Наприклад, 

Як виростити героїню зі звичайної дівчини

Анонс початку роботи над перекладом аніме Texhnolyze

Переклад “Гріхів Кяшана” завершений і разом із перекладом аніме “Небо” очікує своєї черги на озвучення. Наступним проектом, який ми беремо до перекладу, обрали “Texhnolyze”
Анонс початку роботи над перекладом аніме Texhnolyze
Жанр: пригоди, фантастика, драма, кіберпанк

Країна: Японія
Рік виходу: 2003
Кількість серій: 22
Тривалість: ~ 24 хв
Режисер: Хамасакі Хіроші
Сценарій: Конака Чіакі
Студія: Madhouse
Озвучення : Gwean & Maslinka
Переклад: Віталій Данмер

Дія відбувається у підземному місті Люкс, до якого примусово були виселені всі асоціальні елементи суспільства. У боротьбі за контроль над містом встановилася хитка рівновага між трьома фракціями: Органом – організацією професіоналів з тісними зв’язками у злочинному світі в бізнесі протезів; Союзу Порятунку – групи фанатиків, чиї інтереси перетинаються з Органом; та Раканом – об’єднанням мародерів, до якого входить переважно технолізована молодь. Керувати містом можна за допомогою “Технолайза” – передової технології, яка замінює частини людини потужною кібернетикою. Із зовнішнім світом Люкс зв’язаний єдиною залізничною гілкою та дорогою. Між ними знаходиться місто інтелектуальної та технічної еліти Люксу та селище Ґабе.

Сюжет обертається навколо чотирьох людей: Оніші – молодого, але високопоставленого члена Органу, Ран – дівчинки з даром провидиці, Йоші – таємничого відвідувача підземного міста з поверхні, Ічізе – скаліченого бійця, який втратив руку та ногу. Чим стане “Технолайз” для мешканців міста – спасінням чи карою?

Візуальне оформлення серіалу витримано у темних тонах. Дія похмурих пейзажів покинутих заводів, зруйнованих будівель з брудного бетону та іржавого заліза посилюється музичним супроводом у стилі ембіент і техно.

Дуже своєрідне аніме, до створення якого доклали зусиль автори “Експериментів Лейн” та “Товариства сірокрилих”. Впевнені, це аніме знайде свого глядача.




Матеріали взяті з сайту: Gwean & Maslinka
8 років і 7 місяців тому
877
sashko san АдмінКО
Дата: 13 листопада 2015 15:23
  • 0
    Переглянути чи завантажити можна звідси: Техноліз
    Також вже можна переглянути й на сайті: AniTube

    --------------------
  • Regnant Анімешник
    Дата: 4 жовтня 2015 22:59
  • 0
    Чудово, Тезнолайз українською, отже знову подивлюся його.
  • Інформація
    Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.