Наприклад, 

Каґуя хоче, щоб їй зізналися ~Ультра-романтика~ (Cезон 3)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Трупи під ногами Сакурако

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Буденність, Детектив, Драма, Містика
Режисер: Ота Шіорі
Студія: Troyca
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: sei
Ролі озвучували: Crupt, YavKubi

Дивитися Трупи під ногами Сакурако онлайн

Події візуальної новели, за якою зняте аніме, розгортаються навколо Шьотаро Татевакі та Сакурако Куджьо. Шьотаро - звичайний учень старшої школи, серйозний та зібраний, втім любить похизуватися перед своєю подругою Сакурако за першої ж можливості. Сакурако - гарна жінка за 20 з багатої родини, яка полюбляє 'красномовні кістки'. Вони живуть у місті Асахікава та Хоккайдо і потрапляють у різні інциденти пов'язані з кістками.
Приємного перегляду
Осінь 2015 / FanVoxUA
7 років і 7 місяців тому
10K
8.6/10 (66)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Snuman Отаку
Дата: 21 січня 2024 22:57
Дуже цікаве аніме. Дякую за переклад і озвучення hi
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 грудня 2023 12:23
    Прода.

    Можливо є спойлери. 



    Драматична складова теж норм, не драма заради драми тощо (в основному життєві історії у такій обгортці). Є часом навіть інтрига, напруга (рідко). Сюжет та його загальна нитка простежується, автор(и) часто натякають, часом жирно. Ось тільки потрібне продовження, його відсутність один з найбільших мінусів (зате багато інших, різних проєктів... тече по трубах=/), теж саме і з гіперболізацією, яка вже стала звичайною справою, крім винятків=/ Можливо навіть за мангу візьмуся, щоб подивитися, чим закінчиться ця історія, образно - чергова сутичка Шерлока Холмса і Моріарті (або Ганнібала Лектора)... Ну і аніме, ясна річ сподобалося, нехай у черговий раз, нагадував не один тайтл різними аспектами, але в черговий раз частково переконуєшся, що не важливо наскільки багато запозичень, кліше (і т.д.), а важливо наскільки добре автори збили цю справу (нехай деякі історії були порожні, як приклад літній фестиваль із салютом, ех, японці + Хьоку згадав на цьому моменті=/ Вистачало ще легковажного з бугага, це часом не особливо добре сприймалося, але не критично і щось у тему було), якщо тайтле не було нічого +/- нового/оригінального. Ну і найбільше нагадував: "Gosick" і "Dusk Maiden of Amnesia" (тут чимось героїні виділялися). Але щось ще було, що не зміг згадати, хоча воно до кінця не виходило з голови. Можливо, жГг частково ще нагадувала Коко Хекматьяр або жГг з "Божевільного/Шаленого Азарту". З іншого боку персонажів, які подібними образами схожі - вистачає. Насамкінець, музика (ендінг гарний і жГг звідси нагадувала Огін з "Requiem from the Darkness". Опенінг непоганий і емоційний) і мальовка з усіма витічаючими точно норм. Студія яка робила це аніму цікава і як мінімум непогана (прям згадав "Troika Games" через назву, ех), вистачає у неї придатних проєктів (щось навіть у топі знаходиться, приклад серія "Lord El-Melloi II's Case Files: Rail Zeppelin Grace Note" або "Yagate Kimi ni Naru / Bloom Into You") і можливо варто ще деякі подивитися з її репертуару, які є у списку (Aldnoah.Zero).

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 грудня 2023 20:18
    Велике дякую за переклад та озвучку.

    Обережно, можливі спойлери.

