто слідкує за оновленнями на нашому сайті, певно, вже помічав не одну публікацію, присвячену цьому тайтлу. Поки що заплановано односерійну OVA, випустити яку автори обіцяють у серпні.

Братерство. Остання фатазія XV (Brotherhood: Final Fantasy XV)

Можна назвати і онґоїнґом. Серії виходять раз на місяць-два, тому протягом літа вийде ще парочка.



Узагалі, літній сезон доволі спекотний, виходить багацько того, що можна спробувати глянути і не дропнути на першій же серії.

Матеріали взяті з сайту: Gwean & Maslinka
7 років і 10 місяців тому
1 074
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.