Наприклад, 

Янголи пекла

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Клеймор

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2007
Жанр: Драма, Пригоди, Фентезі
Режисер: Танака Хіроюкі
Студія: Madhouse
Серій: 26 з 26 (23 хв.)
Переклад: Ralf
Ролі озвучували: Helga Victim, Surgeon, Maslinka, Snovyda, Лунсар, Alfa-Bell, Smile2you, Iriya, Elvira, Lorelin

Дивитися Клеймор онлайн

Йома - монстри, що вміють перетворюватися на людей аби їсти цих самих людей.

Клеймор - напівйома, напівлюдина. Усі Клеймор мають світле волосся і срібні очі і всі вони - жінки. Організація Клеймор займається винищенням йома за платню.

Люди - просто люди. Бояться йома і падають їхніми жертвами. Бояться Клеймор не менше як йома, але вимушені оплачувати їхні послуги.

Історія починається із зустрічі Клеймор Клер із хлопчиком Ракі.
Приємного перегляду
Весна 2007 / FanVoxUA
8 років і місяць тому
23K
ПЛЕЄР
ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА
8.9/10 (110)

СХОЖЕ АНІМЕ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку
Дата: 13 березня 2024 18:46
  • 0
    Цитата: Тіхтоназе з міста Коцюбіїв
    Шкода, що більшість жіночих ролей в аніме - плаксиві та слабкі
    Що?!

    Чи це була іронія? Бо як раз саме чоловічих персонажів таких навіть більше, коли жіночі... навіть починати не буду.

    --------------------
  • Тіхтоназе з міста Коцюбіїв Анімешник
    Дата: 13 березня 2024 18:44
  • 0
    Найкраще аніме з головними жіночими ролями. Шкода, що більшість жіночих ролей в аніме - плаксиві та слабкі. Цей тайтл руйнує стереотипи про жіночі ролі в аніме. Не можу пригадати нічого сильнішого з усіх сторін. До повторного перегляду. hi
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 20 лютого 2024 21:45
  • 0
    Цитата: Eudgen
    Цитата: Yandere-kun
    Тут дивна претензія (перший момент), бо... а таке не майже всюди зустрічається?

    Так, це часто практикується й інший, найгірший приклад з того що я можу пригадати, це "Клинок, що знищує демонів", під час перегляду якого я відчув справжню лють по відношенню до того, хто його знімав. Але я хоча і непримхливий, але достатньо вимогливий глядач. Я люблю вміст і зміст. А такі прийоми ним нехтують і я не зобов'язаний приймати це як норму. Навіть цілком собі лайтові аніме іноді демонструють, як персонажі (і зокрема антагоністи) готуються до боротьби і перемагають завдяки підготовці і старанням, а не тому, що вони імба, яку не законтрити. Та що далеко ходити - просто у цьому ж аніме є момент персонажку рятує інша колєга, що заради цього по суті жертвує собою і саме завдяки жертві обертає незворотнє, а не просто тому, що сценарист клацнув пальцями. Тому нічого дивного у претензії до такого сюжетного рішення з боями немає.
    Зрозуміло і розумію... нажаль.

    --------------------
  • Eudgen Отаку
    Дата: 20 лютого 2024 21:25
  • 0
    Цитата: Yandere-kun
    Тут дивна претензія (перший момент), бо... а таке не майже всюди зустрічається?

    Так, це часто практикується й інший, найгірший приклад з того що я можу пригадати, це "Клинок, що знищує демонів", під час перегляду якого я відчув справжню лють по відношенню до того, хто його знімав. Я хоча і непримхливий, але достатньо вимогливий глядач, люблю вміст і зміст. У свою чергу такі прийоми ними нехтують і я не зобов'язаний приймати це як норму. Навіть цілком собі лайтові аніме іноді демонструють, як персонажі (і зокрема антагоністи) готуються до боротьби і перемагають завдяки підготовці і старанням, а не тому, що вони імба, яку не законтрити. Та що далеко ходити, автори серіалу в курсі, як працювати із викладенням гостросюжетних елементів - просто у цьому ж аніме є момент, у якому персонажку рятує інша колєга, що заради цього по суті жертвує собою і саме завдяки жертві обертає незворотнє, а не просто тому, що сценарист клацнув пальцями. Тому нічого дивного у претензії до такого сюжетного рішення з боями немає.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 19 лютого 2024 17:21
  • 0
    Цитата: Eudgen
    Відьмача концепція явно позитивна частина, однак дірок у сюжеті просто неймовірна кількість, зокрема правила"організації" це решето, яким можна маніпулювати мало не як завгодно
    Не пам'ятаю що там за правила організації були, але вони саме для того й робились, щоб маніпулювати ними як хочеш. А сама організація та її мотивація - це дикий спойлер, як і сам сетинг. Напишу коротко, дану концепцію світу собі на озброєння візьме автор Тітосів.
    Цитата: Eudgen
    Пасивність потужних ворогів малозрозуміла.
    Брєд кліше. Нажаль. І нажаль такого багато не тільки тут. Також, що добре працювало в манзі, не дуже добре працювало тут в аніме, бо це зовсім різні речі.
    Цитата: Eudgen
    "Боївка" слабка - перемагає той, кому призначено сюжетом, а під кінець бойовим сценам відвели довжелезний хронометраж, дивитись було нудно.
    Тут дивна претензія (перший момент), бо... а таке не майже всюди зустрічається? Щодо другого... хех, в манзі зовсім інакше було і не затягнули, а ось під кінець манги, такий сюр пішов, що весь цей брєд-кліше може здатись квіточками.

