Наприклад, 

Чарівниця Мадока Маґіка Фільм 3: Історія повстання

Зима-2016 на FanVoxUA!

Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 2 / Брама: Самооборона в зоні конфлікту

Дата виходу: 09.01.2016
Переклад: Gwird
Озвучення: AdrianZP, MariAM
Опис: довгоочікуване продовження пригод сил самооборони Японії по той бік брами, в центрі сюжету Ітамі Йоджі, та його вірні подруги з іншого світу: напівбогиня Рорі, ельфійка Тука та чарівниця Лелей. У другому сезоні на нас чекає ще більше екшну, епічних битв та неочікуваних поворотів подій у двох паралельних світах.

Ansatsu Kyoushitsu 2 / Клас убивць 2

Дата виходу: 08.01.2016
Переклад: sei
Озвучення: AdrianZP, MariAm
Опис: другий сезон одної з найоригінальніших історій 2015 року, історії про клас Е - найгірший клас у відомій приватній школі Кунуґіґаока, головною метою якого є геть не навчання, а вбивство їхнього вчителя - тентаклеподібної істоти, яка обіцяє знищити світ до кінця навчального року. Чи стане сил у класу вбивць знищити свого учителя, який за півроку навчання став усім небайдужим?

Ao no Kanata no Four Rhythm / Чотири ритми по той бік блакиті

Дата виходу: 12.01.2016
Переклад: Mad_Company
Озвучення: Surgeon, YavKubi
Опис: історія розгортається на архіпелаґу з чотирьох островів далеко на південь від Японії, де життя кардинально відрізняється від сучасної Японії. З відкриттям антигравітаційного взуття здійснилася мрія людей - літати в небесах. І разом із цим в життя увійшов новий вид спорту - небесні перегони. Головний герой колись подавав великі надії у цьому спорті, але через травму та інші причини був змушений лишити свої мрії. Та одного разу він зустрічається з переведеною ученицею Харукою Курашіно, та навчаючи її основам небесних перегонів сам у собі пробуджує давно забуті мрії.

Hai to Gensou no Grimgar / Ґрімґар із ілюзій та попелу

Дата виходу: 11.01.2016
Переклад: Mad_Company
Озвучення: Surgeon, Helga Victim
Опис: Харухіто отямився в темряві. Він не знав де він, чому він тут, і як сюди потрапив. Навколо було кілька чоловіків і жінок, які відчували те ж саме. Разом вони вирішили вибратися з темряви і потрапили до світу, який ніколи не бачили, Ґрімґар постав перед ними. Без спогадів, грошей та особливих здібностей вони мають вижити в невідомому світі та знайти вихід

Dimension W / Вимір W

Дата виходу: ??.01.2016
Переклад: sei
Озвучення: Crupt, MariAm
Опис: 2071 рік, світова енергетична криза здається подоланою, дроти та батареї лишились у минулому, і люди почали отримувати енергію з так званих "котушок". Однак із часом люди почали модифікувати свої "котушки" та використовувати як зброю. Кьома Мабучі - "мисливець", який в обмін та незаконні "котушки" отримує гроші та пальне для своєї раритетної автівки, яка працює на бензині. Одного разу, на звичайному завданні після чергової перемоги над злочинцями він зустрічає дівчинку, і ця зустріч вносить деякі корективи у його звичайне життя.

Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai-Hakkei / Оперативний штурм: Восьмий загін п'ятого блоку спецвідділу громадської безпеки третього мобільного штурмового підрозділу

Дата виходу: 07.01.2016
Переклад: Surgeon
Озвучення: Crupt, YavKubi
Опис: Токіо захлинається від злочинності і боротися з нею призваний восьмий загін п'ятого блоку спецвідділу громадської безпеки третього мобільного штурмового підрозділу, названого в народі "восьмими". У своїй роботі вони використовують посилені екзоскелети Willfare.

Divine Gate / Божественна брама

Дата виходу: ??.01.2016
Переклад: Surgeon
Озвучення: Surgeon, MariAm
Опис: Коли відкрилася божественна брама - земля, небеса та підземелля злилися, тим самим ознаменувавши еру хаосу. У цьому світі всі дівчата та хлопці були умовно визначені та об'єднані Світовою Радою, оскільки вони єдині, хто може досягнути брами за власної волі, а хто досягне брами - може змінити світ. Але що ж лежить по той бік брами? Чи насправді зміниться світ, коли вони її досягнуть? Чи залишиться після цих змін минуле і чи прийде майбутнє?

Boku Dake ga Inai Machi - Місто, де мене немає

Дата виходу: 08.01.2016
Переклад: Di-Vers
Озвучення: Rendaros, Helga Victim
Опис: Життя манґаки - нелегке. Важка і кропітка праця як слід винагороджується в рідкісних випадках. Авторські роботи, в які були вкладені душа і повчальний посил, не завжди досягають сердець читачів. Одного разу зрозуміти, що ти порожня і нудна людина, не здатна на більше - найбільший страх у житті манґаки.
Сатору Фуджінума теж автор. У свої двадцять вісім років він працює не покладаючи рук і прагне до наміченої мети. Однак не всі автори генії, і далеко не у кожного виходить виразити себе у своїх роботах. «Яким повинен бути головний герой?», «Чи повинен він бути досить схожий на мене?», «Чого йому не вистачає?», «Чого не вистачає мені?» Такими питаннями щодня задається Сатору, і, як багато хто, боїться одного разу побачити себе порожнім і нудним.

Така кількість проектів - максимум, який ми можемо дозволити собі на безоплатній основі. Якщо не знайшли в списку аніме, яке бажаєте бачити в нашому озвученні цієї зими - замовляйте ;-)

Матеріали взяті з сайту FanVoxUA

8 років і 3 місяці тому
1 978
sashko san АдмінКО
Дата: 12 січня 2016 17:08
Увага!!!Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai-Hakkei / Оперативний штурм: Восьмий загін п'ятого блоку
спецвідділу громадської безпеки третього мобільного штурмового підрозділу
- озвучуватися українською
не буде у зв'язку з відмовою команди братися за цей проект.

--------------------
  • sashko san АдмінКО
    Дата: 10 січня 2016 17:42
    Увага!!!На сайті вже можна знайти деякі аніме з списку, тому, будь ласка, користуйтеся пошуком використовуючи
    українські назви.

    --------------------
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.