Наприклад, 

Висхідне сонце
Підбірка аніме
Що ви шукаєте?
Виберіть жанр аніме
Оберіть команду
Оберіть рік
Оберіть рейтинг
Сортування результатів

РЕКОМЕНДУЄМО ДО ПЕРЕГЛЯДУ

AniTube » Аніме » Історія

Темний дворецький 4

Додано 2 серію (FanVoxUA) / (UFDUB)
23ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2024
Серій:
2 з 11 (24 хв.)
Категорія:
Бойовик, Детектив, Історія, Фентезі, Шьонен
Переклад:
Surgeon, CoolVi, MaxSolo
Ролі озвучували:
Surgeon, Freeving, Crupt, Anatoly136UA, Eternal Rage, PavloLoki, MaxxLight, Ayla, Nimfeya, Stepalex, InSnake, Kit Anomaliya
9.1/10 (28)
Продовження аніме Темний дворецький.

Королівство

16+ Додана 3 серія (InariDUB) / 11 серія (Kaizoku) / Перегляд (СУБТИТРИ)
17ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2012
Серій:
38 з 38 (25 хв.)
Категорія:
Бойовик, Війна, Історія, Пригоди, Шьонен
Переклад:
error, Gedet
Ролі озвучували:
Díxyd, D_one, Альона Білоусова, Fanat22012, Draakull, Орест Лук'янчук, Eredelka
8.8/10 (31)
В третьому столітті до нашої ери, в епоху воюючих королівств, коли Китай був розділений на невеликі держави, які вели нескінченну і багатовікову боротьбу між собою. На кордонах держави Цінь ростуть сироти Шен і Пяо, чиїх батьків забрала чергова війна. Вони кожного дня тренувалися, щоб одного разу здійснити свою заповітну мрію - стати генералами піднебесної. Пяо неймовірно схожий на імператора Цінь і його вирішують відвезти до палацу, як двійника, однак через місяць відбувається переворот і Пяо, смертельно поранили думаючи, що це імператор, але він встигає дістатися до Шена і перед смертю просить його дістатися до бандитського містечка, Шен виконує його волю і зустрічає там наймолодшого Імератора, що втратив трон. Спочатку Шен ненавидить хлопця через Пяо і вирішує вбити, але пізніше побачивши прекрасну можливість здійснення мрії стати генералом, погоджується супроводжувати його і...

Блукач Кеншін (1996)

Додана 1 серія (Субтитри)
1ком.
SUB
Рік виходу аніме:
1996
Серій:
1 з 94 (25 хв.)
Категорія:
Бойовик, Історія, Комедія, Романтика, Шьонен
Переклад:
Sind_Arytiy
9.8/10 (8)
В останні роки епохи Бакумацу жив легендарний асасин, відомий як Хітокірі Батосай. Він був нещадним вбивцею, якому не було рівних по всій країні, але він таємниче зник у розпал Японської революції. Відтоді минуло десять мирних років, та сама згадка про Батосая досі вселяє жах у серця жителів. Ніхто не знає, що Батосай відмовився від свого кривавого минулого і тепер живе як мандрівний фехтувальник Кеншін Хімура, з яким трапляється романтична пригода.

Королівство 5

Перегляд
20ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2024
Серій:
13 з 13 (24 хв.)
Категорія:
Бойовик, Війна, Історія, Пригоди, Шьонен
Переклад:
Gedet
Ролі озвучували:
Fanat22012, Draakull, Орест Лук'янчук, Eredelka
8.3/10 (31)
Юний імператор досягнув повноліття і отримав справжню монаршу владу. Війни між королівствами продовжуються, а головний герой Сінь продовжує здобувати славу на полі бою. Цього разу вороги тільки дужчи, а за спинами славетних воїнів політики плетуть безліч інтриг.

Монолог травниці

Перегляд (GM) | (Amanogawa) | (InariDub) / 4 (Юіґень) / 7 (ReVoice) / 4 (Дивна Десія)
466ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2023
Серій:
24 з 24 (22 хв.)
Категорія:
Детектив, Драма, Історія
Переклад:
Maslinka, Luthien, Furunze, Slobozhanec, MariEpic, Мері, Чара, Наві, AngelBagel
Ролі озвучували:
Bitari, Smile2You, Luthien, Edmon, MeloRin, Kitsuya, Dixy, Bodya500icq, Alisand, DedrDs, Spalah, Suni, MariEpic, Higus, Астрід, Yan, Naventea, Mary, Blooming_Dog, Marsianin, Terra, Вадим, Mykyta, Dezu, Chara, Біба
9.6/10 (2053)
При імператорському дворі в стародавньому Китаї минуло кілька місяців відтоді, як 17-річну дівчину на ім'я Маомао викрали і змусили працювати найнижчою служницею в імператорському палаці. Втім, їй вдається зберегти свою допитливість і прагматичність, вона планує працювати, доки не закінчаться роки її рабства. Однак одного дня вона дізнається, що двоє немовлят імператора тяжко захворіли. Вона вирішує таємно вжити заходів, спираючись на свій досвід травниці, який вона здобула у бідному кварталі червоних ліхтарів.

