Наприклад, 

Інший світ

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

16+

Ґангрейв

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2003
Жанр: Драма, Містика, Пригоди, Фентезі
Режисер: Цуру Тошіюкі
Студія: Madhouse Studios
Серій: 26 з 26 (25 хв.)
Ролі озвучували: QTV

Дивитися Ґангрейв онлайн

В центрі подій, двоє друзів. Брендон і Гаррі росли в одному притулку, і завжди трималися разом. Мовчазний і фізично здоровий Брендон вирішував ті проблеми, які можна було вирішити кулаками, в інших в гру вступав Гаррі. Разом вони піднялися з самого дна, але на вершині світу мафії інші закони – тут немає місця для прямолінійних і принципових героїв, які здатні пожертвувати своїм життям, і які не терплять брехню. Але минуле не можна забути, як і змінити себе...
Приємного перегляду
Осінь 2003 / QTV
9 років і 11 місяців тому
9K
8.7/10 (41)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Ярослав. Анімешник
Дата: 19 січня 2024 22:56
  • 0
    Це дуже старе і культове для мене аніме. Я його ще дивився на куй тв. Ностальгія аж пре. 9/10
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 28 вересня 2023 02:40
  • 1
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    З 19-ї серії та кінцівка. По своєму, це все мені нагадало Код Гіас 2. Не в плані логічного/закономірного фіналу (хоча з Код Гіас 2 багато хто посперечається і я відмінно їх розумію, причому і сам примудрився посперечатися на цю тему не раз за такий короткий проміжок), а тим що було перед ним... тут же 4-5 серій у яких був один трешовий екшн, нічого власне й не було, а то що було, било добре по враженнями. Проте кінцівка вийшла сильна і навіть на славу, чого варта ситуація з дружиною Гаррі, яка була очікувана і нагадала The Godfather, класика ж. Загалом кінцівка – чергова трагедія людства. Купа народу загинула, було зруйновано безліч сімей та образно – доль. Причому Міка добре на це все реагувала... якщо на неї дивитись, її риторичні питання та емоції – то все без слів зрозуміло. У цьому всьому суть цього/нашого світу, як їй на це всі сказали - "змирись і все", тому що все буде далі постійно повторяться, хай в іншому ключі або по своєму. Чи не є це справжнісінька "Трагедія людства"?) Також добре показали, що буває, коли Імперія яка тримається на тому ж страху - підкошується. Проте немає нічого страшнішого, самого страху. Ну і під кінець, класно зробили флешбеки від Гаррі і Брендона, як вони згадували дитинство і юність, коли були шпаною і як все почалося, як це все їх переслідувало і впливало на їх рішення (наприклад Гаррі дійсно любив дружину і без зайвого пафосу допомагав сиротам, не рахуючи моменту де господар хлопця побив і викинув на вулицю, через що Гаррі вбив першого, виходячи з дитячої травми та спогадів, а потім були хороші у нього метання і т.д.), і де була та помилка в їхньому житті, де пішов сам перелом... Загалом, Гаррі зрозумів наприкінці, де і коли була їхня свобода.

    Підсумок.

    Якщо абстрагуватися від деяких явних одіозних мінусів, то все чудово, але якщо дивитися в цілому, то буде... слабка оцінка 9 з 10. По суті, можливо - це найслабша 9 зі всіх дев'яток на тей момент що ставив, все ж таки менше поставити не можу, хоч з 19-ї серії все було місцями... не дуже добре, але 3 останні серії потягли, і можна на все те заплющити очі.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 27 вересня 2023 04:53
  • 1
    Продовження.

    Сюжет.

    Було багато придатних поворотів, але були й ті, що читалися, щоправда, поганих вражень вони в основному не викликали.

    Можливо буде ще одна частина.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 26 вересня 2023 02:45
  • 1
    Продовження.

    Про стосунки Брендона та Гаррі, і що цьому супроводжувало - немає сенсу писати, бо

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 23 вересня 2023 04:50
  • 1
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Гаррі Макдауелл.
    (Він мені чимось віддаленим Талейрана нагадав, але звичайно ж можу помилятися, та й мотивації у них різні були)
    Він харизматичний, розумний, проникливий, спритний і хитрий. Хороший ляльковод та інтриган, може добре прораховувати та діяти спираючись на тактику та стратегію. Неймовірно амбітний і йде, прагне до мети незважаючи ні на що.