    Напрочуд дуже навіть нічого і дарма не хотів дивитися з банальних причин. ЖГг видна особа, яка не рахуючи своєї забавної специфіки (кістки всю правду розкажуть, вони ніколи не брешуть, як і звірі) говорила багато чого цікавого, глибокого і в тему + не пам'ятаю вже коли востаннє траплявся хтось, кого хотілося в топ додати... тут таке можливо, якщо не розчарує у продовженні, якого немає=/ Мгг назвати поганим теж не можу, подекуди навіть дивував + забавно до нього жГг звертається, до можливого майбутнього чоловіка. Інші персонажі як персонажі та автор усе намагався їх між собою зв'язати. Щодо детектива, чесно? Було цікаво, але черговий японський детектив з цікавими моментами, де відповіді часто дають буквально відразу ж і не дають подумати глядачеві. Можливо цьому виною подача манги (ні, першоджерело ранобе, причому там матеріалу набагато більше, багато не екранізували, ех, адже потенціал може бути набагато більше й історії не менш цікавими, ніж були в серіалі), де йде сторінка і читач за бажанням думає, а на наступній сторінці йде відповідь. Тут же на паузу не поставиш. Проте справи та розслідування побудовані дуже непогано, краще ніж у "Готиці" (хочеться тут окремо відзначити справу про "прокляття". Як побачив, відразу зрозумів, що прокляття буде на кшталт Г.Ф.Лавкрафта та Моріса Дрюона з його циклом "Проклятих Королів", але розв'язка трохи несподівана вийшла, нехай подібне, звичайно, колись десь бачив=/ Багато детективів та інших творів із соц.тематикою + зрозуміло, реально щось нове складно придумати). Тут такі є детективна складова, видно що розслідування йде і працює логіка. ЖГг місцями точно непогана в цій справі і коли вона (іноді тонко) розкриває справу, видно як можна було це вирішити і не силою лолі, де розв'язка часто була банальною або інакше якоюсь нереальною. У плані слайсу все точно непогано йшло, нудно в основному не було і було зрозуміло чому дещо затягували, нехай все одно, таке не схвалюю (1.5/2x на допомогу)=/ Тем не менш, добре, що деяким історіям дали по 2 серії, краще розкривши їх.

    Можлмво ще буде одна частина=/

    --------------------
  • Winland Анімешник
    Дата: 13 листопада 2023 22:46
    Скам, це зробити шедевральне аніме та не робити продовження
  • dev1lxrd Анімешник
    Дата: 24 вересня 2023 15:19
    Початок був дещо дивний , тільки після повного перегляду я зрозумів його геніальність yy 
  • KuRvA228 Анімешник
    Дата: 14 липня 2023 23:53
    Ніц не робить

  • Sorotane Анімешник
    Дата: 15 червня 2023 15:00
    Хороше та чудове аніме,але є тільки деякі недоліки, такі як не сильно прописаний головний герой, я розумію, що цей тайтл був створений аби показати, що таке дружба з старшими людьми і не тільки, але так це аніме 7/10<3
  • бакламарічка Анімешник
    Дата: 24 березня 2023 23:47
    Однем з найулюбленіших аніме
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 5 травня 2021 11:48
    Дякую за переклад та озвучення, цікавий детектив, проте сюжет надто розірваний, навіть спроба до кінця звести все докупи видається невдалою та немає сенсу без продовження, якого, на жаль, досі немає. Головна героїня нагадує відповідного персонажу відомого серіалу Bones і складає непогане враження, а от всі решта не надто дотягують до її рівня й тому весь проект виглядає слабше, ніж би міг бути, як про мене. Також замість "буденність" у жанрах варто вказати "трагедія", бо більшість сюжетних частин відповідають саме цьому жанру, персонажі постійно потрапляють на закінчення драматичних історій, та й їх спогади також насичені трагічними випадками, тому часто детективна складова поступається цим відступам та втрачає динаміку. Насправді хочеться додивитися це протистояння цікавої героїні з непересічним злочинцем, навіть зважаючи на певні недоліки цієї частини.
  • Арія Анімешник
    Дата: 1 лютого 2021 20:31
    шкода що таке гарне аніме досі немає продовження yy