Наприклад, 

Збоченка з другим розміром; Розмір - другий, інтим - пропонувати

Аніме ОСІНЬ 2013

Список новинок:

1) Арпеджіо вовоненої сталі/Aoki Hagane no Arpeggio
Аніме є історією боротьби людства з "примарним флотом".
2) Безхмарне завтра/Nagi no Asukara
Манака Мукаідо - учениця середньої школи, дещо сентиментальна ... ну добре це найбільша плакса, що тільки ходила по цій грішній землі. Але у неї є вірний друг дитинства - Хікарі Сакішима, що зажди прийде і утре сльози цій плаксі. Саме про їхнє життя і є це аніме.
3) БлейБлю: Змінені спогади/BLAZEBLUE- ALTER MEMORY
Події розгорнаються в 2199 році ,напередодні Нового Року. В цей час в місті Кагутсучі, з'являється ім'я Рагни(супер - мега повстанця, що таких ще не носила земля ця грішна). він хоче скинути існуючий світовий поряддок, але для цього потрібно боротися, боротися і ще раз боротися!
4) Боягузливий велосипедист/Yowamushi Pedal
Сакамічі Оноде - довбанути на всю голову отаку. Його мараз дійшов до того, що задля аніме - атрибутики він їздить на велосипеді по 90 км до Акіхабари. Хіба може пропадати такий велоталант? Ні, він приєднується до жорстокого світу велоспорту.
5) Бути найсильнішим у світі/Wanna Be the Strongest in the World!
Події розгортаються навколо Сакури, що є вокалісткою групи «Sweet». І одного разу вона вирішує стати професійним ресnлером.
6) Бути чи не бути вбитим/Kill la Kill
Про що ж аніме? Є одна дівчина - Сацукі Кірюін. Дурновата дівчина із величезним мечом. Її не цікавлять звичайні дівчачі штуки, та й погляди середньостатистичної людини для неї щось далеке і незрозуміле. Її цікавить тільки влада і єдиним можливим методом досягнення мети є набити морду всім опонентам( враховуючи, що в неї є меч, то порубати). І що б ви думали, є ще одна така прибацана - Рюко Матоі. І вони заколотили найбільшу битву всіх часів і народів. Хм, доречі є цікавий меч - Basami, володар якого буде вважатися богом.
7) Вхід у горизонт/LOG HORIZON
30 000 японських геймерів опинилися і віртуальній реальності «Elder Tale», світ, де всім правлять мечі і магія. Наш герой Сірое виживає, як може разом із другом Наоцугу і вбивцею Акацукі.
8) Гандам: Сконструйовані бійці/Gundam Build Fighters
У світі стає все популярнішою гра Gunpla( бої пластиковими Гандамами). Сей Лорі є сином власника магазину таких іграшок і він зустрічає досвідченго бійця - Рейджі. Вони вирішують виграти світовий турнір і тому починають разом тренуватися.
9) Диявольскі закохані/Diabolik Lovers
Коморі Юі - звичайна студентка, яка в дитинстві бачила різну нечисть, але не звертала на це уваги. Вона переводиться у нічну школу для знаменитостей, і поселяється у пансіоні. де живуть 6 гарненьких братів( з жахливим характером і вони не зовсім люди).
10) Донна Галілей/Galilei Donna
Ми побачимо 3 - х сестер: Казукі, Хазукі и Хозукі Феррарі. Їхній родовід настравді величезний, але головне те, що вони являються нащадками відомого Галілео Галілея. І ось одного разу виписується міжнародний ордер на їх арешт. З цього все і починається ...
11) За межами/Kyoukai no Kanata
Канбара Акіхіто другокурсник, що є наполовину людиною, а на половину йому, що дає йому здатність до регенерації. Одного разу він бачить Міраі Куріяму, що намагається зістрибнути із даху. Головний герой навіть не здогадується, до чого ж призведе його спроба спасіння.
12) Золотий вік/Golden Time
13) Клуб чотирьохоких/Meganebu!
14) Коппеліон/Coppelion