    Брендон Хіт.
    Багато чого про нього можна написати, що він тихоня, те, що сором'язливий і т.д. Але по суті цього персонажа найкраще охарактеризують ось ці слова: "Захищати інших, значить пожертвувати собою заради інших. Захищати інших завжди, значить ніколи не зраджувати" - це замість 1000 слів. В принципі його розумію, сам таким був, хай і не с такими крайнощами, але згодом мені цю всю дурницю вибили, він же як і був, так і залишився (грубо кажучи) терпілою зі своїм кредо по життю. Також розумію його дії, чому він віддав Марію Великому Татусю. Комплекси, сором (що він її не вартий, добре в цьому випадку над ним Лі посміявся, та й вираз обличчя Гаррі, коли той дізнався про це... багато про що говорило і багато коштувало. Моя реакція була приблизно така ж. Один з самих сильних поворотів сюжету як не крути), подяка БП і т.д.

    Великий татусь.

    Колоритний персонаж та ходяча дурість. Про яке можна написати так... "Добрими намірами вимощена дорога в Пекло", причому це можна в його випадку примазати до багатьох ситуацій. І те, яку він дурість допустив із вибором спадкоємця, плюнув в обличчя найамбітнішій людині, через що розгорівся багато в чому конфлікт із очікуваними наслідками. Мені його нагадав (ні, таких персонажів звичайно ж вистачає (той же фільм The Godfather додається) просто вже досконально, нікого не пам'ятаю) колишній Паладін Братства Стали в доповненні Третього Фолла про Піттсбург, чимось їхні історії схожі, хоча останній діяв розумніше, але куди (м'яко сказати) жорсткіше, чого тільки варті рейдери-працівники, які викликають питання. Чи зміг би він із них, які звикли до насильства та інших предестей – зробити нормальних людей… загалом – це зовсім інша тема.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 23 вересня 2023 02:43
  • 1
    Продовження.

    Обережно є спойлери!

    Теми.

    Їх забагато, але вони частково і тривіальні, проте актуальні будуть завжди. Наприклад, "Тепер я розумію чому злодіям у законі не можна було заводити сім'ї", тут цю тему можна пристосувати до пристойної кількості ситуацій, чого тут варта ситуація з Ведмедем та його дочкою, він фактично став бранцем ситуації. А також інші члени Синдикату, родини яких Гаррі взяв у заручники. Чергова тема справжньої дружби між Гаррі і Брендоном (тут ще протистояння двох ідеалістів, які дві крайності тощо) - пристойно цього всього добра бачив в аніме... Гатс і Гріффітс з Берсерка (як багато хто справедливо помічав - це твір місцями його нагадує), Ірако Сейген і Фудзкікі, Devilmen: Krybaby, Канеда і Тецуо з Акіри, Ягамі Лайт і Ел Л., Лелуш і Сузаку з Код Гіас, ну і... частково Аскеладд і Бьорн з Сага про Вінланд. Можуть японці говорити в прямому тексті про це, причому люблять грати... і не тільки з подібними речами, а й з багатьма іншими. Також добре показано, як добре можна використовувати закони під себе та підлаштовуючи їх під будь-яку ситуацію. Далі продовжувати не буду, бо там зовсім банальне піде, типу - "кохання осла, полюбиш і козла".

    Персонажі.

    Вони всі дорослі, самодостатні і самостійні, що рідкість для аніме (складно судити, але з того, що дивився, всі справи так йдуть), нехай у тих тайтлах часто добре все подають, принаймні з того, що дивився. Також неоднозначні (ну в основному, хоча згодом, під кінець Мвахахаха пішли, мдя) і віртуозні (не всі), у кожного свій характер, мотивація та цілі, через що вони часом повністю один одному суперечать, чому й виходять конфлікти. Їхня історія та передісторія здебільшого розкриті, у деяких між рядків. Сподобалося ще як з часом (по ходу оповідання та сюжету) змінювалися образи у персонажів, їх вік та цілі, зовнішність та інше, коротше – це сильно підкупувало. Найбільше сподобалися двоє...