    --------------------
  • Eudgen Отаку
    Дата: 19 лютого 2024 17:00
  • 0
    Ні добре, ні погано. Відьмача концепція явно позитивна частина, однак дірок у сюжеті просто неймовірна кількість, зокрема правила"організації" це решето, яким можна маніпулювати мало не як завгодно. Пасивність потужних ворогів малозрозуміла. "Боївка" слабка - перемагає той, кому призначено сюжетом, а під кінець бойовим сценам відвели довжелезний хронометраж, дивитись було нудно. Кінцівка явно з натяком на продовження, якого я так розумію не станеться, а читати першоджерела немає жодного бажання. Загалом, якщо хочеться чогось не надто типового про світ меча та магії, можна подивитись, деякі моменти дійсно порадують. Але буде багато слабких рішень, що нівелюють усі плюси, тому у підсумку не очікуйте багато від цього серіалу.
  • Yandere-kun Отаку
    Дата: 24 грудня 2023 13:59
  • 0
    Цитата: Stanis_150
    При цьому, головна лінія сюжету (про Клер) мені сподобалась, але якщо не брати до уваги кінцівку
    У свій час було багато срачів і навіть через це, мене з деяких сайтів забанили. Багато хто цей "сюр" виправдовував (типу Хоча він був проти усього, характерів персонажів та їх мотивації, логіки процесів тощо.
    Цитата: Stanis_150
    Тут в Клеймор її як кіт наплакав, а те що є - дуже загальне. Відчувається ніби величезні шматки інформації залишились десь за кадром.
    Є таке. Відповіді є у манзі, але не всі вони можуть сподобатися. Бо під кінець... японці такі японці, хоча усе одно дуже ок.
    Цитата: Stanis_150
    Звідси ефектом доміно - не зрозуміла мотивація багатьох персонажів, який їх простір для маневру, наскільки серйозним є те чи інше рішення і т.д.
    Тут багатьом персонажам не зрозуміло чому змінили оригінальний, авторський характер. Флора кращий приклад + деякі персонажі повинні були раніше померти і т.д. Також дещо затягли та добавили брєда кліше, чого у манзі не було. З іншої сторони, там дещо інші трабли були, а але це інша розмова. Вибачаюсь за тавтологію.

    --------------------
  • Stanis_150 Анімешник
    Дата: 24 грудня 2023 13:49
  • 0
    Це аніме дуже схоже за концепцією на Відьмака. Книги Сапковського я читав, тож мозок хоч-не-хоч порівнює ці два творіння і найбільша різниця між ними у розкритті світобудови. Тут в Клеймор її як кіт наплакав, а те що є - дуже загальне. Відчувається ніби величезні шматки інформації залишились десь за кадром. Звідси ефектом доміно - не зрозуміла мотивація багатьох персонажів, який їх простір для маневру, наскільки серйозним є те чи інше рішення і т.д.

    При цьому, головна лінія сюжету (про Клер) мені сподобалась, але якщо не брати до уваги кінцівку.
    Загалом непоганий тайтл, любителям темного фентезі мало б сподобатись.
  • Avstrias Анімешник
    Дата: 11 грудня 2023 11:59
  • 0
    Як адаптація - доволі слабо.
    Анімація погана і  її мало.
    Клеймор заслуговує набагато кращої адаптації.
     І раазом з тим - не забуваю, що могло бути значно, значно  гірше (Берсерк (2016, 2017)
  • SnorkyNorky Анімешник
    Дата: 3 жовтня 2023 10:42
  • 0
    Yandere-kun,
    Розібрався чому не працювали плеєри на Опері) Усе через блокератор реклами. Він там фіговий) Відключив блокування і тепер усі плеєри запрацювали. І дякую за пораду. На Лисиці блокератор не блочіть работу плеєра! Лисиця рулить!)