Наприклад, 

У Комі проблеми зі спілкуванням (2 сезон)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Кохай мене, ну серйозно!

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2011
Жанр: Бойове мистецтво, Еччі, Романтика, Школа
Режисер: Мотонаґа Кейтаро
Студія: Lerche
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: Gwird
Ролі озвучували: Surgeon, Schmetterling

Дивитися Кохай мене, ну серйозно! онлайн

Події сюжету аніме розгортаються в академії Кавакамі, де за давніми звичаями всі суперечки між класами вирішуються в запеклій боротьбі в дусі Періоду Сенґоку. Головним героєм є харизматичний та цілеспрямований хлопчина Наое Ямато, який нещодавно зізнався в коханні Момойо Кавакамі - відомій красуні, яка лише на рік старша за нього. Проте, Момойо не відповіла йому взаємністю та сказала що він для неї радше молодший братик, тому Ямато поставив ціллю свого життя досягти рівня Момойо та показати їй, що він здатен стати справжнім чоловіком, якого вона покохає.
Приємного перегляду
Осінь 2010 / FanVoxUA
5 років і місяць тому
9K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.4/10 (58)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
AriDos Анімешник
Дата: 5 квітня 2024 13:58
  • 0
    Неоднозначне аніме, перше, що приходить на думку після перегляду "What?". Типу якщо не включати спгс, то кінцівка тупо тролінг. Аніме на разочок, досить суперечливо.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 1 листопада 2023 23:51
  • 0
    Прода.

    Щодо персонажів, окрім мгг нічого писати не хочеться. Якщо коротко, то

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 1 листопада 2023 19:23
  • 0
    В черговий раз дивний тайтл, який спочатку сприймався як чистий і безжальний треш (у багатьох сенсах/проявах), який з часом все ж таки почав краще сприйматися, причому часом +/- подобався і було місцями прикольно. Ось тільки японці не були б собою, якби не почали творити дичину в кінці. Тут 2 останні серії. Скільки тут було штампів, чергового брєда-кліше, шаблонів, пафосу/епіка тощо. Дістали, бо є межа, а тут явно був перебір. Не знаю навмисно це робили чи типово. Також варто зазначити, що в черговий раз аніме із тегом "бойове мистецтво" себе не виправдав і було навіть нудно у цьому ключі. Хоча радий, що автори пішли від усієї тієї "тактики" та її постановки в першій серії (можна було намагатися краще зробити в продовженні, але знаю їх краще=/ Хоч і є приклад "Непорочної Марії"). Той ще крінж був, у 10 років, коли грав/грали в стратієгії, його й те менше було=/ Правда варто вкотре похвалити японців за ставлення до рапіри (Кінг Бредлі не схвалює). Тут одна дівчина намагалася рапірою підчепити/підняти трусики і розрізала їх у повітрі.

    В іншому, дивитися було місцями легко і дропнути +/- хотілося лише на перших серіях (останні - це окрема розмова), а далі, черговий весь той стьоб і висміювання, все ж таки взяли своє. Але крім абсурду прослизали і непогані думки/ідеї/роздуми про націю, вибори, корупцію, бізнес, заробіток на крові, зради, політиків та її сутність тощо. (Когось це все нагадує) Ось тільки подавали часом це все по-різному, не завжди серйозно, чи що. Хоча ось цей випад вартий того, щоб його залишити:

    "— Невже ти боїшся змін? Усі наівно вірять у те, що їх щастя буде вічно, доки, в один момент воно не розібьється на друзки, бо світ дуже мінливий. Неможливо увійти у одну і ту ж річку двічі. 

    - Але ж після бурхливої зливи завжди буде веселка! Річка лишається на своєму місці, хоч і з іншою водою.

    - Сумніваюсь, що Шопенгауер зрозумів би Будду! Якщо ти хочеш, щоб цінні речі були незмінними в мінливому світі, то викинь страх та бийся! Але ти тільки втікаєш від цієї битви. З цим настроєм, тобі ніколи не перемогти."

    Можливо буде ще... неочікуванно=/

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 1 листопада 2023 03:18
  • 0
    Дякую за переклад та озвучку... Щодо самого аніме, то місцями мені навіть подобалося та було прикольно, але все те, що почало коїтись під кінець (2 останні серії) - це просто тупий треш та брєж-кліше з епіком/пафосом... усе зіпсували. Хоча розумію, що багато у чому тут був стьоб та висміювання, але всьому є своя межа. Сама кінцівка, в контексті цього тайтла, іншою бути не могла + сцена після ендінгу - наше все.
    Цитата: Lordas
    через свою легкозаймистість не обдумує дій, тому наражає своє тіло на синці, а конкретно голову на якусь ракету ( як він після неї вижив? - чудеса аніме-фантастики)
    Це типовий треш контент, а хороший чи ні - це вирішувати кожному. Дещо схоже наприклад було у Онідзуці, коли він під собою бімбу часів Другої Світової підірвав та вижив чи ще трешова кінцівка Самурая Чамплу...

    --------------------
  • Lordas Анімешник
    Дата: 30 жовтня 2023 20:11
  • 0
    Якщо розглядати аніме з філософської точки зору, то гг - легкозаймистий душа компанії, який (за всією класикою реального світу) завдяки втраті сили збільшив стати розуму, але через свою легкозаймистість не обдумує дій, тому наражає своє тіло на синці, а конкретно голову на якусь ракету ( як він після неї вижив? - чудеса аніме-фантастики)
  • Vanosz Анімешник
    Дата: 13 травня 2023 11:14
  • 0
    Якщо чесно, то якась хрєнь.
    (без спойлерів, хоч які там спойлери)
    Перша серія - еліта еліт вчиться стратегій через епоху блаблабла. Відчувається завязка сюжету, думаєш, отот ну шось буде епік. А починаючи з серії 2, все перетворюється в аналізи. Різко всі персонажі тупіють і ведуть себе шаблонно по типу повного набору. (тупа, зніяковіла, думаюча нижньою півкульою, відморожена, морожена... і тд, то жіноча частина, чоловіча - любитель панцу, любитель аніме і вчитель історії трансвистит, в якого собака така ж, як і сам власник) ГГ - розкутий латентний сіськолюб з принципами, що хотів би зі всіма, але із-за принципів ганяється за "сестричкою". І оце весь лейтмотив серій. 
  • Flying Fen Отаку
    Дата: 25 березня 2023 10:18
  • 0
    Легке аніме з ноткою драматизму в останніх серіях. Дякую перекладачам та даберам за роботу
  • SayAaa Отаку
    Дата: 20 березня 2023 17:22
  • 1
    Прикольно веселе ненапряжне аніме
  • UnEl1teYT Анімешник
    Дата: 26 січня 2023 23:06
  • 0
    Цитата: SharpAlias
    в мойому випадку це "додивися ти вже мене, ну серйозно!"
    Те саме xD
  • nekogirl2998 Анімешник
    Дата: 22 листопада 2022 16:51
  • 0
    Станьте будь ласка хтось на роздачу

  • Ми турбуємося про вас
    Якщо вам не виповнилося 18 років, то покиньте цю сторінку, оскільки це аніме може негативно вплинути на Вас.
    Так мені є 18 років
    Ні мені немає 18 років