    Можливо буде ще прода...

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 21 вересня 2023 13:47
  • 1
    Прода.

    Почну з мальовки.

    Вона ок, хай і з помітними вадами, бо 2003 рік, можна спокійно заплющити очі. Взагалі подобається подібна стилістика, вона як заходила, так і продовжує заходити, куди більше за багато нових + мужики ходячи шафи і мініатюрні дівчата.. лул. А ось екшн... ну він гарний, просто коли пішла фантастика, часом була чиста дичина і почався трешовий бойовик. Сумно.

    Музика чудова.

    Вестерн і віолончелі додаються, не рахуючи безлічі точкових композицій під різні ситуації, там... задерикувата, меланхолійна або напружена. Погано, що не було можливості в навушниках – це все слухати. І так... опенінг і ендінг по-своєму дуже хороші.

    Діалоги.

    А ось тут все на досить пристойному і гідному рівні, причому багато хто з діалогів під собою щось несуть. Просто кину трохи цитат:

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 20 вересня 2023 12:43
  • 1
    Так як втомився трохи від багатьох дилем школоти, а часом явного дитсадка з крінжем, цьому тайтлу був дуже радий і в багатьох моментах, сильно дивувався дорослому та серйозному контексту в таких же тонах, правда хотілося б ще написати - що без дурнів, але ні... з ними, на жаль. Загалом вельми цікава кримінальна драма з гангстерами та мафією, яка зі своїм кодексом честі (кредо) та їх розбірками, принципами та поняттями, також - трагічна, зворушлива та повчальна історія (багато в чому найчистіших дурниць) про дружбу, вірність та зради, інтриги та маніпуляції, любов, сліпу ненависть та помсту. Про те, що у кожного своє на думці та своє бачення ситуації, як і своя думка про неї, принципи та погляди, травми – дитячі (і не тільки) та багато чого ще. В принципі, складно про це зараз писати, але зараз (можливо) дуже не часто зустрічаються подібні сюжети. Причому якщо зустрінеться, буде добре – якщо історія буде хоча б неоднозначною з такими ж дійовими особами. Теж варто написати, що японці вміють часто неймовірно дивувати з хорошого боку, так і робити неймовірні сливи заради тієї ж драми задля драми. І після цих моментів, що явно викликають, часто трапляється так, що серйозне ставлення на деякий час може піти (іноді і не повертається) по відношенню до твору, але найчастіше просто після таких моментів перестаєш співчувати персонажам, які потрапляють у патові ситуації через подібні "драматських поворотів". Але варто згадати про те, що як вперше показали тих тварин у творі (крім першої серії), до якої ж міри - це все викликало лютий дисонас, правда потім почали плавно і поступово вдало подавати, поки не дійшло до суперіорів, і почався треш бойовик=/ Один взагалі у Карлсона на моторчику перетворився (що!?). Проте подали це все непогано (не рахуючи суперіорів, бо люта дичина), і все ж краще б цей твір так і залишився кримінальною драмою про мафію з усіма витікаючими, ніж перетворили згодом на сюрреалістичну фантастику з фантасмагорією та матаморфозами. Просто інакше написати не можу... та й не втримався. Варто ще згадати перше враження по першій серії, де було враження, що весь світ у тайтлі таким став, благо до цього не дійшло, хоч і Синдикат торгував цими тваринами по всьому світу. 



    Можливо буде ще продовження...

    --------------------
  • i_believe Отаку
    Дата: 9 серпня 2022 12:44
  • 0
    Продовжувати захищати - це означає ніколи не зраджувати(Brandon Heat) hn 
    ​Дякую за роботу!

  • The_Mad_Max Анімешник
    Дата: 22 червня 2022 03:44
  • 0
    Я став дивитися аніме з надією почути там музику (на фортепіано) з анонсу QTV,але так її не знайшов Хто знає ту кляту мелодію,дайте мені будь ласка назву