Наприклад, 

Любовна сцена!!

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Трупи під ногами Сакурако

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2015
Жанр: Буденність, Детектив, Драма, Містика
Режисер: Ота Шіорі
Студія: Troyca
Серій: 12 з 12 (23 хв.)
Переклад: sei
Ролі озвучували: Crupt, YavKubi

Дивитися Трупи під ногами Сакурако онлайн

Події візуальної новели, за якою зняте аніме, розгортаються навколо Шьотаро Татевакі та Сакурако Куджьо. Шьотаро - звичайний учень старшої школи, серйозний та зібраний, втім любить похизуватися перед своєю подругою Сакурако за першої ж можливості. Сакурако - гарна жінка за 20 з багатої родини, яка полюбляє 'красномовні кістки'. Вони живуть у місті Асахікава та Хоккайдо і потрапляють у різні інциденти пов'язані з кістками.
Приємного перегляду
Осінь 2015 / FanVoxUA
7 років і 8 місяців тому
11K
8.6/10 (68)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 9 квітня 2024 22:58
  • 0
    Цитата: Foxy_lady
    Непогане атмосферне аніме, дуже здивувала деталізація автомобілів і техніки загалом (соковижималка та авто пані Сакурако),вони були промальовані краще всього))))
    Дивно, небачив або забув записати... якщо перший, то ганьба що не побачив=/
    Цитата: Foxy_lady
    Як на мене то місцями досить сумбурно - то розтягнуто там де цього можна було б і не робити, а десь в той же час  якось скомкали сюжет в деяких серіях де можна було б розвинути історії.  Загалом  мені не вистачило розвитку персонажів та їх розкриття, другий раз не стала б дивитись, були цікаві моменти звісно і історії, через що продовжувала перегляд.
    Деякі знайомі читали ранобе і пишуть, аніме як окремий проєкт - нічого, як адаптація... ну є проблеми. Дійсно місцями розтягнули, а інколи оповідання летить + багато чого цікавого не адаптували або адаптували частково, через що виглядає сумбурно. Хоча, деяеі моменти можна було краще зробити, подати або обійтись зовсім без цього... Японці в якомусь сенсі часто дивні=/

    --------------------
  • Foxy_lady Анімешник
    Дата: 9 квітня 2024 22:42
  • 0
    Непогане атмосферне аніме, дуже здивувала деталізація автомобілів і техніки загалом (соковижималка та авто пані Сакурако),вони були промальовані краще всього))))
    Як на мене то місцями досить сумбурно - то розтягнуто там де цього можна було б і не робити, а десь в той же час  якось скомкали сюжет в деяких серіях де можна було б розвинути історії. 
    Загалом  мені не вистачило розвитку персонажів та їх розкриття, другий раз не стала б дивитись, були цікаві моменти звісно і історії, через що продовжувала перегляд.
    Дуже дякую за озвучку!!!
  • Snuman Отаку
    Дата: 21 січня 2024 22:57
  • 2
    Дуже цікаве аніме. Дякую за переклад і озвучення hi
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 грудня 2023 12:23
  • 0
    Прода.

    Можливо є спойлери. 



    Драматична складова теж норм, не драма заради драми тощо (в основному життєві історії у такій обгортці). Є часом навіть інтрига, напруга (рідко). Сюжет та його загальна нитка простежується, автор(и) часто натякають, часом жирно. Ось тільки потрібне продовження, його відсутність один з найбільших мінусів (зате багато інших, різних проєктів... тече по трубах=/), теж саме і з гіперболізацією, яка вже стала звичайною справою, крім винятків=/ Можливо навіть за мангу візьмуся, щоб подивитися, чим закінчиться ця історія, образно - чергова сутичка Шерлока Холмса і Моріарті (або Ганнібала Лектора)... Ну і аніме, ясна річ сподобалося, нехай у черговий раз, нагадував не один тайтл різними аспектами, але в черговий раз частково переконуєшся, що не важливо наскільки багато запозичень, кліше (і т.д.), а важливо наскільки добре автори збили цю справу (нехай деякі історії були порожні, як приклад літній фестиваль із салютом, ех, японці + Хьоку згадав на цьому моменті=/ Вистачало ще легковажного з бугага, це часом не особливо добре сприймалося, але не критично і щось у тему було), якщо тайтле не було нічого +/- нового/оригінального. Ну і найбільше нагадував: "Gosick" і "Dusk Maiden of Amnesia" (тут чимось героїні виділялися). Але щось ще було, що не зміг згадати, хоча воно до кінця не виходило з голови. Можливо, жГг частково ще нагадувала Коко Хекматьяр або жГг з "Божевільного/Шаленого Азарту". З іншого боку персонажів, які подібними образами схожі - вистачає. Насамкінець, музика (ендінг гарний і жГг звідси нагадувала Огін з "Requiem from the Darkness". Опенінг непоганий і емоційний) і мальовка з усіма витічаючими точно норм. Студія яка робила це аніму цікава і як мінімум непогана (прям згадав "Troika Games" через назву, ех), вистачає у неї придатних проєктів (щось навіть у топі знаходиться, приклад серія "Lord El-Melloi II's Case Files: Rail Zeppelin Grace Note" або "Yagate Kimi ni Naru / Bloom Into You") і можливо варто ще деякі подивитися з її репертуару, які є у списку (Aldnoah.Zero).

