Наприклад, 

X TV (Ікс)

УВАГА! Прошу Вас звернути увагу на це повідомлення!

Як ви зараз можете підтримати нашу країну та наших військових!
Корисні посилання, які допоможуть вам:
ДОПОМАГАЄМО УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ: ЦЕДЕМ ЗІБРАВ КОРИСНІ ТА НАДІЙНІ ПОСИЛАННЯ
Телеграм канали:
Канал Сергія Притули
Канал Сергія Стерненка
Канал SPRAVDI - Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки
ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ
Ютуб канали:
Військове телебачення України
Якщо маєте ще посилання, яким дійсно можна довіритися - пишіть в чаті сайту!

Твій сайт AniTube

Небесні тихоходи

Переглянути трейлер

Рік виходу аніме: 2008
Жанр: Буденність, Драма
Режисер: Мамору Ошіі Автор оригіналу: Хіроші Морі
Студія: Production I.G
Серій: 1 з 1 (2 год. 2 хв.)
Переклад: Вампір із шафи
Ролі озвучували: Gwean, Maslinka

Дивитися Небесні тихоходи онлайн

Дія відбувається в альтернативному світі. Хоч кругом і панує мир, для послаблення напруженості населення, яке звикло до війни та агресії, приватні корпорації укладають угоду з льотчиками-винищувачами, щоб вони брали участь в бойових операціях один проти одного. А мирні жителі дивляться по ТБ повітряні бої у реальному часі та обговорюють їх подібно до футбольних матчів. Молодий пілот Юічі Каннамі, який воює на боці Ростоку, прибуває до невеличкої бази Уріс, яка знаходиться під командуванням молодої жінки Суйто Кусанаґі. Юічі молодший за неї, оскільки він кілдрен – генетично модифікована людина, яка, досягнувши підліткового віку, більше не старіє. Новачок швидко освоюється на базі та втягується у повсякденне життя пілотів, проте через декілька бойових вилетів починає помічати дивні речі. Поступово він розуміє, що завдяки зближенню з Кусанаґі може знайти відповіді… Та чи принесуть вони полегшення?
Приємного перегляду
GweanMaslinka / Літо 2008
8 років і 7 місяців тому
4K
8.3/10 (16)
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
TrIgeR_256 Отаку
Дата: 17 листопада 2021 00:33
  • 2
    Дуже дякую за переклад та озвучення, надзвичайно зворушливий фільм про військових-професіоналів, для яких війна нагадує буденщину і навіть оточуючі їх цивільні вже звикли та пристосувались до неї. Гарним додатком є кілька фантастичних штрихів, які невимушено вплетені в цілком сучасні реалій, а ще звертають увагу цікаві конструкції бойових гвинтових літаків, які також сприяють дещо несерйозному ставленні до конфлікту. Проте це не впливає на почуття головних героїв, які переживають цілком реальні втрати раз за разом та зрештою не можуть щоразу змиритися з ними.
    Графіка не надто вражає, особливо персонажі, але повітряні бої виглядають реалістичними, а моделі літаків - цілком функціональними, музика не дратує і не відволікає від основних подій, тому не звертає на себе особливу увагу.
    Ще раз дякую за чудову адаптацію проекту команді G&M, який сприймається легко та свіжим навіть після кількох переглядів.
  • АдмінКО
    Дата: 2 серпня 2016 10:34
  • 0
    Після перегляду враження неоднозначні. Дійсно і причепитися до нічого, адже дивився від початку до кінця з легкістю, але як такого посилу (глибокого) в сюжеті я не знайшов. Трохи бойовика, трохи кохання. Але головний герой виявися цікавим, та й те ким він був раніше, додало інтересу до перегляду. Ну і в кінці вже було легко здогадатись, хто той новачок, що прибув на базу.