Наприклад, 

Трансформери: Мастаки

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Кібер-місто Едо 808

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 1990
Жанр: Пригоди, Фентезі
Режисер: Кавадзірі Йосіакі
Студія: Madhouse Studios
Серій: 3 з 3 (45 хв.)
Ролі озвучували: Телеканал "QTV"

Дивитися Кібер-місто Едо 808 онлайн

Для боротьби зі злочинністю у сфері комп'ютерних технологій кібер-поліцією міста Едо відновлюється феодальна практика хомен, тобто залучення до поліцейської роботи злочинців-хакерів, засуджених на терміни, які явно перевищують довічні.
Троє таких злочинців - Сенгоку, Гогул і Бентен - відбувають покарання в орбітальній в'язниці. Від нудьги і безвиході вони погоджуються на угоду з поліцією - виконувати найнебезпечніші завдання в обмін на певне зменшення строку покарання...
Приємного перегляду
Літо 1990 / QTV
11 років і місяць тому
5K
8.5/10 (22)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Yandere-kun Отаку

Дата: 8 серпня 2023 02:04
  • 1
    Обережно спойлери!

    Продовження Головних персонажів 4. Перший той хто ними курирує(відповідає за «рабські нашийники» теж),як(грубо кажучи)Арамакі в «GitS» і ще 3 благородних бандита,ті кого випустили щоб вони займалися упійманням злочинців та різного роду розслідуваннями, які непогано/добре були поставлені. Персонажі непогано між собою взаємодіють.Вони яскраві, харизматичні, один з них схожий з дизайном Гріффітса (і теж по першій прийняв його за дівчину=/).У кожній серії в якій кожній з них протагоніст, щось розкриватиметься про їхнє минуле, характер і т.д.

    Мальовка явно застаріла, але має свій шарм і стиль. З музикою теж саме і вона слухається(окремо ОСТи не відзначатиму,не хочу,в цілому як завжди=/).Що ще потрібно для перегляду? Причому фантазія в плані мальовки була, в екшн сценах теж. Сам екшн нічого в принципі,хоча не моє, проте він не був на той момент шаблонним як зараз.

    Під кінець, як це зазвичай буває, вистачає можливо впливу та запозичення. В «Ерго Проксі» дещо візьмуть, як Ріел вперше хотіла вбити Ерго Проксі і він приблизно такою ж інтонацією відповів, сама сцена так була побудована. Наступна сцена, її візьмуть на озброєння до «Євангеіону», де Гендо Ікарі сидить у своєму улюбленому становищі. Сол із Акіри це вже як традиція, не вперше його зустрічаю. Кіборг у другій серії, що має телекінез, дизайном багато кого нагадує(Френк Хорріган).

    Оцінка.
    У топ швидше за все не поміщатиму, а ось 8 заслужену поставлю. Ех, в дитинстві на нього б натрапив, фанатом би став. З іншого боку, так як мало серій викликало б багато обурень=/ Зараз же розумію, що можливо 3 серії це найкращий вихід. Чому? Тому що є якась унікальність (хорошого має бути в міру і, можливо, автор сказав те, що хотів) і не поставили цей твір на потік, конвеєр(часто безглуздий і нещадний),наробивши філерів з купою довбаних кліше і т.д.

    ps окремо відзначу Кавадзірі, він талант звичайно, один з небагатьох в аніме індустрії в даному плані, що часом теж тягне той чи інший твір.

    Також дякую за переклад та дубляж.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 7 серпня 2023 20:42
  • 1
    Дане аніме розповідатиме про трьох ув'язнених, яких випустили з в'язниць і завербували в кібер-поліцію (твір Бальзака «Блиск і злидні куртизанок» схвалює), щоб вони розслідували різноманітні злочини. Цих «злочинців» буде троє і кожного з них буде виділено по 1 серії, хоча вони скрізь тісно взаємодіятимуть один з одним.

    Самі історії зовсім різні (як і персонажі, прямий як у рпг: воїн, маг, рога, нехай тут це зовсім грубо) у своєму наповненні, але не формі оповідання. Тобто конструкція сюжету однотипна, що не рідкість на той час. Знову ж таки зав'язка, просування/розвиток зі знайомством, з'являється мотив (хоча мотив у них красномовний – «рабський нашийник»), у розв'язці протагоніст насилу, але перемагає з якимись втратами (до речі, у третій серії, у майбутньому так фінал другого Блейда буде виглядати=/)

    Сам сюжет простий на наш час, але виглядає легко і захоплююче (єдине більше йому динаміки, прискорення допомагає цьому, якщо що. З іншого боку в другій серії начебто була рвана розповідь або сумбур, переходи різкі), є в цьому все свій шарм та структура, опрацювання. Ті ж розслідування і як вони велися, як приклад і вони звичайно заходили, тому цікаво було дивитися. І як часто буває в класиці (а зараз зовсім не так?=/) головні герої сью (нехай їх і сильно били), а от з другорядними могло відбуватися все що завгодно (в «Bubblegum Crisis» таке саме було наприклад), тобто не зовсім зрозуміло, що буде далі, що заісно плюc.