Рік 2036. Пройшло 20 років після вибуху Одайбської АЕС. Вибух знищив Токіо і величезна територія перетворилась на радіаційну пустелю. Такий собі "японський Чорнобиль". Кппеліон - це спец - загін, що в результаті зміни генів став невразливим до радіації. саме ці бійці повині проникнути в зону, вияснти, що ж сталося і знайти вцілілих.
15) Непереможна механічна лялечка/Unbreakable Machine-Doll
В 20 столітті досягнення науки та магії дали можливість оживляти предмети, навіть наділяти їх душею. Так були створені Механічні лялечки, або інакше - Автомати. Акабане Раішин разом із своєю лялькою - маріонеткою намагаєтся вступити в Королівську Академію, щоб стати найкращим, але тести не пропустили його туди. Та пацан не пацан, якщо відступить , і він вирішує не здаватись.
16) Повість валькірії/Walkure Romanze
Такахіро Мізуно вчиться в академії, де лицарські турніри є видом спорту. Одного разу його подруга - Міо Кісакі записується на турнір, хоча вона навіть на коні не може втриматись. Через страх за подругу Такахіро Мізуно стає її тренером.
17) Самурайське фламенко/Samurai Flamenco
Перед нами представлено чергове героїчне аніме. Про сюжет сказано мало, тільки одна фраза: " Герой ніколи не здається! Ніколи не ховається і не приймає зла!"
18) Сільска глибинка/Non Non Biyori
Хотару переїхала із батьками із Токіо в сільську глибинку. Там їй прийдеться звикати до нової обстановки, школи, де окрім неї вчаться тільки 5 учнів, але найголовніше - вона повинна зрозуміти, що повсякденність у глибинці може бути дуже навіть захопливою.
19) Токійські ворони/Tokyo Ravens
Це розповідь про учня школи Онмьо, де учні навчаються, як боротися із злими духами. Тсучімікадо Харутора народився у благородній сім'ї мисливців за нечистю. Та все б нічого, але як би ти не вмів мочити демонів, це все фігня, якщо ти їх не можеш побачити. Та одного разу до нього приходить друг дитинства, разом з яким на героя звалюється відповідальність за всю сім'ю. Що ж він буде робити?
20) Удар крові/Strike the Blood
21) Шкільна романтична комедія про хлопця, проклятого необхідністю вибирати реальність/Ore no Nōnai Sentakushi ga, Gakuen Love Come o Zenryoku
Канаде Амакусу - хлопець, що володіє силою "абсолютного вибору". Тобто йому задають питання, а у голові у нього є варіанти відповіді. Яку він відповідь обере, те й станеться насправді.
22) Шлях Аса/Dia no Ace
Савамура Ейдзюн - бейсболіст, що хоче потрапити на національний чемпіонат. Але його шкільна команда на випускному програє матч і тому мрії залишаються лише мріями. Та так сталося, що опісля до г/г прийшла дівчина і запропонувала вступити в одну із найкращих шкіл бейсболу в Токіо.

Список продовжень:
Писати опис не буду, оскільки це продовження, отже сюжет всім відомий.

Freezing vibrations 2/Заморозка 2 сезон
Hajime no ippo 3/Перший крок 3 сезон
Infinite stratos 2/Нескінченні небеса 2 сезон
Kuroko no basket 2/Баскетбол Куроко 2 сезон
Little busters refrain 2/Маленькі бешкетники 2 сезон
Magi 2/Маги 2 сезон
Valvrave the liberator 2/Валврейв Визволитель 2 сезон
Yozakura Quartet: Hana no Uta/Вишневий квартет – рімейк



PS: При використанні матеріалів статті, вказуйте джерело, цінуйте чужу роботу. Дякую за увагу.
Автор: Gagi.
10 років і 7 місяців тому
1 798
bills_spirit Редактор
Дата: 28 жовтня 2013 13:48
  • 0
    Чесно скажу, тут так багато неточностей у описі... якщо вже брали із анімеґайда англійською мовою, то тут купа недописаних важливих речей.
  • ExOmega Анімешник
    Дата: 20 вересня 2013 17:57
  • 0
    hi)))
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.