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 23 грудня 2023 20:18
  • 0
    Велике дякую за переклад та озвучку.

    Обережно, можливі спойлери.

    Напрочуд дуже навіть нічого і дарма не хотів дивитися з банальних причин. ЖГг видна особа, яка не рахуючи своєї забавної специфіки (кістки всю правду розкажуть, вони ніколи не брешуть, як і звірі) говорила багато чого цікавого, глибокого і в тему + не пам'ятаю вже коли востаннє траплявся хтось, кого хотілося в топ додати... тут таке можливо, якщо не розчарує у продовженні, якого немає=/ Мгг назвати поганим теж не можу, подекуди навіть дивував + забавно до нього жГг звертається, до можливого майбутнього чоловіка. Інші персонажі як персонажі та автор усе намагався їх між собою зв'язати. Щодо детектива, чесно? Було цікаво, але черговий японський детектив з цікавими моментами, де відповіді часто дають буквально відразу ж і не дають подумати глядачеві. Можливо цьому виною подача манги (ні, першоджерело ранобе, причому там матеріалу набагато більше, багато не екранізували, ех, адже потенціал може бути набагато більше й історії не менш цікавими, ніж були в серіалі), де йде сторінка і читач за бажанням думає, а на наступній сторінці йде відповідь. Тут же на паузу не поставиш. Проте справи та розслідування побудовані дуже непогано, краще ніж у "Готиці" (хочеться тут окремо відзначити справу про "прокляття". Як побачив, відразу зрозумів, що прокляття буде на кшталт Г.Ф.Лавкрафта та Моріса Дрюона з його циклом "Проклятих Королів", але розв'язка трохи несподівана вийшла, нехай подібне, звичайно, колись десь бачив=/ Багато детективів та інших творів із соц.тематикою + зрозуміло, реально щось нове складно придумати). Тут такі є детективна складова, видно що розслідування йде і працює логіка. ЖГг місцями точно непогана в цій справі і коли вона (іноді тонко) розкриває справу, видно як можна було це вирішити і не силою лолі, де розв'язка часто була банальною або інакше якоюсь нереальною. У плані слайсу все точно непогано йшло, нудно в основному не було і було зрозуміло чому дещо затягували, нехай все одно, таке не схвалюю (1.5/2x на допомогу)=/ Тем не менш, добре, що деяким історіям дали по 2 серії, краще розкривши їх.

    Можлмво ще буде одна частина=/

    --------------------
  • Winland Анімешник
    Дата: 13 листопада 2023 22:46
  • 1
    Скам, це зробити шедевральне аніме та не робити продовження
  • dev1lxrd Анімешник
    Дата: 24 вересня 2023 15:19
  • 0
    Початок був дещо дивний , тільки після повного перегляду я зрозумів його геніальність yy 
  • KuRvA228 Анімешник
    Дата: 14 липня 2023 23:53
  • 0
    Ніц не робить

  • Sorotane Анімешник
    Дата: 15 червня 2023 15:00
  • 0
    Хороше та чудове аніме,але є тільки деякі недоліки, такі як не сильно прописаний головний герой, я розумію, що цей тайтл був створений аби показати, що таке дружба з старшими людьми і не тільки, але так це аніме 7/10<3
  • бакламарічка Анімешник
    Дата: 24 березня 2023 23:47
  • 1
    Однем з найулюбленіших аніме