Наприклад, 

Принцеса вампір Мію

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Хрест Анджі. Рондо янгола та дракона

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2014
Жанр: Еччі, Меха, Пригоди, Фантастика
Режисер: Ашіно Йошіхару
Студія: Sunrise
Серій: 25 з 25 (23 хв.)
Переклад: Gwean, Maslinka
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Хрест Анджі. Рондо янгола та дракона онлайн

В цьому світі всі володіють маною – магічною енергією, що дозволяє творити дива і жити мирним життям. Щоправда, іноді народжуються “норми”, що не здатні використовувати ману – таких вбивають або проганяють – їх не вважають за людей. Все це прекрасно знала Анджеліза, 16-річна спадкоємиця трону імперії Місуруґі. Але дівчина навіть не уявляла, що вона – “норма”, адже їй нічого не доводилося робити самій від самого народження. А от старший брат Джуліо дізнався таємницю і використав ситуацію, щоб розправитися з сестрою та її батьками, після чого зайняв престол.
Приємного перегляду
Осінь 2014 / GweanMaslinka
8 років і 3 місяці тому
14K
9.1/10 (83)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Ehydna Анімешник
Дата: 11 листопада 2023 01:54
  • 0
    Зеркальна протилежність "Відхилення від норми" Джона Уіндема ) Якби не перенаворотили з голівудщиною був би шедевр, а так трішки псує враження вся та мішура. Тверда 8 а з натягом може й 9.
  • Latias Анімешник
    Дата: 18 жовтня 2023 07:51
  • 0
    Жорстокість, сексуальне насилля, згвалтування, відсутність глузду...
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 26 серпня 2023 03:01
  • 2
    Продовження. Остання частина.

    Кінцівка.


    Підсумок.

    Незважаючи на багато суперечливих емоцій, вражень та мінуси, мені все одно +/- сподобалося (просту 8 можна поставити). Далеко не найгірша меха з придатним (?) екшном, та й для ечі, як твір - це теж придатно. Плюсів, цікавих та гарних моментів вистачає, але ця зрозуміла справа не топ. Хоча місцями краще, ніж того очікував.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 25 серпня 2023 02:17
  • 1
    Продовження ще одна частина буде.

    Обережно є спойлери!

    Негатив.

    -Друга половина, хоч і цікава, але явно слабша за першу.

    -Часто тупі і нелогічні дії персонажів з такою ж мотивацією, які викликають подив і часом роздратування(згадав тут Код Гіас,хоча в ньому,начебто справи були ще гірші,якщо правильно пам'ятаю).Місцями можна їх зрозуміти,поведінка жгг на початку,але з іншого боку виглядає так собі. Щоправда, окрім жгг, три інших дівчата ще більше розлютили своїми діями, мова про тих, хто висмоктав з пальця їхнє приєднання до головгаду або антагоністу цього аніме. Ембріо де-факто влаштував бійню(у будь-якому випадку наказ його був і тут навіть думати нема про що, все явно+він свій гарем у Палац забере, де жила жгг Анже зі своєю родиною, а брат її і влаштував бійню. Дуже складно здогадатися було ,хто призвідник,так.Нехай Ембріо і справді прямо так не формулював свій наказ,але!),вбив їх друзів,дорогих людей і т.д.І вони беззастережно приєднуються.Можу тут ще зрозуміти розчаровану за життям Салію, яка була в розпачі, частково Ершу(яка говорила, що вб'є всіх своїх колишніх друзів і товаришів по службі жіночої статі за врятованих дітей, іронія, що діти все одно загинуть і Ембріо її пошле)і те...нехай вона перша дійде що їй Ембріо маніпулював(і місцями видно було,що до них він так собі ставиться),коли втратила всіх тих,кого він врятував попередньо до того,як їх за його наказом убили=/Але ось Ріка і те, що вона несла, це була просто якась маячня.Він ризикував собою рятуючи її і сказав що хоче стати їй другом, а тепер вона всіх без прелюдій вбиватиме,що? Подруги її кинули, а то що був страшний бій, не на життя, а на смерть і те жжгг не послухалася командувача, побігла і полетіла їх усіх рятувати і т.д.Так, тут згадався своїм подібним маренням Код Гіас, коли за бажанням авторів, персонажі тупіли, швидко і без мотивації змінювали свою позицію тощо. Хоча, в даному випадку, можливо, до цих дівчат надто серйозно ставлюся. Дівчатам які й чоловіків струмом не бачили, а тут відразу ж: куртуазність, сила, компліменти, розкіш, подарунки, поцілунки, статеве потяг і т.д. Хоча в даному ключі є ще один момент про який хочеться написати. Багато хто не розуміли, чому мені не подобалася Русалка зі своєю мораллю, коли вона занапастила свою родину і країну через перший зустрічний=/

    -Чесно не хотів, але все ж таки палив Андже, нехай тут теж буде, набридли ці типажі персонажів.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 25 серпня 2023 00:11
  • 1
    Продовження, ще нейтрально.