Книжкова принцеса / Принцеса Бібліофілка

Перегляд (FanVoxUA) / 11 (MVS+СУБ)
42ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2022
Серій:
12 з 12 (23 хв.)
Категорія:
Драма, Історія, Романтика
Переклад:
Bovi4, Hohodeist
Ролі озвучували:
Helga Victim, Crupt, Shiman, Enelira, Lomaev
8.1/10 (146)
Відколи навчилася читати, Еліана Бернштайн, більш відома як «книжкова принцеса», віддавала перевагу товариству книг, ніж товариству людей. Однак, її обов'язок як шляхетної особи — знайти собі пару. На щастя для неї , кронпринц Крістофер Селкірк Ашеральд пропонує угоду: він захистить її вільний час, а в обмін на це Еліана стане його нареченою лише на папері.

Монолог Маомао

Перегляд (Inari) | (Glass Moon)
15ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2023
Серій:
24 з 24 (1 хв.)
Категорія:
Детектив, Історія
Переклад:
Luthien, Maslinka
Ролі озвучували:
Luthien, Edmon, Bitari, Smile2You
8.7/10 (108)
Короткі оповідки (міні-серії), що супроводжують епізоди "Монологу травниці". Маомао ділиться своїми знаннями та враженнями про події серії, а пан Джінші... Пан Джінші поводиться, як завжди, чим заслуговує зневажливі погляди та коментарі Маомао.

Шалений Танець Мечів

Додана 2 серія
2ком.
D+S
Рік виходу аніме:
2017
Серій:
2 з 13 (23 хв.)
Категорія:
Бойовик, Історія, Фентезі
Переклад:
Шалене Чаювання
Ролі озвучували:
Шалене Чаювання
9.0/10 (7)
У 1863 році Ідзумінокамі Канесада та його напарник Хорікава Куніхіро прибувають на вулиці Едо з майбутнього, щоб розслідувати повідомлення свого вчителя про майбутнє вороже вторгнення. Як людиноподібні втілення знаменитих мечів Тосідзоу Хіджікати, вони отримали завдання захистити історію від Ретроградної армії, яка прагне її змінити. Незабаром заручившись підтримкою інших воїнів-мечників, вони безперервно борються з таємничою армією протягом усього періоду Бакумацу.

Благословення небожителів 2

Перегляд ОЗВ (UFDUB) / СУБ (Bloody_camelia)
41ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2023
Серій:
12 з 12 (30 хв.)
Категорія:
Бойовик, Драма, Історія, Пригоди, Фентезі
Переклад:
Maxx Light, Bloody_camelia
Ролі озвучували:
Maxx Light, Ayla, InSnake, Idea, Meks
9.5/10 (136)
Сє Лянь, наслідний принц королівства Сянь Ле, підноситься на Небо, всупереч черговим пониженням. Однак він випадково розбиває Золотий палац небожителів. Оскільки ніхто з людей не поклоняється йому, Се Лянь мусить спуститися у людський світ, щоб розбиратися з примарами.

Принцеса провідна: Приборкувач корони

16+ Доданий 3 фільм
3ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2021
Серій:
3 з 6 (55 хв.)
Категорія:
Бойовик, Детектив, Історія
Переклад:
Tenzo
Ролі озвучували:
Lil_Che, Idzanami, Schmetterling, Crupt, BaRMaN
7.7/10 (9)
Серія з шести фільмів, яка є сюжетним продовженням однойменного серіалу про групу дівчаток-шпигунок на чолі з принцесою в Лондоні на межі 20 століття, розколотому стіною між двома країнами - Королівством Альбіон та Альбіонською Співдружністю.

Темний дворецький: Книга цирку

16+ Перегляд (UkraineFastDUB) | (FanVoxUA)
18ком.
DUB
Рік виходу аніме:
2014
Серій:
10 з 10 (24 хв.)
Категорія:
Бойовик, Детектив, Історія, Комедія, Надприродне, Шьонен
Переклад:
воскресіння, ксюша, CoolVi, Surgeon
Ролі озвучували:
Ayla, Kit Anomaliya, Maxx Light, Boni, InSnake, Surgeon, Freeving, Crupt, Anatoly136UA, Eternal Rage
8.6/10 (40)
Сповнена дива та хвилювання трупа цирку «Ноїв ковчег» захопила публіку своїми приголомшливими виступами. Проте ці фантастичні вчинки не безкоштовні. У Лондоні таємничим чином зникли діти, що пов’язано з пересуваннями групи. Розгублена через ці викрадення, королева Вікторія посилає свого сумнозвісного сторожового пса Сіеля Фантомхайва; і його завжди вірний дворецький-демон, Себастьян Міхаеліс, на таємній місії, щоб знайти цих зниклих дітей. Однак спроба врівноважити їхні нові циркові номери з їхнім таємним розслідуванням під великою верхівкою виявилася досить складним завданням. Оскільки інші артисти починають підозрювати, а над головою нависає загроза таємничого благодійника цирку, те, що вони дізнаються, потрясе Сіеля до глибини душі.