    Сеттiнг до речі цікавий і відповідає своїй назві, але на наш час вже не дивує, хотілося б більшого(можливо більше серій чи манга, розкриття чи розвитку було б більше), але класика є класика, подобається нам зараз чи ні. І, хоч-це кіберпанк, але елементи містики… що в першій серії (дух(?)помсти прикріпив до тіла всі ті дроти=/),що в останній з вампіром=/ Не чекав з таким у подібній тематиці зустрінеться. До речі, тема з помстою нормальна, а не чергові рожеві окуляри і райдужні соплі, як це вже стало прийнято.

    --------------------
  • Yandere-kun Отаку

    Дата: 22 липня 2023 01:25
  • 0
    Теж дивився на початку року, i... +/- сподобався цей тайтл на 8 з 10, але теж не топ. Едине що зараз хочеться вiдмiтити - Гендо Iкарi i його знамените позицiю/становище при сидiннi взяли з цього анiме.

    --------------------
  • Rica 999 Анімешник
    Дата: 18 листопада 2022 15:19
  • 0
    Дуже сподобалось. Атмосфера, персонажі і всесвіт чудово прописані.
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 27 березня 2021 19:58
  • 0
    Цитата: 456789
    TrIgeR_256У вас аніме відтворюється?
    На жаль - ні, скористався торрентом і подивився з локального диску, для старіших проектів зараз це єдиний вихід.
  • 456789 Анімешник
    Дата: 27 березня 2021 18:47
  • 0
    TrIgeR_256 У вас аніме відтворюється?
  • TrIgeR_256 Отаку
    Дата: 27 березня 2021 17:48
  • 1
    Дякую за адаптацію, цікавий проект, хоч і старий вже.
  • Nataly Отаку
    Дата: 12 грудня 2020 01:25
  • 0
    Цитата: Gwean
    Сальний Хіккі,
    Почитай щонаменше Філіпа Кінред Діка "Мечтают ли андроиді об єлектроовцах?" та Орвела "1984" - тоді дійсно дізнаєшся звідки ноги ростуть.
    Є українське видання "Чи мріють андроїди про електричних овець?"
  • David3638 Анімешник
    Дата: 8 грудня 2020 23:13
  • 0
    Аніме 1990 року розповідає про трьох небезпечних злочинців, які ловлять (не по своїй волі) інших злочинців. І всі троє є головними героями, особливо в своїх історіях.

    Кожен з героїв неймовірно харизматичен, вони мають свої характери і не відходять від них. За кожним з них цікаво слідкувати.

    Кожна історія – це новий жанр, скажу я так. Перша історія – про помсту з того світу та жадібність, яка до цього призвела. І все відбувається в технологічних декораціях.

    Друга історія розповідає про дружбу і партнерство. І це скоріш вже шпигунський бойовик з політичним присмаком + з фатальна жінка. І куди ми дінемось без помсти за друга.

    Третя історія розповідаю про вампірів. В майбутньому. Тут у нас вже декорації злих корпорацій. А атмосфера весь час нагнітається, начебто ось-ось з’явиться монстр.

    Малюнок для ока дуже приємний, він насичений, але не виглядає ярко і не виділяється. Персонажі намальовані гарно і цікаво. Музика грає в потрібні моменти і в потрібний час тож доповнює собою.

    Але є проблема, якщо характери і минуле трьох головних героїв ще більш-менш розкриті, то другорядні персонажі з’являються рідко і про них ми майже нічого не знаймо. І з’являються вони для того, щоб дати героям мотивації, або місію, через яку можеш втратити голову(буквально), якщо не встигнеш виконати задачу. 

    Але навіть так, мені хочеться передивитися це аніме. Насолодитися героями та їх історіями. 

    Я б радив це аніме тим, хто обожнює кіберпанк, старі фільми з 90-их років та старі аніме.
  • Gwean Перекладач
    Дата: 17 жовтня 2015 09:25
  • 1
    Сальний Хіккі,
    Почитай щонаменше Філіпа Кінред Діка "Мечтают ли андроиді об єлектроовцах?" та Орвела "1984" - тоді дійсно дізнаєшся звідки ноги ростуть.