    + обережно є спойлери!

    -Атмосфера.
    Дивно виглядало, не було це все витримано, хоча зрозуміло, що це шьонен та ечі з усіма витікаючими. Часто японці додають зайве у свої твори, що б'є антуражем і т.д. І цей тайт не є винятком. Бо на реально придатні інтриги, серйозність, жорстокість, зради, видовищний жорсткий екшн тощо, далі йдуть бугага, кривляння, елементи ечі (це обумовлено жанром є тег, тому претензією бути не може, але), дурість, наївність та інше. Чому іноді просто не знаєш, як це все сприймати, хоч виглядає нормально, але й дисонанс викликає. Частково мені цей тайтл у плані подачі Трігана нагадав. Тільки там більш якісна робота з цими елементами була проведена.

    -Персонажі.
    Складно щось про них писати, коли більшість, хто вони були і з чим їх їсти вже не пам'ятаю, надто банальні вони. Нехай у деяких було розкриття, переосмислення, розвиток та деградація (Хільда найкращий приклад розвитку персонажа, яка на початку вона, яка вона в кінці і ким стала). Хороший приклад тут з антагоністом, який викликав різні враження, у результаті погорів на тому, що хотів зібрати собі гарем (жанр еччі, що там), стати Адамом зі своїми Євами "фейспалм". Хоча до того подекуди викликав інтерес, тими самими інтригами та маніпуляціями. Також варто тут відзначити і сьюшну жгг з бiсячим характером, чергова цунрере з високою зарозумілістю. Причому вона практично не була пристосована до життя за межами Палацу і т.д. Але щойно потрапляє до Арсеналу, вона спокійно адаптується до всього на самому початку історії. Нехай спочатку вона буде нести всяку нісенітницю і через її дій спочатку людини 3 точно загине. Далі у неї буде розкриття та розвиток, вона стане м'якшою через пройдений шлях, ось він шлях становлення героя шьонена=/ Хоча, щодо її адаптації в Арсеналі, все ж таки варто відзначити, що її мати і батько зробили все, щоб вона була готова до життя за межами Замку(?), її вчили пілотуванню, фізично вона була теж трохи розвинена, вміє місцями думати головою, також мати віддала їй кільце, яке активувало унікального меха. Тобто, її батьки розглядали таку можливість та готували дочку до труднощів тощо. Але все одно, таке швидке становлення її імбою йде в мінус твору, як її характер і деякі вчинки.

    Буде ще продовження.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 24 серпня 2023 21:17
  • 1
    Продовження + обережно є спойлери!

    Поки йде позитив:

    -Вистачає різних тем.
    Найкрасномовніша-це історія жгг та Хільди, з поверненням, їхньою втечею з Арсеналу в рідну гавань і те, як їх прийняли, "близькі їм люди". Тема людських сердець як вона є ("люди часом жахливішi за самих чудовиськ"- тема заїжджена). Причому іронічно, що сестра жгг після цієї арки - кричала вовки.

    -Саундтрек мені сподобався. Музика в ньому різна і викликає різні враження, і, крім позитивних, деякі епічні композиції викликали негатив. Опеннінги та ендінги теж сподобалися, причому як цікаво змінився їх контекст та акценти в ході оповідання.

    -Мальовка та екшн мені в принципі сподобалися. Хоча дизайн персонажів, хоч він і підкреслює характери деяких, але все ж таки він... специфічний, як і той, що був у Код Гіас. Одна студія, не здивуюсь що одні й ті самі люди робили ці аніме.

    Нейтрально.

    -Багато сумбуру та зім'ятості (тут часто страждають взаємини, хімія між персонажами, яких багато для такої кількості серій),розповідь просто летить під час перегляду. Правда, видно що автори +/- серйозно працювали над тайтлом, чому виглядає перша частина прямий захлинаючись, що навіть перед роботою до ладу не виспався, не міг відірватися. Інша справа друга частина з сумнівними історіями, контентом. Як після роботи прийшов, продовжив дивитися з моменту як жгг Анджи і хлопець Таск в альтернативний світ потрапили, далі навіть примушував себе дивитися і це після першої частини=/ Трохи був розчарований, але все ж таки +/- розхиталося і місцями інтерес не пропадав. Хоча вкотре переконуюсь, якщо десь ненароком і не зовсім обґрунтовано з'являються альтернативні світи чи ігри згодом, то найчастіше вчинок починає пливти. Це не виняток, хай і не зовсім.

    - Зрозуміло, що є сценарні проколи, які місцями все-таки вплинули на деякі враження. З іншого боку, сценаристи та режисери непогано попрацювали над проектом, тому враження за підсумками +/- нейтральні у цій компоненті.

    Буде ще продовження.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 24 серпня 2023 18:43
  • 1
    Цитата: IsTvaN
    Цитата: Yandere-kun
    Що ж, додивився й цей тайтл.
    Хаха, якийсь ноунейм згадав якусь анімеху, і ти насправді подивився його😁
    I?... Iнодi було +/- ок, iнодi так собi. Сподобався опис к анiме, та деякi вiдгуки. В цiлому не розчарований та отримав, +/- що очікував.

    Сам вiдгук.
    + обережно є спойлери!

    Тайтл глядача зустрічає перспективним початком (це мені нагадало мангу "Aire") у першій серії з сумбуром і т.д. І відразу ж стає зрозуміло як працюватиме цей сеттинг (цікаво, але з Дорохедоро приблизно така сама ситуація вийшла), що і як у ньому влаштовано, теж зрозуміло. Маги сильно ненавидять і страшно боятися не магів (норми), а ті за них воюють за гроші проти драконів (не дарма думав, що саме через драконів люди володіють магією і т.д.), за те, щоб люди які володіють магією жили не думаючи в "ідеальному" світі, утопії, який звичайно ж не ідеальний і частково навіть (образно?) антиутопія. Надалі автори доповнюватимуть лор та історію, розвиватимуть цю справу і т.д. Ну і відразу ж варто написати, що цей тайтл чимось нагадує Код Гіас, мальовкою, місцями фабулою, концепцією, жорстокістю (тут згадав за першими серіями, що з себе представляють жіночі в'язниці, коли в перших серіях палила інша жінка, Електра зґвалтувала), схожий дизайн персонажів, характер, амплуа і т.д. Нехай у цьому ключі можу місцями помилятися.

    Далі коротко і майже без аргументації (можна більше, але не хочу), розіб'ю на три компоненти, що сподобалося, де були нейтральні враження і викликало негатив.

    Позитивний.

    -Сильна перша половина серіалу, яка добре виглядала, що навіть відірватися часто не міг.

    -Сюжет, які місцями як і сама історія читався, але в той же час у ньому була гострота, місцями інтрига, інтерес часто не пропадав, вдалих і навіть логічних поворотів вистачало, нехай їх частина банальна. Але деякі ці мінуси тайтл не псують, та й рідко вже зустрічаються такі твори, де така кількість поворотів, різної якості.

    -Крім різних аспектів, занурення в аніме гарне було, принаймні в першій половині серіалу. Коли з другого були трабли. Проте серіал 1 раз глянути варто.

    -Лор розкрили, зроблено це непогано, подекуди вельми. З іншого боку, тема з альтернативним світом, мені не дуже зайшла і викликала скепсис. Не подобається така і зрозуміла справа це все не нове, але.

    --------------------
  • IsTvaN Анімешник
    Дата: 23 серпня 2023 06:07
  • 0
    Цитата: Yandere-kun
    Що ж, додивився й цей тайтл.
    Хаха, якийсь ноунейм згадав якусь анімеху, і ти насправді подивився його😁
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 23 серпня 2023 04:19
  • 1
    Що ж, додивився й цей тайтл. Загалом для меха з ечі цілком непогано, а подекуди й добре. Фінал вийшов +/- звичайним. А ось сезон не цілісний у плані вражень. Якщо першу частину сезону дивився захлинаючись, що навіть перед роботою не поспав до ладу, то ось другу частину сезону, часом дивитися не хотілося зовсім і доводилося себе пересилувати, нехай місцями воно й коштувало того, але дурниць, наївності, епіка з пафосом (і т.д.) стало набагато більше, хоч спочатку цього теж вистачало. У будь-якому випадку +/- сподобалося, але не топ.

    Дякую за переклад та озвучку.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 22 серпня 2023 06:14
  • 1
    Багатообіцяючий початок у першій серії з сумбуром і з різною музикою, на різний смак, що викликає різні емоції + є гарні пісні і т.д. З сеттингом, що і як у ньому влаштовано, теж зрозуміло (маги ненавидять не магів, а ті воюють, можливо з драконами i т.д.), і надалі автори напевно, лише деякими нюансами доповнюватимуть лор, історію тощо. Ну і ще чимось тайтл нагадує Код Гіас, мальовка, фабула, концепція, є жорстокість, схожі персонажі дизайном та в амплуа i т.д... Можу помилятися.

    Дракони як розумію, можливо пов'язані з магією, типу вік благополуччя (і т.д.) не дався задарма і вони ось така ціна.

    Сумбур і зім'ятість наше все, розповідь просто летить, але виглядає все-таки дуже непогано, тримає біля екрану. Цікаво, як буде далі.

    Ось вам, образно – i жіночі в'язниці та взаємини у яких, жiночiй колектив=/

    --------------------